13.06.05, 22:25
Musze zrobic prezentacje o Grudziądzu na zaliczenie i zastanawiam sie co
oprocz kilku inforamcji o miescie, historii i zabytkow tam wrzocic. Musze miec
kolo 30 slajdow w PP :/
Obserwuj wątek
    • dodo66 Re: help :) 13.06.05, 22:32
      Podaj mi swojego prywatnego maila, to przesle Ci kilka cyfrowek ze zdjeciami G-dza
      • radzisz4 Re: help :) 13.06.05, 22:33
        radzisz4@gazeta.pl
        thx :)
        • parkowy Re: help :) 13.06.05, 22:49
          podesłałem Ci parę.
          • dodo66 Re: help :) 13.06.05, 23:00
            To po tym jak Ci pomoglismy (mam nadzieje) powiedz skad jestes i dlaczego ta
            prezentacja o G-dzu
            • dodo66 Re: help :) 13.06.05, 23:03
              No i napisz 10 razy "wrzucic" tu na forum -za kare, bo nie znasz ortografii..To
              nie zart- sprawdzam Twoj charakter i wdziecznosc za pomoc
              • chetor Re: help :) 14.06.05, 08:49
                No to mogę odejść, mam następczynię w poprawianiu błędów.
                Nieee, nie odejdę jeszcze. Ciebie Dodo teraz ja poprawię. Gdzieś napisałaś, że
                Naata jest z Tych. I tu Cię mam, nie z Tych, ale z Tychów !!!
                Pozdrawiam :)
                • naata Re: help :) 14.06.05, 10:42
                  Tak, z Tychów, bo to Tychy. ;-)
                  Chetorek, nie odchodź ;D
                  • toja50 Re: help :) 14.06.05, 11:02
                    Ladnie sobie cukrujecie przy tym poprawianiu bledow, Radzisz bedzie zachwycony,
                    zamiast konkretnej pomocy, najpierw musi sie nauczyc ortografii, ot
                    szantazysci;-)) Napisz jeszcze o ludziach pochodzacych z G. o Kawalerzystach, a
                    tradycji koszarowej, gazecie i Kulerskim, grudziadzkich zdrojach w Maruszy i o
                    najdluzszej chyba w Polsce budowie szpitala w Węgrowie:-)i naszych milych
                    pubach, ktore rosna jak grzyby po deszczu w miescie o najwyzszym bezrobociu w
                    kraju itd itp Powodzenia i trzymaj sie!
                    • naata Re: help :) 14.06.05, 11:35
                      Aż mi wstyd, nawet nie pozdrowiłam Radzisza!
                      Nie jestem w stanie pomóc, ale życzę Radziszowi powodzenia!
                      • dodo66 Re: help :) 14.06.05, 18:56
                        Chetor, dzieki za korekte. Tak trzymac. A Ty sie Nata nie przejmuj brakiem
                        pozdrowien dla R, bo za pomoc nawet nie podziekowal i poprawki byka nie zrobil.
                        • chetor Re: help :) 14.06.05, 19:54
                          Lubię takie podejście, możesz być pewna mojej, w tym względzie, uwagi, o którą
                          również się dopraszam :-)
                          Już widzę jak pozostali współpobratymcy drżą w tym momencie, dotychczas byłem
                          sam przeciwko reszcie ;P
                        • parkowy Re: help :) 14.06.05, 19:58
                          Obawiam się wpisywać cokolwiek na forum.:))Przy moich bykach,których Chetor już nie ma siły poprawiać,jeszcze jeden cenzor.:))
                          • toja50 Re: help :) 14.06.05, 21:44
                            Ja i tak sobie nic z tego nie robie, bo inaczej juz by mnie tu dawno nie bylo;-)
                            Pozdrawiam porzadkowych!
                            • naata Re: help :) 14.06.05, 21:50
                              Kochani miejcie zrozumienie dla wtórnego analfabetyzmu, no i dysleksja, czy
                              cUś, jeszcze panuje.. Podobnie, jak Toja,nie przejmuję się ;-)))
                              Pozdrowionka niegramatyczne ;D
                              • chetor Re: help :) 15.06.05, 11:15
                                Nie bójta sie, demokracyja przecie, róbta i piszta co chceta ;-)
                                Pozdrawiam interpukcyjnie, cokolwiek by to znaczyło ;)
                                • naata Re: help :) 15.06.05, 13:13
                                  Demokracja, demokracją, ale jakieś reguły obowiązują ;-)))
                                  • toja50 Re: help :) 15.06.05, 13:45
                                    No i sie starają:-)))
                                    • dodo66 Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 09:56
                                      Dostalam takie pytanie dot. G-dza:

"... przypomnial mi sie taki kosciólek niedaleko dworca. Idzie sie przez
                                      osiedle, a kościólek jest w ciągu kamienic, bodaj czy nie z bramy się wchodzi.
                                      Moj tato kiedyś odkryl, jak w niedziele czekaliśmy na te wakacyjna przesiadkę.
                                      Wiesz cos blizszego ? ..."

Ja nie wiem - Wy cos wiecie?
                                      • chetor Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 09:58
                                        Prawdopodobnie chodzi o kościół na ul. Moniuszki, ale nie wiem pod jakim wezwaniem.
                                        • toja50 Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 11:22
                                          Chyba masz racje, Moniuszki,/ Chetor jestem pod wrazeniem /ulica kolo Dworcowej
                                          a kosciol Maryji Panny. Naata!!!! przeciez to nasz kosciol, a Ciebie nie ma? co
                                          jest?
                                          • dodo66 Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 13:05
                                            ***Dziekuje*** - o maly wlos zapomnialam o tym magicznym slowie
                                            • chetor Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 13:14
                                              ToJu - tyle lat tu przebywam, że naprawdę niźle znam to miasteczko ;-))
                                              Ale nie przypuszczałem, że to Twoja parafia, myślałem raczej o jakimś kościele
                                              obok Twego mieszkanka?!
                                              • parkowy Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 13:56
                                                Gdybyś pamiętał gdzie mieszkała kiedyś Toja,wiedziałbyś.:) To również kościół mojej parafii.Byłem w nim nie dalej jak miesiąc temu,wiecie z jakiej okazji...
                                                • dodo66 Znowu potrzebuje pomocy 16.06.05, 14:12
                                                  Kolejne pytanie dot . twierdzy Grudziądz,czy nadal jest ona zamknięta dla
                                                  zwiedzających i czy nadal urzęduje tam wojsko? Chodzi chyba o cytadele ?

• parkowy Re: Znowu potrzebuje pomocy 16.06.05, 14:18
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=24713865
                                                    Tu coś pisaliśmy w interesującym Ciebie temacie.pzdr
                                                  • dodo66 Re: Znowu potrzebuje pomocy 16.06.05, 14:20
                                                    Dzieki za tempo - pozdr
    • radzisz4 Re: help :) 16.06.05, 21:04
      Dzięki za pomoc!!!!! :) :) pzdr
      • toja50 Re: help :) 16.06.05, 22:10
        Ale krotki jestes, a opowiedziec cos ciekawego o tej promocji to nielaska,
        prosimy bardzo:-)
    • dodo66 Poszukuje Tsubame 14.07.05, 11:15
      W lutym zalozyla ten watek.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=20489741&v=2&s=0
      Czy ktos ma na nia jakies inne namiary? Chodzi mi o kontynuacje w/w watku.
      Dzieki z gory
      • parkowy Re: Poszukuje Tsubame 14.07.05, 20:29
        Tsubame obiecała wrócić po miesiącu,nie dodała jednak którym.Cóż,mieliśmy już takie osoby na forum,zwykłem pisać o nich "meteory".pzdr
        • toja50 Re: Poszukuje Tsubame 18.07.05, 11:52
          Oj tak, bylo juz tylu, mlodosc jest niecierpliwa a starzy wymieraja:-)stad
          takie pustki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka