ac3 02.02.06, 17:44 tak sobię myślę że wybory parlamentarne co chwilę to bzdura kompletna, ale dla Grudziądza akurat jest to szansa na własnych posłów i senatorów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ac3 Re: wybory 03.02.06, 01:57 miasta.gazeta.pl/torun/1,70709,3053044.html?as=2&ias=2 Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: wybory 03.02.06, 09:24 Po wczorajszych politycznych zdarzeniach dochodze do wniosku ze jezeli Gdz chcialby miec silne lobby to przede wszystkim powinien sie starac o pozyskanie o. Rydzyka. Chetor mieszka w Toruniu moze zgodzilby sie zostac naszym emisariuszem?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: wybory 03.02.06, 10:05 Co do najwazniejszych dla nas mediow natomiast, to zamiast zajmowac sie TVB musimy zwrocic sie do TV Trwam. Pokazywali juz tam kiedys Gdz? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: wybory 03.02.06, 10:09 I oczywiscie program grudziadzki na antenie Radia Maryja. W porach o najwiekszej slyszalnosci - czyli pewnie 6 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wybory 03.02.06, 12:21 Grudziądz swego czasu odrzucił propozycje rydzyka, aby tu powstała jego wyższa szkoła medialna. Teraz już po sprawie. Co by nie myśleć, rozruszałoby to troche "grajdołek", byłby w tvtrwam, w rydyjku, a na dodatek jeszcze studenci i wykładowcy, a teraz nawet ktoś z rządu wpadłby czasem. Mądry G-dz po szkodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: wybory 03.02.06, 14:06 Szkode da sie naprawic:-) Zrobimy z grajdolka centrum opozycji. Ta musi powstac biorac pod uwage co sie dzieje. I bedziemi mieli dokladnie to samo co Torun, tylko nasze bedzie albo podziemne, albo opozycyjne, albo anty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: wybory 03.02.06, 14:31 miasta.gazeta.pl/torun/1,70709,3053044.html?as=2&ias=2 rozstrzygają się losy drogi Poznań - Mazury czy przez Torun, czy przez Bydgoszcz - Grudziądz może ta sprawa połączy Grudziądz z Bydgoszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wybory 03.02.06, 14:58 Z przykroscia musze Ci Chetor przyznac racje, chociaz mnie skreca, a na opozycje przyjdzie chyba czas jesienia, juz sie zbiera, ale czy bedzie odpowiednio mocna? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: wybory 03.02.06, 15:02 link nie dziala, a ja nie moge tego znalezc na GW. Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: wybory 03.02.06, 15:06 miasta.gazeta.pl/torun/1,70709,3053044.html?as=2&ias=2 dziala u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: wybory 03.02.06, 15:27 Dzieki, Dla Gdza bylaby lepsza trasa przez Gdz, dla zachodnio-srodkowej Polski zdecydowanie przez Torun, do ktorego podroz z tych terenow do T-nia jest koszmarem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wybory 03.02.06, 16:39 Mam rozdwojenie jaźni, najlepsze rozwiązanie to obie drogi ;-) Znając dzisiejsze układy, ojciec Ziobro(y) z Torunia, dyrygent rydzyk też w Toruniu, więc będzie "rydzykówka" i droga przez Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 prawi i sprawiedliwi 04.02.06, 18:13 fragment wywiadu, jaki przed wyborami udzielił Lech Kaczyński radiu RMF FM RMF FM : Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: prawi i sprawiedliwi 04.02.06, 21:34 To tylko nazwa, puste slowa. Po uczynkach ich poznasz:-( Odpowiedz Link Zgłoś