Dodaj do ulubionych

prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD

07.03.05, 21:04
Wsytd mi, że moj kraj ma takiego prezydenta, okropnie wstyd :(((
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 07.03.05, 21:11
      Nie płacz przyjacielu,mamy takiego prezydenta na jakiego zasługujemy.To smutne,lecz prawdziwe.Kolejne wybory potwierdziły moją opinię.W zdecydowanej większości jesteśmy anafabetami politycznymi,dlatego tacy ludzie jak Tymiński i Leper odnoszą sukces.Nie usprawiedliwiałbym tego kilkudziesięcioletnią,młodą demokracją,po prostu tacy jesteśmy.
      • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 07.03.05, 21:15
        Płakał nie będę, raczej zgrzytał zębami. Coś w tym jest co napisałeś, popatrz na
        Gorzów i Piotrków Tryb. czy wreszcie Grudziądz. Ludzie psioczyli, pzeydenci
        siedzieli w aresztach, robili szwindle, a ludzie gdy mieli okazję ich odwołac,
        nie poszli głosowac i dalej jęczą :((
        A tzw. prezydent RP - kłamał i kłamie, a ludzie dalej go poważają.
        Ten naród jest chory czy co do diabła ???
        • parkowy Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 07.03.05, 21:26
          Do tej listy dodałbym jeszcze jaśnie oświeconego prezydenta Szczecina,tfu.Ludzie są przyzwyczajeni do szwindli władzy,dlatego korupcja w Polsce długo jeszcze będzie traktowana przez społeczeństwo,ze zrozumiałym przyzwoleniem.Kłamstwa predzia po zwykłych ludziach spływają jak po rybie,widzoczenie tak musi być,sądzą naiwni obywatele.
        • naata Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 07.03.05, 21:45
          Niestety, Panowie,przyznaje Wam racje, tacy jesteśmy, właśnie! Największa winę
          ponosimy, my, wyborcy! Co do prezia, przepowiedziałam pewnej młodej głosującej
          na "dekorację",żałosny koniec rozbudzonych nadziei na mieszkania i prace, które
          to tak przekonywująco obiecał młodym!Gdyby, choć, powiedział teraz,
          przepraszam, zawiodłem was, nie nadaję się, najwyżej pogadać mi wychodzi,
          czasami ....
          nie głosowałam na niego, ale CO Z TEGO?? Naród jeszcze wierzy w obiecane
          gruszki na wierzbie...zostaje, módl się i pracuj,nawet, jak masz gdzie i tak
          g*** osiągniesz!
          • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 08.03.05, 10:25
            Szkoda, ze nie zauwazyl nikt, ze ja juz o 21;02 zalozylam ten wstydliwy watek.
            Tak mnie wkurzylo, ze nie moglam spokojnie dokonczyc tych "oczu". Rany, toz on
            mial w czubie i tyle, zaden syrop tego nie wytlumczy. Alez zalosne. Nie mamy
            szczescia, nastepni juz tylko gorsi?
            • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 10:25
              Zauważyłem, ale musiałem bardziej się "uzewnętrznić" ze swoimi odczuciami, stąd
              nazwa tego wątku taka, a nie inna.
              Dziś powtórka "oczu", na pewno?
              • broneknotgeld Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 11:29
                Czego wy łod tego boroka chcecie?
                Jak zaczoł te swoje dwie kadyncje tako i kończy.
                Przeca tyż se kedyś mioł stawić z indeksym.
                • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 12:46
                  Swita racja Bronku, jak zaczal tak konczy, feeeee A powtorka na bank.
                  • kota77 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 18:04
                    Prezydenta nie bronię, ale jakbym miała się przed oszołomem Giertychem
                    tłumaczyć, też bym odmówiła.
                    • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 19:30
                      Nareszcie ktoś pokazał że potrafi się sprzeciwić tej nędznej parodii prawa w
                      Polsce jaką jest zbiorowisko politycznych oszołomów działajacych w komisjach
                      sejmowych. Oszołomom politycznym powiedzieć NIE tak oficjalnie można tylko
                      mając sporo odwagi, bo należy się spodziewać tylko obrzucenia błotem na
                      zasadzie: tchórz i kłamca. Ta parodia prawa tworzona przez ludzi typu Giertych
                      i wcześniej Owsiana Lady jest największą głupotą obecnej Rzeczypospolitej,
                      pozwalajacą na zdobycie popularności politycznej za pieniadze podatnika. Na
                      szczęście tworzone przez tych oszołomów prawo zostało wykorzystane przeciwko
                      nim, bo w swoim zacietrzewieniu podważają już wszystkie autorytety.
                      Popieram Prezydenta i zgadzam się z Kotą. Od przeprowadzania dochodzenia mamy w
                      państwie odpowiednie organa i przeszkolonych w prawie ludzi, gdzie polityczne
                      rozgrywki nie powinny mieć miejsca.
                      • parkowy Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 20:40
                        Wystarczy przerwać transmisję obrad komisji,a Giertychy nie usiedzieliby tam ni minuty.W dzisiejszej prasie czytałem wypowiedź M.Olejnik,jej zdanie jest zbieżne z moją konkluzją.Nie mniej,należy uczciwie wyjaśnić wszelkie powiązania kancelarii prezydenta z powyższymi aferami.
                        • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 09.03.05, 21:18
                          Ojjojoj! witam Qbusia, masz racje, chlopie, tylko moim zdaniem to co powiedzial
                          na konferencji powienien powiedziec nastepnego dnia i do widzenia, a nie
                          osmieszac sie u Olejnikowej. Pozdrawiam i wpadaj czesciej!
                          • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 10.03.05, 07:46
                            Obejrzałem powtórkę z Olejnik. Litości, to ma być mąż stanu, prezydent
                            pohukujący na dziennikarkę??!! MO w tym wywiadzie była dobra jak za dawnych lat.
                            A prezio dalej w zaparte, tchórzem podszyty. Mógł pokazać klasę stając przed
                            krzykunem Giertychem ale się bał, bo jest małym skunksem.

PS. No i oczywiście powstrzymywał kikakrtonie bekanie, wstrętne i nie pierwszy
                            to raz :((
                            • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 10.03.05, 08:56
                              Aaaa, zapomniałem o tych mutanatach, genialne w wykonaiu pierwszego prezia. No i
                              jeszcze ten ubecki spisek "wprost", jeden tygodnik, a wykończył tyle ekip i
                              ludzi prezia, na dodatek tekolorowe pisma !! Same bęczące żale do wszystkich.
                              Bek prezia - beeeee - Kwasy mu sie odbijają :(
                              • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 10.03.05, 09:20
                                Brak ci spokoju myslenia, zbyt dokładnie patrzysz na szczegóły i zapominasz o
                                ważności instytucji prezydenta. Gubisz się człowieku w swoim zacietrzewieniu jak
                                większość tych którzy tylko i wyłącznie wszędzie węszą afery, a nie zwracają
                                uwagi na konsekwencje swojego działania. Wydaje mi się że też nie jesteś
                                kryształowym człowiekiem, i bekanie zapewne po piwie nie jest ci obce więc
                                dlaczego chcesz aby inni ludzie byli jak z szablonu. Jedyne co Kwaśniewski źle
                                zrobił, to że dał się wciągnąć w jakąkolwiek dyskusje. Powinien powiedzieć co ma
                                do powiedzenia i czekać aż wszystkie psy się wyszczekają.
                                • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 10.03.05, 10:12
                                  Chetor nie moglam na to patrzec, bylo mi wstyd, domowy potwierdzi, wyszlam. A
                                  roznica jest taka Qba, ze Chetor nie jest prezydentem/ cale szczescie / hehe i
                                  nie musi wystepowac w telewizji. Mysle, ze i Ty mimo sympati miales chwile
                                  zwatpienia, nawet jak gleboko przemysliwales to nie tego sie spodziewales.
                                  Trudno, takiego mamy wodza i nie szykuje sie zaden lepszy:-(
                                  • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 10.03.05, 12:25
                                    Ja nie wyszedłem, musiałem to słyszeć i widzieć, tyle się o tym wywiadzie
                                    naczytałem.
                                    • naata Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 13.03.05, 11:12
                                      Qbuś, gdzie,żeś to bywał? coopa lat! :-)))

Kolejne ekipy rządzące lekceważyły Obywatela-Podatnika, sprzeniewierzyły jego
                                      pracę na rzecz państwa, doprowadziły do totalnej plajty, hamując rozwój
                                      społeczeństwa w niemal każdej dziedzinie życia, podważając przy tym poczucie
                                      bezpieczeństwa, więc, o jakim "szacunku", Qbusiu, mówisz?

Tak naprawdę, to gadać się nie chce... Wczoraj był program na TV2..wspomnienia
                                      PRl-u...Na TV1, jakby odpowiedź, satyrycznie, na czasy obecne, bardzo celna!
                                      Pozdrówki
                                      • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 13.03.05, 13:09
                                        Ostatanio nic nie ogladam, zrobilam sobie taka diete oczyszczajaca od piatku,
                                        ciekawe do kiedy wytrzymam, pewnie do poniedzialku hheeeeOstatnie casy to cos
                                        wyniszczajacego, musze sie zamnkanac i wziac do roboty hehehehe Pozdrawiam
                                      • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 13.03.05, 22:22
                                        Witam Cię Naatko!!!
                                        Mówię o szacunku dla stanowisk państwowych i prawa obowiązującego w Polsce.
                                        Skoro sami politycy jak te żaby w bajkach Krasickiego nie mają dla nich
                                        szacunku to jak szary obywatel ma mieć do nich szacunek. A jak wiadomo
                                        przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. Przyszłość tych co sie szykują na
                                        stanowiska dla których teraz nie mają szacunku widzę raczej marnie. Dzisiaj nie
                                        biorą jeszcze tego pod uwagę ale historia lubi sie powtarzać.
                                        • naata Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 14.03.05, 05:52
                                          Masz rację Qbuś,w demokratycznym państwie, urzędy powinny być w służbie dla
                                          obywatela, wspomagając jego działanie, stojąc na straży jego praw, nie
                                          odwrotnie, jak to jest dziś, okradając i lekceważąc go. /zus,pzu,fiskus, banki/
                                          Oczywiście, ryba psuje się od głowy,następne,szykujące sie do przejęcia władzy
                                          partie nie zapowiadają zmian na lepsze,wręcz przeciwnie. Ciągle mam nadzieję,
                                          że powstanie siła kierująca się zdrowym rozsądkiem, wiedzą, doświadczeniem,
                                          eliminująca wszelkiej maści żerujące na naszych grzbietach,
                                          partyjniactwo...Oby, jak najpredzej..
                                          Pozdrawiam :)
                                          • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 14.03.05, 10:51
                                            Uwazam, ze najpierw trzeba miec szacunek dla siebie to i inni dla ciebie beda
                                            go mieli, ot co sie nasuwa od pocztku panowania obecnego najwyzszego urzednika
                                            panstwowego.
                                            • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 14.03.05, 12:46
                                              Szacunek buduje się wzajemnie. Gdy na samym początku pojawia się kłamstwo, potem
                                              kolejne i kolejne, trudno jest go mieć.

PS. Najnowsze kłamstwo prezia dotyczyło listy sponsorów fundacji Jolki, która to
                                              lista jest jakoby opublikowana w internecie. Tak powiedziął Olejnikowej.
                                              Widocznie kłamstwo wyssał z piersi pzpr.
                                              • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 14.03.05, 14:08
                                                Jemu trudno sie przyznac do czego kolwiek/?/ i potem juz w zaparte!
                                              • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 14.03.05, 15:20
                                                Ciekawe z jakiej piersi wyssali kłamstwo ci co go chcą sądzić? Sam
                                                przewodniczący komisyjnej parodii na czele z pierwszym rodzinno-
                                                nacjonalistycznym ligowcem potrafą iść w zaparte jak nikt.
                                                • naata Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 08:03
                                                  No i się narobiło,za Olka chcą Jolkę, jako współrządzącą?
                                                  • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 08:09
                                                    Będą ją pytać czy czasami mąż przez sen nie mówi , a jeżeli tak to czy pamięta
                                                    o czym. Te pytania aktorów tego kabaretu są coraz śmieszniejsze, a zachowanie
                                                    niektórych jak dzieci z przedszkola, na zasadzie : Pani na mnie nakrzyczała to
                                                    kopnę Alę. Lepeij by opracowali sobie jakieś konkretne pytania i podłączali by
                                                    tych wszystkich przepytywanych do wykrywacza kłąmstw to szybciej by szło. Przy
                                                    okazji dobrze by było aby sami siebie jeszcze sprawdzili.
                                                  • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 10:13
                                                    "Wprost" zamieścił kolejne zdjęcia kłamczucha. Na zdjęciu jest prezio
                                                    przedstawiający Dochnala pani premier Irladii. Jest oczywiste, że musiał go
                                                    znać, przapadkowa osoba nie byłaby oficjalnie przedstawiana. Na innych zdjęciach
                                                    Jolka serdecznie rozmawia z lobbystą. Dochnal doradzał w fundacji Jolkowej, więc
                                                    i ona śmiało może zostać wezwana. Myślę nawet, że pójdzie i zrobi dobre
                                                    wrażenie, ona nie jest chyba tchórzem?!
                                                  • parkowy Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 11:54
                                                    Fotki,jakiekolwiek by nie były,nie mogą być dowodem w sprawie.Kwaśniak powinien,mimo to przyjść i wyjaśnić wszystkim jak sprawa ma się naprawdę.Tak powinno być przed NORMALNĄ komisją.Teraz wszyscy oczekują spektaklu godnego "Biesiady Kabaretowej".
                                                  • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 11:57
                                                    Fotki nie mogą być dowodem w sprawie, ale są dowodem kłamstwa.
                                                  • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 12:11
                                                    O jakim kłamstwie mówisz? Prezydent nie zeznawał przed komisją a więc nie mógł
                                                    tam kłamać. Zresztą cały problem polega na tym że wszystko to jedno zakłamanie,
                                                    począwszy od tych co kłamstwo chcą za wszelką cenę udowodnić posuwając się do
                                                    ustalania zeznań świadków.
                                                  • toja50 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 12:58
                                                    Komisja to oddzielny rozdzial i o tym juz pisalismy, to komisja szczegolnego
                                                    rodzaju, inna inaczej, a najbardziej zajadle atakuje ja Nalecz z wasami.
                                                    Poprzednia twarz robila go lagodniejszym a skuteczniejszym, trudno, jego
                                                    sprawa. Najbardziej jednak podoba mi sie Belka, wydaje mi sie, ze czulabym sie
                                                    przy nim bezpieczna, jako osoba, bo jako Polka nie bardzo, niestety. Jolka juz
                                                    dawno obiecala dostarczyc co trzeba, ale jakos pogubila jak Olek. Ale
                                                    slyszlalam ostatnio, ze maja wezwac rowniez ich corke i psa DD
                                                  • chetor Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 13:49
                                                    Też słyszałem o psie. Podobno jest bardziej prawdomówny od prezia i jest jakimś
                                                    mutantem z terminatorem.
                                                  • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 18:37
                                                    No!No! To i pies który nic nie zawinił ci nie leży. Chyba jesteś bardziej
                                                    giertychowski niż sam leader ligi nacjonalistycznej. :-)
                                                  • naata Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 19:37
                                                    Qbuś, a co Ty masz do Leadera? przeca łon, na wzór najprawdziwszego
                                                    Chrześcijanina/Jezus był pierwszym socjalistą?/o dobrobyt, równość,
                                                    sprawiedliwość społeczną i miłość bliźniego, walczy!;D

Tak naprawdę nie żałuję prezia, poklepywanie ma swoje następstwa, doskonale
                                                    wiedział i mógł przewidzieć, jak to się skończy,jak sam mówił, ma doświadczenie
                                                    w robieniu propagandy, jako dziennikarz też, a co zrobił, ano niC...Trudno
                                                    powiedzieć, czy zrobił dobrze, czy źle, sam wie najlepiej dlaczego postąpił tak
                                                    a nie inaczej...pozostały domysły i jatka nawiedzonych "reformatorów".
                                                  • qba26 Re: prezio - KŁAMCA i TCHÓRZ ???? !!!!! WSTYD 15.03.05, 19:45
                                                    Ale dalej nie wiem czemu tu jest winien pies i jego wygląd?
                                                    A na dodatek jak to się ma do domniemania niewinności?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka