Gość: jdk IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 08.05.02, 12:23 Halo! Osla lawka dopomina sie ozywienia!! A jest ja czym nakarmic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaboom Re: CZY LECI Z NAMI ADMIN??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 12:25 Gość portalu: jdk napisał(a): > Halo! Osla lawka dopomina sie ozywienia!! A jest ja czym nakarmic! jdk, nie warto, rob tak jak ja, robie sobie wolne od forum, przyjamniej do czasu az prymitywy wygina albo im sie znudzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: CZY LECI Z NAMI ADMIN??? IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 08.05.02, 12:37 Wygina-nie wygina, ale pomijajac chamskie i obrazliwe watki i zagrania ponizej pasa (np. podszywanie sie pod czyjes nicki), to na forum zrobil sie zwykly burdel i czasem trudno sie polapac, co jest gdzie, a watki bezwartosciowe zagluszaja nieliczne sensowne. I od tego powinien byc admin, zeby to jakos uporzadkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: CZY LECI Z NAMI ADMIN??? IP: *.netia.pl 08.05.02, 12:47 To co się dzieje na forum to tragedia. Czerwoni na czarnych a zieloni na żółtych. Szkoda czasu na czytanie. Może powinna być stworzona kategoria "politykowanie". A tam trzeba by umieścić większość wątków z ostatniego miesiąca. Można by wtedy na normalnym forum czytać ciekawe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dely Re: CZY LECI Z NAMI ADMIN??? 09.05.02, 12:29 > A tam trzeba by umieścić większość wątków z ostatniego miesiąca. > Można by wtedy na normalnym forum czytać ciekawe wypowiedzi. Mysle, ze po takim przeniesieniu na forum nic by nie zostalo :) Pozdrawiam dely Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: CZY LECI Z NAMI ADMIN??? IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 09.05.02, 10:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: CZY LECI Z NAMI ADMIN??? IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 09.05.02, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś