toja50 16.12.04, 23:28 Od jutra telewizja publiczna bedzie nas zachecac do placenia abonamentu, to sie porobilo, juz nie wiem, czy trzeba placic, czy nie, chociaz place juz tyle lat, ze az nie pamietam, teraz zwatpilam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Abonament <> 17.12.04, 09:27 Ja również płaczę i płacę,choć sam nie wiem za co.Takich jak my jest około 50 %,reszta się śmieje.Jesteśmy na straconej pozycji,wystarczy przestać płacić i ...mają nas już na widelcu.Ci,którzy nie płacą od zawsze są praktycznie nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Abonament <> 17.12.04, 09:50 Jestem w tej śmiejącej się reszcie. Mam dawać na to szambo z przeerostem zatrudnienia i wielkim szwindlami, kolesiostwu kolesi?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Abonament <> 17.12.04, 13:31 Smiej, sie smiej, a nam, tak jak Parkos napisal wycofac sie trudno, bo widelec pojdzie w ruch. Ale przynajmniej mam czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Abonament <> 18.12.04, 10:17 A ja myślałam, że państwowo - polityczna tv utzymuje państwo he he he ja płace kablówkę, to mało? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Abonament <> 18.12.04, 13:21 Pewnie, zawsze jest za malo! jesli chodzi o panstwowe pieniadze, nie wiem jak tym biednoprywatnym ma na wszystko starczyc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Abonament <> 18.12.04, 16:38 W tym biednym państwie,jak piszesz,mamy widocznie całe mnóstwo pieniędzy.Nie dal każdego,oczywiście.Fundusz reprezetacyjny prezydenta miasta szczecina wynosi rocznie ponad 316 000 złotych polskich.Jeśli pomnożyć to przez ilość miast,gmin,powiatów i w końcu urzędów centralnych,wyjdą straszne pieniądze.Kwaśniak ma do dyspozycji więcej niż prezydent Francji... Toju,może przestaniemy jednak płacić od nowego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Abonament <> 18.12.04, 18:34 Musze sie zastanowic, ale mam duze watpliwosci. Jak przestane, zaraz przyjda do mnie na wywiadzik hehe! Kurcze, co by tu wymyslic? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Abonament <> 18.12.04, 18:40 Widelca się nie bójcie, też kiedyś płaciłem, ale gdy zmądrzałem to przestałem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Abonament <> 18.12.04, 18:44 A co to lub kto to widelec. Dobrze, ze nie zamokles na tych zakupach, hehe. Nie ma to jak w G. no nie? zaraz pewnie piwko bedzie, no to na zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Abonament <> 20.12.04, 09:37 Sama z Parkosiem pisałaś o widelcu, a teraz mnie pytasz?! Pocztaj początkowe posty. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Abonament <> 20.12.04, 11:10 To Parkos pisal o widelcu i nie pamietalam, ale Ty jestes nieprzydatny Chetor:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Abonament <> 20.12.04, 21:14 Pogadaliście sobie, he he he.:) Rzeczywiście to ja pisałem o widelcu.Nadal mam wątpliwości,słabnące z dnia na dzień.Na razie jednym z postanowień noworocznych będzie brak wpłat na telesitwę lewicową.Nawiasem mówiąc,przełknąłbym te wpłaty,gdyby nie natarczywe groźby Wańkowej,kojarzącej się wszystkim jednoznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś