Dodaj do ulubionych

Wikliny tuż, tuż - czy nie ?

29.04.03, 10:02
Zakładam ten wątek aby tu i tylko tu wpisywać propozycje TAK/NIE dotyczące
spotkania. Sprawa zaczęła nabierać aktualności ale dojrzałem pewne opory.
Propounję o zabranie głosu w tym wątku wszystkich zainteresowanych.
pzdr
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 29.04.03, 10:28
      W zasadzie jestem na TAK. Ważnym powodem jest dla mnie pobyt Naaty w G-dzu.
      Naata, może sprecyzuj jak długo pobędziesz. Potem wyjedziesz i praktycznie
      ciężko pewnie będzie spotkać się w takim składzie, to są jednak odległości.
      Z Parkowym też nie wiadomo kiedy uda się spotkać. Krysiaroz wypowiedziała
      pierwsza swoje obawy więc proszę o jakieś rozwinięcie tematu jeśli można.
      Chetor - czeka
      pzdr
      • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:02
        Nie mam zadnych obaw, ale tak sie sklada ze ja musze wyjechac i boje sie czy
        zdaze na niedziele bo sobota odpada bede w drodze, natomiast niedziela pewnie
        bedzie powrotem dla Naaty i tu jest pies pogrzebany.Moj wyjazd jest konieczny i
        uzalezniony wiec nic nie moge przekladac.A jak nie zdaze na niedziele bede sie
        denerwowac i wszystko popsuje i dlatego mam watpliwosci.A czuje ze dla Naaty
        pozniejszy termin tez bylby wygodniejszy. No poprostu nie moge napisac :
        ustalcie ja sie dostosuje, przykro mi.Konieczny inny termin a moze i dla
        parkowego bedzie cos stosowniejszego, jezeli planuje odwiedziny rodziny.Prosze
        o wyrozumialosc.
        • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 29.04.03, 11:12
          Poczekajmy na Naatę. Ona pisała o 17-18.05 ale pisała też, że pobędzie dłużej z
          czego wnoszę iż będzie to przynajmniej tydzień ?
          Naata, pisz coś.
          pzdr
      • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:13
        Chetorku , u mnie to proste , przyjeżdżam daję Wam znać i ... czekam :)))
        W maju bedę na 100%, a później , dla mnie , to też nie problem, na Pomorzu mam
        całą rodzinę a w G-dzu mieszkanie. Gorzej chyba z Parkowym ,który może tylko
        korzystać z urlopu a wtedy , zrozumiałe , chce być z rodziną.Ty jesteś o rzut
        kamieniem ;-) i jak piszesz często tam jesteś.
        A Wy co na to?
        • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 29.04.03, 11:20
          Gość portalu: naata napisał(a):

> Chetorku , u mnie to proste , przyjeżdżam daję Wam znać i ... czekam :)))
          > W maju bedę na 100%, a później , dla mnie , to też nie problem, na Pomorzu
          mam
          > całą rodzinę a w G-dzu mieszkanie. Gorzej chyba z Parkowym ,który może tylko
          > korzystać z urlopu a wtedy , zrozumiałe , chce być z rodziną.Ty jesteś o rzut
          > kamieniem ;-) i jak piszesz często tam jesteś.
          > A Wy co na to?

Dla w OK. Będziesz w G-dzu dasz znać na forum. Wtedy zaczniemy sie dogadywać co
          i jak. Tylko nie rzucaj kamieniem w moją stronę bo jeszcze trafisz ;-))
          pzdr
          • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:28
            Fajnie, moze wiec byc poniedzialek i dalej, czekamy wiec na znak od Naaty i
            pogode ale ladna.
            • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:33
              Oki , robię znajomości z GÓRĄ... w sprawie pogody oczywiście ;)))
              pozdr
              • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 29.04.03, 11:43
                Mam kolejną propozycję dotyczącą precyzyjnego ustalenia miejsca i czasu akcji ;)
                Ja mam,jak widać adres chetor@nospam.gazeta.pl, Naata także. Nie ma go
                Krysiaroz a powinna chyba założyć. Już wyjaśniam o co mi chodzi. Aby nie
                upubliczniać(czy to po polsku?) za bardzo naszego spotkania popiszemy sobie na
                te adresy i ustalimy dokładnie czas i miejsce.
                Co Panie na to? (jaka szkoda, że nie Państwo - mam na myśłi Parkowego!!!)
                pzdr

• Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:53
                  Myśl przednia, bo można jeszcze jakiś link ciekawy przesłac ;))))
                  Jakieś zdjęcie ? może ? he he
                  Co na to reszta szanownego forum ?
                  Pozdrawiam
                  • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 29.04.03, 12:44
                    A propos zdjęcia to mam pomysł taki!!
                    Każde z nas zabierze ze sobą gazetę ze zdjęciem LePeera i położy na wiklinowym
                    (?) stoliczku. Koniecznie zdjęcie musi być z opalenizną, a gdy Naata "załatwi"
                    pogodę to się jeszcze facet podpiecze ;)
                    I po tym się rozpoznamy ;)
                    pzdr
                    • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 11:13
                      Z Leperem nigdy!!!!!!!!!!!!! wole czerwony gozdzik ja wiem ze bedziesz gupio z
                      godzikiem wygladal i wolisz z panem L.hahahahaha Naata my z gozdzikiem no nie?
                      • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 30.04.03, 12:27
                        Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):

> Z Leperem nigdy!!!!!!!!!!!!! wole czerwony gozdzik ja wiem ze bedziesz gupio
                        z
                        > godzikiem wygladal i wolisz z panem L.hahahahaha Naata my z gozdzikiem no nie?

No wiesz co? Goździki to chciałem wręczyć Paniom !
                        Pan LePeer przyszedł mi do głowy ponieważ w ostatnim "Wproście" były chyba dwa
                        fajne zdjęcia z opalenizną.
                        Jeśli nie ten pan L to może ten starszy L-(enin) :-))))))))
                        pozdr
                        • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 14:14
                          • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 14:21
                            Dziwne ale jakby samo mi się wysłało ?!-ten pusty post ???
                            ----------------------------------------------------------
                            Chcę o leperowaniu i leninowaniu ; Chetorku czy Ty chcesz nas na lincz
                            wystawić ? ;)))Jak zależy nam na publice to , tak mi się wydaje , jakieś
                            popularne logo Radio M.? albo ? Co proponujecie ?
                            z pozdr ;-)
                            • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 30.04.03, 14:52

> Dziwne ale jakby samo mi się wysłało ?!-ten pusty post ???
                              > ----------------------------------------------------------
                              > Chcę o leperowaniu i leninowaniu ; Chetorku czy Ty chcesz nas na lincz
                              > wystawić ? ;)))Jak zależy nam na publice to , tak mi się wydaje , jakieś
                              > popularne logo Radio M.? albo ? Co proponujecie ?
                              > z pozdr ;-)

Jaki lincz, za Lenina w G-dzu chyba niemożliwe ?! Za Rydzyka, kto wie?
                              Ale coś trzeba wymyślić. Idę na ten łikend i trochę popracuję głową coby nie
                              zardzewiała ;-)
                              pzdr
                              • parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 30.04.03, 15:13
                                podpadniemy , nie ma co podpadniemy !Albo nas wezmą za sympatyków LePeera albo
                                za zebranie kólka różańcowego :))Naata miała opanować przyśpiszony kurs
                                grafiki komputerowej i zaproponować szanownemu gremium logo zjazdu.
                                obawiam się że rozpoznamy się po stojących przy wikilnach krzynkach pyfka :)
                                • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 15:24
                                  parkowy napisał:

> podpadniemy , nie ma co podpadniemy !Albo nas wezmą za sympatyków LePeera albo
                                  > za zebranie kólka różańcowego :))Naata miała opanować przyśpiszony kurs
                                  > grafiki komputerowej i zaproponować szanownemu gremium logo zjazdu.
                                  > obawiam się że rozpoznamy się po stojących przy wikilnach krzynkach pyfka :)
                                  ---------------------------

he he he ....... przy skrzynkach ? piwka? To nas nie rozpoznają, bo nie bedzie
                                  nas widać .... ;))))) siedzących ...
                                  • parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 30.04.03, 15:31

he he ....... przy skrzynkach ? piwka? To nas nie rozpoznają, bo nie bedzie
                                    > nas widać .... ;))))) siedzących ...
                                    Optymistka...siedzących.....hi hi hi
                • Gość: parka Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.onet.pl 04.06.03, 20:49

rozumiem
    • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 17:45
      Teraz to juz nie bedzie wiadomo gdzie usiasc tyle ogrodkow na tym biednym rynku
      Chetor sie moze zgubic. Dzisiaj prawie caly dzien kto mogl zakladal ogrodek ale
      wikliny sa tylko jedne, wiec chyba sie z odnajdziemy.Tylko pogoda wietrzna i
      komicznie to wyglada, pelno krzesel i stolikow a ludzi zero, no i smutno.
      • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:13
        Pogoda faktycznie popsuła się i unas z 24 st. spadło na 15 !
        Musiałam sobie polarek załozyć zimno brrrrrr , ale odpadało co miało i
        słoneczko znowu wygladało, nadzieja jest :-))) ludzie będą !
      • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 05.05.03, 10:13

> Teraz to juz nie bedzie wiadomo gdzie usiasc tyle ogrodkow na tym biednym
        rynku
        >
        > Chetor sie moze zgubic. Dzisiaj prawie caly dzien kto mogl zakladal ogrodek
        ale
        >
        > wikliny sa tylko jedne, wiec chyba sie z odnajdziemy.

Witam po przerwie. Postaram się nie zgubić. Termin spotkania zbliża się chyba
        wielkimi krokami. Będziemy czekali na nowy wątek Naaty pt.: "JESTEM W G-DZU"
        pzdr
        • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 10:37
          Proponuję wątek " Jesteśmy w Grudziądzu" ;)))
          pozdr
          • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 10:57
            No nareszcie sie odezwali, a Ty Naata tyle nie proponuj tylko przyjedz, Chetor
            nie moze sie doczekac, tyle wiklin, no i nareszcie dorwal sie do komp. ale
            narazie slabo mu idzie.
            • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 05.05.03, 11:21

> No nareszcie sie odezwali, a Ty Naata tyle nie proponuj tylko przyjedz,
              Chetor
              > nie moze sie doczekac, tyle wiklin, no i nareszcie dorwal sie do komp. ale
              > narazie slabo mu idzie.

Chciałbym mieć tyle czasu co Ty, Krysiuroz. Wziąłbym wtedy kompa pod pachę i
              poszedł do Twojego botanika skoro taki piękny. Pukałbym w klawisze zdając
              relację z rozwijających się pąków ;-)) W Toruniu też mamy botanika i na dodatek
              jeszcze parę zwierzaczków. Ale nagorszy jest brak czasu. Po tych postach
              właściwie widać, że to ja i Parkowy jesteśmy zapracowani najbardziej ;-)
              pzdr
              • Gość: parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: 80.48.150.* 05.05.03, 19:17
                chetor napisał:

> Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):
                >
                > > No nareszcie sie odezwali, a Ty Naata tyle nie proponuj tylko przyjedz,
                > Chetor
                > > nie moze sie doczekac, tyle wiklin, no i nareszcie dorwal sie do komp. ale
                >
                > > narazie slabo mu idzie.
                >
                > Chciałbym mieć tyle czasu co Ty, Krysiuroz. Wziąłbym wtedy kompa pod pachę i
                > poszedł do Twojego botanika skoro taki piękny. Pukałbym w klawisze zdając
                > relację z rozwijających się pąków ;-)) W Toruniu też mamy botanika i na dodatek
                >
                > jeszcze parę zwierzaczków. Ale nagorszy jest brak czasu. Po tych postach
                > właściwie widać, że to ja i Parkowy jesteśmy zapracowani najbardziej ;-)
                > pzdr
                Przychylam się do zdania mojego szanownego przedpisacza.
                Kiedyś Naata napisała o nas :dinozaury.Nic od czasu tych sympatycznych gadów
                się nie zmieniło : kobiety na czacie ,mężczyźnni ciężko pracują :))
                pzdr
                • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 19:41
                  Dinozaury są nireformowalne ha ha ha!
                  To prawda ,że chyba my z Krysiąroz mamy więcej czasu , no cóz tak wypadło ;)))
                  Ja, też nie mogę doczekać się spotkania wyobraźni z rzeczywistością ;-)
                  Zastanawiam się np. jaki kolor włosów ma Krysiaroz , i czy Chetor ma np.
                  wąsy ? ;-)))) Parkowy będzie musiał nam wysłać zdjęcie i wtedy będziemy we
                  troje ;-)
                  Ale jestem ciekawa co ?
                  pozdrawiam
                  • Gość: parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: 80.48.150.* 05.05.03, 22:18
                    W tym przypadku ciekawość udziela się chyba wszystkim.Real może płatać zabawne
                    figle :parkowy może być zabójczą blondynką,a Naata np.tajemniczym blondynem
                    w czarnym bucie :-)))No i co wtedy ?hi hi hi
                    • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 22:58
                      A ja przyjde wieczorowa pora z misiem. Chetor nie zazdrosc nam tego czasu, duzo
                      bym dala zebym mogla pracowac chociaz swoje przepisowe lata juz odpracowalam i
                      niby jestem na zasluzonym odpoczynku hhehehehehe,kto tu odpoczywa? No i
                      oczywiscie tez ciekawosc mnie zzera czy moje wyobrazenia sa jedynie sluszne.
                      • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 06.05.03, 08:44
                        Wielki Dzień nadchodzi.
                        Rzeczywiście będzie ciekawie. Będę pierwszy raz w takiej sytuacji a Wy?
                        Już współczuję Parkowemu! My już będziemy po tym pierwszym razie a on, biedny,
                        będzie zestresowany gdy spotka się z całą Trójką naraz ;-))
                        pzdr
                        • parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 06.05.03, 15:53
                          Pewnie że będę zestresowany.Trzeba chuba naprawdę zorganizować jakąś TVrelację
                          abym mógł Was obserwować na bieżąco.Marzy mi się coś na kształt Big Brothera
                          hi hi hi
                          pzdr
                          • naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 06.05.03, 16:14
                            Big Brothera to my już pisemnie uprawiamy ;)))
                            Wy się tak nie stresujcie bo to niezdrowo, weźcie przykład z Krysiroz i
                            mnie ';D, spooookojnie ...
                            Wy mi lepiej powiedzcie czy przepustki od swoich połówek dostaniecie he he
                            Ja już mam ;-)))), a ze mną jeszcze córka będzie nie mówię już o mamie he he
                            No w G-dzu oczywiście nie na wiklinkach ;-)
                            pozdrawiam
                            • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 07.05.03, 09:23
                              Tak na marginesie jeśli wpadł temat BB.
                              Może Krysiaroz zorganizowałaby nam na spotkanie Dzięcioła, zwycięzcę BB i
                              obecnego radnego? To chyba dośc woesoły człowiek ?!
                              pzdr
                              • naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 07.05.03, 23:38
                                chetor napisał:

> Tak na marginesie jeśli wpadł temat BB.
                                > Może Krysiaroz zorganizowałaby nam na spotkanie Dzięcioła, zwycięzcę BB i
                                > obecnego radnego? To chyba dośc woesoły człowiek ?!
                                > pzdr
                                --------------------------------------------
                                Musi być wesoły bo co by w BB szukał ? no nie?
                                Miał szczęście chłop, niezła kasa, osobiście nie przepadałam za tym programem
                                choć mój obowiązkowo musiał odcinek zaliczyć, "frytka" no wiadomo ;))) no i
                                dziewczyny chodziły skąpo ubrane.... ;)))
                                pozdr
                                • Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:13
                                  Przykro mi ale tu Wam nie pomoge. Nie jestem rozeznana w tym temacie i niestety
                                  nie znam tego pana.
                                  • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:52
                                    Krysiuroz nie ma czego żałować , ja zaczęłam pierwsze odcinki oglądać jeszcze w
                                    Niemczech , na początku to była nowość i zainteresowanie ale później .... tak
                                    jak tu u nas, z tego co wiem to firma ta splajtowała ale powstanie pewnikiem
                                    coś nowego co ludziom będzie "umilać" czas z którym nie wiedzą co zrobić ,
                                    piszę trochę zjadliwie bo nie lubię tego typu programów i ogłupiania przede
                                    wszystkim młodych .... no i tu chyba wylazł ze mnie ramol ;-)))
                                    Pozdrawiam ;-)
                                    • Gość: parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: 80.48.150.* 09.05.03, 22:33
                                      w tych programach jedno było dobre - darmowa reklama miast uczestników :))
                                      Teraz wszyscy wiedzą o Gudziądzu i Policach ha ha ha
                                      • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 23:46
                                        Parkowy czyżbyś Ty też ???? ;P Może my nie wiemy z kim mamy przyjemność ;-
                                        )))))
                                        pozdr
                                        • Gość: parkowy Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: 80.48.150.* 10.05.03, 15:53
                                          Wiadomo : Frytka...:))) Spytaj męża o zwycięscę ostatniej (na szczęście) edycji
                                          pzdr
                                          • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 16:44
                                            Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Wiadomo : Frytka...:))) Spytaj męża o zwycięscę ostatniej (na szczęście)
                                            edycji
                                            > pzdr
                                            -----------------------------
                                            Ja tam nie muszę pytać , ja wiem... ha ha ha ha
                                            To normalne oznaki pewnego wieku ;-)))))))
                                            Samo życie , pozdrawiam
                    • Gość: naata Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:15

> W tym przypadku ciekawość udziela się chyba wszystkim.Real może płatać
                      zabawne
                      > figle :parkowy może być zabójczą blondynką,a Naata np.tajemniczym blondynem
                      > w czarnym bucie :-)))No i co wtedy ?hi hi hi

> W tym przypadku ciekawość udziela się chyba wszystkim.Real może płatać
                      zabawne
                      > figle :parkowy może być zabójczą blondynką,a Naata np.tajemniczym blondynem
                      > w czarnym bucie :-)))No i co wtedy ?hi hi hi
                      _______________________________________________________________________________

ha ha ha.... Wiklinki się zbliżają .... za tydzień mam być w Grudziądzu,
                      zobaczymy jakie niespodzianki nas czekają ;-))) oby tylko nie za wielkie ....
                      Chetora wyobrażam sobie całkiem , całkiem ;-) Krysiaroz nie wiadomo czy jest w
                      Polsce ? ;-(.... no a Parkowy z P. nie ma urlopu .....;-(
                      No ale wikliny być muszą , bez dwóch zdań ;-)))) Co Wy na to ?
                      pozdrawiam
                      naata
                      • Gość: parkowy Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: 80.48.150.* 02.06.03, 20:25
                        ...a jak okażę się zabójczą blondynką ?:-))))...
                        • Gość: naata Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:27

> ...a jak okażę się zabójczą blondynką ?:-))))...
                          Zaraz zabójczą ... ;-)))))))))))
                          Chciałbyś ? ...... ha ha ha
                          • Gość: parkowy Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: 80.48.150.* 02.06.03, 20:33
                            OK.Poddaję się :)))Tylko nie padnij pod wikliny,kiedy chetor pośle Ci zabójcze
                            spojrzenie typu Paul Newman.Wtedy przestaniesz się naśmiewać.:)) a co...
                            • Gość: naata Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:40

> OK.Poddaję się :)))Tylko nie padnij pod wikliny,kiedy chetor pośle Ci zabójcze
                              > spojrzenie typu Paul Newman.Wtedy przestaniesz się naśmiewać.:)) a co...
                              __________________________________________________________________________

Zobaczymy , zobaczymy ;-))) Jestem odporna na padanie :-)) za stara he he...
                              • Gość: parkowy Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: 80.48.150.* 02.06.03, 20:45
                                Teraz tak mówisz a, przed samym spotkaniem Będziesz trzęsła portkami.he he he
                                • Gość: naata Re:CIEKAWOŚĆ , ciekawość ......... ;-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:52

> Teraz tak mówisz a, przed samym spotkaniem Będziesz trzęsła portkami.he he he

E! nie wierzę ....kurczę, a może? eeee nie ....ha ha
    • chetor Re: Naata - wikliny tuż, tuż - czy nie ? 20.05.03, 14:41
      Naata, jak z Twoimi obietnicami. Mija 20 maja a Ciebie nie ma w G-dz?
      Nastąpiła zmiana planów ?
      Podaj jakąś kolejną datę i oczywiście po powrocie Krysiroz.
      pzdr
      • Gość: naata Re: Naata - wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 15:14
        Chetorku , czekam na ciepełko i na trochę wolnego u mojego , muszę parę
        większych rzeczy przetransportować...no i Krysiaroz powinna ? już być ?
        Dokładną datę podam Ci pocztą ;-)))
        pozdrawiam
        • chetor Re: Naata - wikliny tuż, tuż - czy nie ? 21.05.03, 10:47

> Chetorku , czekam na ciepełko i na trochę wolnego u mojego , muszę parę
          > większych rzeczy przetransportować...no i Krysiaroz powinna ? już być ?
          > Dokładną datę podam Ci pocztą ;-)))
          > pozdrawiam

OK - codziennie, co godzinę będę sprawdzał pocztę :)))
          pzdr
        • chetor Re: Naata - wikliny tuż, tuż - czy nie ? 21.05.03, 12:18
          Sprawdzałem - ciągle nic, beeeeeeee :(
          • Gość: naata Re: Naata - wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 12:23
            chetor napisał:

> Sprawdzałem - ciągle nic, beeeeeeee :(

Chetorku właśnie ustalałam termin z córką , jeszcze troszkę może tydzień ? A i
            Krysiroz damy czas na dojście do siebie .... no nie ? ;))))
    • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 03.06.03, 08:34
      Naata:
      Wiklinki się zbliżają .... za tydzień mam być w Grudziądzu,
      zobaczymy jakie niespodzianki nas czekają ;-))) oby tylko nie za wielkie ....
      Chetora wyobrażam sobie całkiem , całkiem ;-) Krysiaroz nie wiadomo czy jest w
      Polsce ? ;-(.... no a Parkowy z P. nie ma urlopu .....;-(
      No ale wikliny być muszą , bez dwóch zdań ;-)))) Co Wy na to ?
      -------------------------------------------------------

No to mamy nowe informacje. Nie wiem tylko co z Krysiąroz, bo całkiem ucichła i
      nigdzie jej nie widziałem, ani na wiklinach ani w leśniczówce :((
      Naata, rozumiem, że 8-go bedziesz w G-dzu. Będziemy czekali na odzew Krysiroz i
      wtedy coś ustalimy. Tylko pamiętaj, proszę, że ja muszę do Was dojechać :))
      Jakbyś miała konkretne info to pisz na skrzynkę.
      I dziękuję z to "całkiem, całkiem" :))
      Parkowy dalej prowokujesz - rzucaj wszystko chłopie i przyjeżdżaj ! Ja
      stawiam :)))
      pzdr
      • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 11:28
        Chetorku narobiłeś mi chęci na *turniej miast * i chyba nie przepuszczę tej
        okazji...Co do daty , to będziesz wiedział z wyprzedzeniem , na skrzynce :)
        oczywiście ...
        pozdr
        • chetor Re: Wikliny tuż, tuż a gdzie Krysiaroz ? 03.06.03, 11:39
          Skrzynkę sprawdzam codziennie :)
          A tak na serio to martwię się o Krysięroz. To milczenie już jest dość długie.
          Absolutnie nie dopuszczam myśli, że pożeganała nas po angielsku, to nie w jej
          stylu !
          pzdr
          • Gość: naata Re: Wikliny tuż, tuż a gdzie Krysiaroz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 12:37
            chetor napisał:

> Skrzynkę sprawdzam codziennie :)
            > A tak na serio to martwię się o Krysięroz. To milczenie już jest dość długie.
            > Absolutnie nie dopuszczam myśli, że pożeganała nas po angielsku, to nie w jej
            > stylu !
            > pzdr

Masz rację Chetor , to nie w stylu Krysiroz.... osobiście brakuje mi jej
            wpisów .... po cichu liczyłam na bliższą znajomość , to mądra osoba!
            Może mały wywiad ?
            pozdr
            • Gość: parkowy Re: Wikliny tuż, tuż a gdzie Krysiaroz ? IP: 80.48.150.* 04.06.03, 19:52
              Wreszcie odnalazła się nasza zguba!!:))Mam jedynie nadzieję że, przeczytała Wasze wpisy,chociaż przy jej kłopotach z netem,diabli wiedzą.
    • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 05.06.03, 12:05
      Blisko, coraz bliżej 8.06.2003 !
      A w skrzynce brak info od Naaty ?!
      pzdr
      • chetor Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? 06.06.03, 09:08
        chetor napisał:

> Blisko, coraz bliżej 8.06.2003 !
        > A w skrzynce brak info od Naaty ?!
        > pzdr

j.w.

Czy wczorajsze burze spowodowały całkowite wasze wyłączenie się z forum? :)))
        pzdr

• Gość: Krysiaroz Re: Wikliny tuż, tuż - czy nie ? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 13:35
          No wlasnie cisza taka do Naaty dalam notke na gadu ale nic, zadnego odzewu.
          Cosik zamilkli.
          • Gość: naata Re: Jestem ............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 16:57
            Właśnie mam znowu sprawny komputer , ale mam szczęście .... bo musiałabym do
            kafejki lecieć ....
            pozdrawiam moich Wszystkich :-)))
            • Gość: parkowy no i całe szczęście :))) IP: 80.48.150.* 06.06.03, 20:25
              Już sobie wyobrażam,jak zrzucasz wirusy na biedne towarzystwo.:))Żaden MKS nie
              pomoże.:)Jak już będziecie dopingować zawodników w Turnieju Miast,to ustawcie
              się z łaski swojej do kamery i pomachajcie mi...:)))
              • Gość: naata Re: Parkosiu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 20:48

> Już sobie wyobrażam,jak zrzucasz wirusy na biedne towarzystwo.:))Żaden MKS
                nie
                > pomoże.:)Jak już będziecie dopingować zawodników w Turnieju Miast,to ustawcie
                > się z łaski swojej do kamery i pomachajcie mi...:)))

Myślisz , że mamy szansę się dopchać :))))
                A co do wirusów , miałam cztery trojany, nie wiem skąd .....
                • Gość: parkowy Re: Parkosiu :) IP: 80.48.150.* 06.06.03, 21:30
                  Jak się odwiedza strony XXX...:))Noo Naata nie podejrzewałem :) hi hi hi
                  • Gość: naata Re: Parkosiu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 21:39

> Jak się odwiedza strony XXX...:))Noo Naata nie podejrzewałem :) hi hi hi

Uderz w stół a nożyce się odezwą hi hi hi , jednak nie wiem co to strony xxx,
                    podejrzewam tylkooo... :)
                    • Gość: Krysiaroz Re: Parkosiu :) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 20:51
                      Boje sie tego 14 tego. Juz widze cale srodmiescie pijane krzykliwe juz nie bede
                      wymieniac jakie jeszcze. Ale mieszkajac tu nie jest nic sympatycznego. Wszelkie
                      masowe zabawy nad Wisla mnie porazaja i siedze wtedy cichutko w domu. No moze
                      tym razem w takim towarzystwie na wiklinach ?????
                      • Gość: naata Re: Parkosiu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 23:19
                        Popieram ! Ja, też nie lubię tłoku i zgiełku, jeżeli trwa więcej niż
                        godzinę :)))
                        • Gość: parkowy Re: Parkosiu :) IP: 80.48.150.* 08.06.03, 17:41
                          spoko,spoko:))przecież ma być kameralnie?
                          • Gość: naata Re: Parkosiu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 00:05
                            Eeee Parkosiu ! Chyba musimy zjazd prawdziwy opracować ... jak to bez Ciebie
                            będzie? .. choćby fotka jaka ,aby jako takie wyobrażenie mieć ... Eeee :(
                            • chetor Re: Parkosiu :) 09.06.03, 11:23

> Eeee Parkosiu ! Chyba musimy zjazd prawdziwy opracować ... jak to bez Ciebie
                              > będzie? .. choćby fotka jaka ,aby jako takie wyobrażenie mieć ... Eeee :(

Jasne, przysyłaj fotkę na jakiś z naszych adresików. Będziemy siedzieli na
                              wiklinkach a Twoja fotka Parkosiu ;) będzie stała oparta o kufelek schłodzonego
                              pyFka ;-)) Będziemy mogli trącać się kufelkami. Poprosimy kogoś co by pstryknął
                              nam zdjęcie i wyślemy Tobie. I wszystko będzie jasne.
                              Tylko co z Naatą? Nie wiem czy usiedzi spokojnie chociaż na chwilę, żeby
                              zdjęcie dobrze wyszło ;D
                              pzdr
                              • Gość: naata Re: Chetorze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 12:04
                                Chetorku , coś mi się wydaje, że znasz się na fotografii! a fachowcowi zawsze
                                wszystko wychodzi ...mam nadzieję ,że Parkoś się naszych fotek nie
                                przestraszy ;-)))
                                • chetor Re: Naato :) 09.06.03, 12:09

> Chetorku , coś mi się wydaje, że znasz się na fotografii! a fachowcowi
                                  zawsze
                                  > wszystko wychodzi ...mam nadzieję ,że Parkoś się naszych fotek nie
                                  > przestraszy ;-)))

Teraz z fotografowania najlepiej wychodzi mi ściemnianie ;-))
                                  pzdr
                                • chetor Re: Naato co z Tobą ?? 09.06.03, 12:14
                                  Miałaś być już w G i coooooooo???
                                  Oj coś kiepsko wychodzi ten przyjazd :(
                                  pzdr
                                  • Gość: naata Re: Naato co z Tobą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 13:59
                                    No właśnie , termin się zbliża ..... sama jestem ciekawa czy tym razem dotrę ? :
                                    (
                                    • Gość: parkowy Re: Naato co z Tobą ?? IP: 80.48.150.* 09.06.03, 16:57
                                      już czuję ten aromat dobrze schłodzonego piwka.:))Nawet na fotce będę Wam dotrzymywał towarzystwa.Termin zbliża się wielkimi krokami a,Naata zaczyna trząść portkami,he he he
                                      • Gość: naata Re: Naato co z Tobą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 18:05
                                        he he he ! zatrzyna trząść portkami :D A gdyby nawet, to nie dam znać po
                                        sobie ! ;-)))
                                        • Gość: Krysiaroz Re: Naato co z Tobą ?? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 19:57
                                          Nie naciskajcie, to musi byc spontaniczne, przeciez Ona ma bardzo daleko i to
                                          nie jest ot tak sobie i jeszcze jest uzalezniona od wielu osob, ale miloby bylo
                                          Naate zobaczyc.
                                          • Gość: naata Re: Naato co z Tobą ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 20:54

> Nie naciskajcie, to musi byc spontaniczne, przeciez Ona ma bardzo daleko i to
                                            > nie jest ot tak sobie i jeszcze jest uzalezniona od wielu osob, ale miloby
                                            bylo
                                            >
                                            > Naate zobaczyc.

Miło by było wszystkich zobaczyć :) ciekawość niezaspokojona straszna rzecz :)
                                            Prawdę mówisz Krysiuroz, nie wszystko zależy ode mnie. Staram się !
                                            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka