toja50 17.03.05, 10:49 Prof. Filar szykuje sie na Rzecznika Praw Obywatelskich, mysle, ze wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu, zeby sie tylko nie zepsul, no i szkoda, ze tak niewyraznie mowi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Filar ,no,no 17.03.05, 11:58 No, nareszcie konkretny Filar dla Obywatela! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Filar ,no,no 17.03.05, 12:50 RPO zawsze mieliśmy dobrych ale ich działanie procentowe do skali potrzeb marne. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Filar ,no,no 17.03.05, 13:41 Ucieszyłem się z tej kandydatury, myślę, że to dobry wybór. Może wymowę sobie poprawi, gdy będzie na górze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Filar ,no,no 18.03.05, 07:08 No nie wiem czy poprawi sobie wymowę na górze, wczoraj w p. forum dał próbkę niecierpliwości i dezaprobaty dla głupawych wypowiedzi polityków-posłów... często będzie musiał się denerwować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Filar ,no,no 18.03.05, 09:21 To fakt, nie cierpi jawnej głupoty i go ponosi. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Filar ,no,no 18.03.05, 16:42 Niech On juz sie lepiej niczego nie uczy na gorze, niech zostanie jaki jest. A jawna glupota wszystkich wkurza, moze nie? Nie moge znesc Macierewicza, moze on nie i jest glupi, ale jakis ograniczony w tematach. Wczoraj ogladajac Lisa tak sobie myslalam, jakbym z domowym miala rozne sympatie polityczne, glowy by lataly jak nic, a tak mozemy zyc spokojnie hehe:-)))cale szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Filar ,no,no 10.04.05, 18:49 Coś nie słychać Profesora, szkoda, ciekawam czy też uległ powszechnej "świętości" polityków, dzisiaj był program z Wiśniowiecka z Samoobrony... no no no... ludzie! No nie tylko ona jedna, każdy na modłę swojego koloru partyjnego, juz się zaczynaaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Filar ,no,no 10.04.05, 19:50 Wlasnie, juz sie zaczyna, szczegolnie te glosy o dniu wolnym, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy. Ludzie opamietajcie sie. No i kibice nie wytrzymaly, smiac sie nie ma z czego, ale troche sie usmiecham, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 00:09 ..profesor rzeczywiście mówi, jakby w ustach trzymał kamyczki :), chyba - nerwowy. Czy licytywanie sie pomysłami uczczenia pamięci JP II ma sens w naszym biednym kraju ? Dzień wolny ? Dla kraju na dorobku jest to cios w plecy. Wystarczy, że "odpoczywa" 3 mln bezrobotnych. Czy zamiast kolejnego (najczęściej - brzydkiego pomnika JP II) nie lepiej założyć świetlicy środowiskowej im. JP II dla biednych, zagrożonych dzieci ? Stołówki dla głodujących ? ITP ? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 11:04 Świetlicę i stołówki trzeba utrzymywać, a nie ma za co, więc ten jeden dzień swiąt jest tańszy. A ile będzie się można nagadać w sejmie nad jego wybraniem, pół kadencji jak nic przeleci. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 12:22 Jestem przeciw, nie dawac okazji do gadania w sejmie. Juz wystarczy bleblania swietej Jolki. Godzine plakac to trzeba miec kondycje, a niektorzy widzieli ja na powaznym miejscu, smiesznosc i obluda. Olek przestrzegal przed wykozystywaniem Papieza do wiadomych celow, o Jolce zapomnial? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Filar ,no,no 11.04.05, 12:36 ..nie będe wspominała, powiem tylko, ze widząc Najsztuba z Jolką, sama prawie się rozsypałam.. na kawałki... ze śmiechu! Najsztub..ech! widowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 14:39 No tak, widać że wolelibyście aby ją dręczył pytaniami wietrzącymi sensację. Dodatkowo jeszcze obraził, doprowadził do płaczu z rozpaczy i złości. Ot, polacy czczący pamięć papieża polaka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 17:41 Nie, Qba, ona tam sie nie powinna znalezc, w takim dniu i w takim programie, sama powinna miec wiecej taktu jezeli inni nie maja,wiem, ze sie przekomarzasz, ale ten fotel stoi tam do okreslonych rozmow. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 18:20 Według mnie to takie telewizyjne koloseum dla rozrywki narodu, a czy zawsze musi się tam lać krew i muszą ryczeć lwy pożerajace ludzi? Oj, Toju w takim dniu to powinni rozpieprzyć te programy na cztery wiatry bo wszyscy powinni być lepsi. No cóż ale nawet na tym forum z dnia na dzień nie da się wszystkich zmienić na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Filar ,no,no 11.04.05, 22:21 Oj, Qbuś, no co Ty? To nasza wina, że Najsztub publicznie obnażył panią? a ona chętna była? A co chciałbyś naprawic w nas? Ciekawe, sam jesteś taki dobry, że naprawą innych się zajmujesz? Co Ty chirurg, czy cUś? ;D No dobra, tylko się ze mna nie kłóć, bo jestem bardzo wrażliwa i mogę się obrazić ;-) PS.. nie mozna ludzi zmienic, ot tak sobie, z dnia na dzień, obowiązuje nas ewolucja, czy się to naszym mediom i siłom wyzszym podoba czy też nie. Manipulacja, ogłupianie nie przyniesie nikomu pożytku, wręcz przeciwnie, nie długo trzeba było czekać..a wiele jeszcze przed nami :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 23:00 Oczywiscie, ze tak z dnia na dzien sie nie da,szczegolnie na tym forum, ale sam widzisz, powolutku,powolutku i,i,i jakie masz dobre wyniki:-))) Pozdrawiam minimalnie/na razie/zmieniajaca/sie/. Odpowiedz Link Zgłoś