Dodaj do ulubionych

Filar ,no,no

17.03.05, 10:49
Prof. Filar szykuje sie na Rzecznika Praw Obywatelskich, mysle, ze wlasciwy
czlowiek na wlasciwym miejscu, zeby sie tylko nie zepsul, no i szkoda, ze tak
niewyraznie mowi:-)
Obserwuj wątek
    • naata Re: Filar ,no,no 17.03.05, 11:58
      No, nareszcie konkretny Filar dla Obywatela! :))
      • qba26 Re: Filar ,no,no 17.03.05, 12:50
        RPO zawsze mieliśmy dobrych ale ich działanie procentowe do skali potrzeb marne.
    • chetor Re: Filar ,no,no 17.03.05, 13:41
      Ucieszyłem się z tej kandydatury, myślę, że to dobry wybór. Może wymowę sobie
      poprawi, gdy będzie na górze ;)
      • naata Re: Filar ,no,no 18.03.05, 07:08
        No nie wiem czy poprawi sobie wymowę na górze, wczoraj w p. forum dał próbkę
        niecierpliwości i dezaprobaty dla głupawych wypowiedzi polityków-posłów...
        często będzie musiał się denerwować ;)
        • chetor Re: Filar ,no,no 18.03.05, 09:21
          To fakt, nie cierpi jawnej głupoty i go ponosi.
          • toja50 Re: Filar ,no,no 18.03.05, 16:42
            Niech On juz sie lepiej niczego nie uczy na gorze, niech zostanie jaki jest. A
            jawna glupota wszystkich wkurza, moze nie? Nie moge znesc Macierewicza, moze on
            nie i jest glupi, ale jakis ograniczony w tematach. Wczoraj ogladajac Lisa tak
            sobie myslalam, jakbym z domowym miala rozne sympatie polityczne, glowy by
            lataly jak nic, a tak mozemy zyc spokojnie hehe:-)))cale szczescie!
            • naata Re: Filar ,no,no 10.04.05, 18:49
              Coś nie słychać Profesora, szkoda, ciekawam czy też uległ
              powszechnej "świętości" polityków, dzisiaj był program z Wiśniowiecka z
              Samoobrony... no no no... ludzie! No nie tylko ona jedna, każdy na modłę
              swojego koloru partyjnego, juz się zaczynaaaaaaa...
              • toja50 Re: Filar ,no,no 10.04.05, 19:50
                Wlasnie, juz sie zaczyna, szczegolnie te glosy o dniu wolnym, tylko jeszcze nie
                wiadomo kiedy. Ludzie opamietajcie sie. No i kibice nie wytrzymaly, smiac sie
                nie ma z czego, ale troche sie usmiecham, niestety!
                • carrissimus1 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 00:09
                  ..profesor rzeczywiście mówi, jakby w ustach trzymał kamyczki :), chyba -
                  nerwowy.
                  Czy licytywanie sie pomysłami uczczenia pamięci JP II ma sens w naszym biednym
                  kraju ? Dzień wolny ? Dla kraju na dorobku jest to cios w plecy. Wystarczy,
                  że "odpoczywa" 3 mln bezrobotnych. Czy zamiast kolejnego (najczęściej -
                  brzydkiego pomnika JP II) nie lepiej założyć świetlicy środowiskowej im. JP II
                  dla biednych, zagrożonych dzieci ? Stołówki dla głodujących ? ITP ?
                  • qba26 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 11:04
                    Świetlicę i stołówki trzeba utrzymywać, a nie ma za co, więc ten jeden dzień
                    swiąt jest tańszy. A ile będzie się można nagadać w sejmie nad jego wybraniem,
                    pół kadencji jak nic przeleci.
                    • toja50 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 12:22
                      Jestem przeciw, nie dawac okazji do gadania w sejmie. Juz wystarczy bleblania
                      swietej Jolki. Godzine plakac to trzeba miec kondycje, a niektorzy widzieli ja
                      na powaznym miejscu, smiesznosc i obluda. Olek przestrzegal przed
                      wykozystywaniem Papieza do wiadomych celow, o Jolce zapomnial?
                      • naata Re: Filar ,no,no 11.04.05, 12:36
                        ..nie będe wspominała, powiem tylko, ze widząc Najsztuba z Jolką, sama prawie
                        się rozsypałam.. na kawałki... ze śmiechu! Najsztub..ech! widowisko!
                        • chetor Re: Filar ,no,no 11.04.05, 13:04
                          Show must go on ;-(((
                          • qba26 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 14:39
                            No tak, widać że wolelibyście aby ją dręczył pytaniami wietrzącymi sensację.
                            Dodatkowo jeszcze obraził, doprowadził do płaczu z rozpaczy i złości. Ot, polacy
                            czczący pamięć papieża polaka. :-)
                            • toja50 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 17:41
                              Nie, Qba, ona tam sie nie powinna znalezc, w takim dniu i w takim programie,
                              sama powinna miec wiecej taktu jezeli inni nie maja,wiem, ze sie przekomarzasz,
                              ale ten fotel stoi tam do okreslonych rozmow.
                              • qba26 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 18:20
                                Według mnie to takie telewizyjne koloseum dla rozrywki narodu, a czy zawsze
                                musi się tam lać krew i muszą ryczeć lwy pożerajace ludzi? Oj, Toju w takim
                                dniu to powinni rozpieprzyć te programy na cztery wiatry bo wszyscy powinni być
                                lepsi. No cóż ale nawet na tym forum z dnia na dzień nie da się wszystkich
                                zmienić na lepsze.
                                • naata Re: Filar ,no,no 11.04.05, 22:21
                                  Oj, Qbuś, no co Ty? To nasza wina, że Najsztub publicznie obnażył panią? a ona
                                  chętna była?
                                  A co chciałbyś naprawic w nas? Ciekawe, sam jesteś taki dobry, że naprawą
                                  innych się zajmujesz? Co Ty chirurg, czy cUś? ;D No dobra, tylko się ze mna nie
                                  kłóć, bo jestem bardzo wrażliwa i mogę się obrazić ;-)

PS.. nie mozna ludzi zmienic, ot tak sobie, z dnia na dzień, obowiązuje nas
                                  ewolucja, czy się to naszym mediom i siłom wyzszym podoba czy też nie.
                                  Manipulacja, ogłupianie nie przyniesie nikomu pożytku, wręcz przeciwnie, nie
                                  długo trzeba było czekać..a wiele jeszcze przed nami :(
                                  • toja50 Re: Filar ,no,no 11.04.05, 23:00
                                    Oczywiscie, ze tak z dnia na dzien sie nie da,szczegolnie na tym forum, ale sam
                                    widzisz, powolutku,powolutku i,i,i jakie masz dobre wyniki:-))) Pozdrawiam
                                    minimalnie/na razie/zmieniajaca/sie/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka