zaba772 06.01.06, 15:31 Bawil sie ktos z Was w tej Restauracji? A moze byliscie tam na weselu? Chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej, opiszcie swoje wrazenia, plusy i minusy jakie zauwazyliscie:) Z gory wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trawolta Re: RAD 06.01.06, 15:37 Jeżeli gotują tak jak dla przyhotelowej restauracji to powinno być ok. Dawali jeść dobrze jeszcze jak byli w starym miejscu. Sam tam na weselu nie byłem ale słyszałem od znajomych same dobre rzeczy, zarówno o kuchni jak i obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: RAD 07.01.06, 16:43 Slyszalam, ze wszelkie wesela organizowane w Radzie naleza do udanych, szczegolnie latem. Ja mam zastrzezenia do obslugi, bywajac czasem na obiedzie, trzeba bylo bardzo dlugo czekac, zrazilam sie do tego stopnia, ze juz tam nie bywam, ale pewnie wesel to nie dotyczy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Re: RAD 07.01.06, 16:47 Wesele bedzie wlasnie latem, dlatego mam nadzieje, ze bedzie wszystko OK, ale wole dmuchac na zimne i dlatego wypytuje o plusy i minusy, zeby w miare mozliwosci uniknac tych minusow:)Wielkie Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś