toja50 11.04.05, 18:03 Czy to pojednanie nie idzie za daleko, czy wlasciwe jest zapraszanie Kwasniewskiego na zjazd Solidarnosci, uwazam to za przesade:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Zgoda... 11.04.05, 19:27 Ja też !!! - to naprawdę przesada, można rozmawiać, ale kłamcę zapraszać na taką rocznicę to kiepski pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zgoda... 11.04.05, 22:36 Nie wiem co to ma być, ale jak zawsze korytowcy wykorzystują szansę by załatwić swoje interesy ponad główkami ludu.. Obudzimy się i tym razem z ręka w... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zgoda... 11.04.05, 22:45 Z reka w musztardzie hehe! Juz trabia, ze zaprasza, ale moze bedzie sprostowanie, bo szef predzej mowi niz mysli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Zgoda... 12.04.05, 10:18 Myślę, że jednak "S" nie zaprosi kwacha. Czy się mylę, czy wczoraj podczas wizyty Juszczenki Kwach się "pomylił" i powiedział Kuczma w jakimś momencie?! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zgoda... 12.04.05, 19:43 Nie wiem, prawie nie ogldam telewixji. Ale jakies hecyje juz wychodza z tym zaproszeniem, jak to u nas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Zgoda... 13.04.05, 22:40 Alez to sie wszystko pokrecilo, niby zle ale dobrze,czy odwrotnie, juz nie wiem co myslec, tak to pogmatwane i nie chce mi sie tego rozwazac i tak bedzie jak wyjdzie. Doszlam do wniosku, ze nie mam o czym pisac, jakas pustka mnie ogarnela i zmeczenie, wszystko jest malo wazne. Moze Parkowy ma to samo? Pozdrawiam bezsilnie! Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Zgoda... 13.04.05, 22:51 Od dłuższego czasu nie mam siły oglądać wszelkich programów informacyjnych,stąd moje milczenie dotyczące naszego polskiego piekiełka.Doszedłem do wniosku,że jest w życiu wiele innych spraw którym warto poświęcić czas,bezpowrotnie tracony przed telewizornią.Mam w tej chwili swojego hopla ( jak mawia moja ostatnia),o którym opowiem szerzej podczas wspólnych wiklin.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zgoda... 14.04.05, 10:10 Ciekawam tego "hopla" Parkosia...;) Co do oglądania komunikatorów, popieram, szkoda czasu na to pieprzenie! Odpowiedz Link Zgłoś