patrycja_20 16.02.06, 14:57 Helo ja z pytaniem, czy prawda, że macie u siebie jakiś domek jednorodzinny w którym straszy??? Pytam powaznie oczywiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 15:00 dziecino...naoglądałaś się filmów? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_20 Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 15:24 Nie no pisałam powaznie, zainteresowana byłam kupnem domu gdzieś w okolicach osiedla rzadz ( te domki są na jakiejs górze) ale mi odradzono- nie ejstm z grudziadza wiec nie napiszę nazwy dzielnicy.Stoi tam jeden domek na sprzedasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 15:36 Myśłałem najpierw o Magistracie, ale on nie na Rządzu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 15:41 cieki, różdżki i te sprawy... siły wyższe, 4-wymiar....miam miam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 16:40 jasne, w małym domku, odbiorniku TV. Ale niektórzy to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 18:41 Ostatnio wszedzie straszy a najbardziej w sejmie. No i nazwy miast piszemy duza litera, nie mowiac o reszcie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
hannabi Re: DOM W KTÓRYM STRASZY??????? 16.02.06, 18:44 Można go zwiedzać? Od jutra będę kilka dni w Grudziądzu, chcę zaliczyć Wasze atrakcje, ten domek niewątpliwie by do nich należał. PS. Mój post jest oczywiście żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Moze wiecej szczegolow? 18.02.06, 19:46 Z ciekawosci, bo rozne rzeczy sie zdarzaja......Napiszesz cos wiecej o tym straszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moze wiecej szczegolow? 18.02.06, 23:01 W Grudziadzu i owszem straszy, ale beznadzieja:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Moze wiecej szczegolow? 20.02.06, 10:17 Tiaaaaa, i jak tu się nie bać, czytając taką opinię?! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Moze wiecej szczegolow? 20.02.06, 11:14 Boja sie inwestorzy co to omijaja G. szerokim lukiem, tylko marketow ci u nas dostatek. Juz nic nie bede na ten temat, a okolice G. sa piekne i latem i zima i widzi sie przyjemniejsze rzeczy. Srodmiescie, pod nosem ratusza umiera, nawet puby zamilkly,oprocz piatkow, chociaz karnawal. No moze z wiosna sie ozywi, kilka imprez masowych na bloniach i lud bedzie zadowolony, tylko z chlebem gorzej. Smietnikow nie przybywa, ludzi w nich szukacacych tak:-( Ale ogolnie nie jest zle i idzie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Re: Moze wiecej szczegolow? 24.02.06, 17:58 Nie zebym jakos w to do konca wierzyla...ale nawet na Regionalnej byl o tym program:P Dziewczyna pyta powaznie a Wy sobie jaja robicie:( Moze zapytaj gdzies gdzie zostaniesz inaczej potraktowana...Pozdrawiam i zycze wyrozumialosci dla innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
orangedonkey1 Re: Moze wiecej szczegolow? 24.02.06, 19:26 zaba772 napisała: >Pozdrawiam i zycze wyrozumialosci dla innych:) Nawzajem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bunia79 Re: Moze wiecej szczegolow? 26.02.06, 19:30 Tak słyszałam również, że w którym domu dokładnie na ul.Konsytucji 3 Maja straszy, więc coś chyba w tym jest, ponieważ ten dom b.długo już stoi i nikt go nie kupuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś