radzisz4 13.06.05, 22:25 Musze zrobic prezentacje o Grudziądzu na zaliczenie i zastanawiam sie co oprocz kilku inforamcji o miescie, historii i zabytkow tam wrzocic. Musze miec kolo 30 slajdow w PP :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodo66 Re: help :) 13.06.05, 22:32 Podaj mi swojego prywatnego maila, to przesle Ci kilka cyfrowek ze zdjeciami G-dza Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: help :) 13.06.05, 23:00 To po tym jak Ci pomoglismy (mam nadzieje) powiedz skad jestes i dlaczego ta prezentacja o G-dzu Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: help :) 13.06.05, 23:03 No i napisz 10 razy "wrzucic" tu na forum -za kare, bo nie znasz ortografii..To nie zart- sprawdzam Twoj charakter i wdziecznosc za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: help :) 14.06.05, 08:49 No to mogę odejść, mam następczynię w poprawianiu błędów. Nieee, nie odejdę jeszcze. Ciebie Dodo teraz ja poprawię. Gdzieś napisałaś, że Naata jest z Tych. I tu Cię mam, nie z Tych, ale z Tychów !!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: help :) 14.06.05, 10:42 Tak, z Tychów, bo to Tychy. ;-) Chetorek, nie odchodź ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: help :) 14.06.05, 11:02 Ladnie sobie cukrujecie przy tym poprawianiu bledow, Radzisz bedzie zachwycony, zamiast konkretnej pomocy, najpierw musi sie nauczyc ortografii, ot szantazysci;-)) Napisz jeszcze o ludziach pochodzacych z G. o Kawalerzystach, a tradycji koszarowej, gazecie i Kulerskim, grudziadzkich zdrojach w Maruszy i o najdluzszej chyba w Polsce budowie szpitala w Węgrowie:-)i naszych milych pubach, ktore rosna jak grzyby po deszczu w miescie o najwyzszym bezrobociu w kraju itd itp Powodzenia i trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: help :) 14.06.05, 11:35 Aż mi wstyd, nawet nie pozdrowiłam Radzisza! Nie jestem w stanie pomóc, ale życzę Radziszowi powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: help :) 14.06.05, 18:56 Chetor, dzieki za korekte. Tak trzymac. A Ty sie Nata nie przejmuj brakiem pozdrowien dla R, bo za pomoc nawet nie podziekowal i poprawki byka nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: help :) 14.06.05, 19:54 Lubię takie podejście, możesz być pewna mojej, w tym względzie, uwagi, o którą również się dopraszam :-) Już widzę jak pozostali współpobratymcy drżą w tym momencie, dotychczas byłem sam przeciwko reszcie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: help :) 14.06.05, 19:58 Obawiam się wpisywać cokolwiek na forum.:))Przy moich bykach,których Chetor już nie ma siły poprawiać,jeszcze jeden cenzor.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: help :) 14.06.05, 21:44 Ja i tak sobie nic z tego nie robie, bo inaczej juz by mnie tu dawno nie bylo;-) Pozdrawiam porzadkowych! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: help :) 14.06.05, 21:50 Kochani miejcie zrozumienie dla wtórnego analfabetyzmu, no i dysleksja, czy cUś, jeszcze panuje.. Podobnie, jak Toja,nie przejmuję się ;-))) Pozdrowionka niegramatyczne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: help :) 15.06.05, 11:15 Nie bójta sie, demokracyja przecie, róbta i piszta co chceta ;-) Pozdrawiam interpukcyjnie, cokolwiek by to znaczyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: help :) 15.06.05, 13:13 Demokracja, demokracją, ale jakieś reguły obowiązują ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 09:56 Dostalam takie pytanie dot. G-dza: "... przypomnial mi sie taki kosciólek niedaleko dworca. Idzie sie przez osiedle, a kościólek jest w ciągu kamienic, bodaj czy nie z bramy się wchodzi. Moj tato kiedyś odkryl, jak w niedziele czekaliśmy na te wakacyjna przesiadkę. Wiesz cos blizszego ? ..." Ja nie wiem - Wy cos wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 09:58 Prawdopodobnie chodzi o kościół na ul. Moniuszki, ale nie wiem pod jakim wezwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 11:22 Chyba masz racje, Moniuszki,/ Chetor jestem pod wrazeniem /ulica kolo Dworcowej a kosciol Maryji Panny. Naata!!!! przeciez to nasz kosciol, a Ciebie nie ma? co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 13:05 ***Dziekuje*** - o maly wlos zapomnialam o tym magicznym slowie Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 13:14 ToJu - tyle lat tu przebywam, że naprawdę niźle znam to miasteczko ;-)) Ale nie przypuszczałem, że to Twoja parafia, myślałem raczej o jakimś kościele obok Twego mieszkanka?! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Teraz ja potrzebuje pomocy 16.06.05, 13:56 Gdybyś pamiętał gdzie mieszkała kiedyś Toja,wiedziałbyś.:) To również kościół mojej parafii.Byłem w nim nie dalej jak miesiąc temu,wiecie z jakiej okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Znowu potrzebuje pomocy 16.06.05, 14:12 Kolejne pytanie dot . twierdzy Grudziądz,czy nadal jest ona zamknięta dla zwiedzających i czy nadal urzęduje tam wojsko? Chodzi chyba o cytadele ? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Znowu potrzebuje pomocy 16.06.05, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=24713865 Tu coś pisaliśmy w interesującym Ciebie temacie.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: help :) 16.06.05, 22:10 Ale krotki jestes, a opowiedziec cos ciekawego o tej promocji to nielaska, prosimy bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Poszukuje Tsubame 14.07.05, 11:15 W lutym zalozyla ten watek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=20489741&v=2&s=0 Czy ktos ma na nia jakies inne namiary? Chodzi mi o kontynuacje w/w watku. Dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Poszukuje Tsubame 14.07.05, 20:29 Tsubame obiecała wrócić po miesiącu,nie dodała jednak którym.Cóż,mieliśmy już takie osoby na forum,zwykłem pisać o nich "meteory".pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Poszukuje Tsubame 18.07.05, 11:52 Oj tak, bylo juz tylu, mlodosc jest niecierpliwa a starzy wymieraja:-)stad takie pustki. Odpowiedz Link Zgłoś