Dodaj do ulubionych

Łapiński & spółka

IP: 80.48.150.* 20.05.03, 08:11
Doczekaliśmy się kolejnej afery.
newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=6326
Jak to jest ,że minister Łotwy? ukarany mandatem za szybką jazdę samochodem
podajw się do dymisji ,a u nas starosta powiatowy siedzi w ciupie i nadal jest
starostą ?
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Łapiński & spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 10:54
      Kolejnej ? Czekającej w kolejce do obróbki, w Komisji?
      Wyobrażam sobie Ł. w "krzyżowym ogniu" pytań ....;-)))

Parkowy , kiedyś plamę na honorze krwią zmywano..... czy chcesz aby popełniono
      zbiorowe samobójstwo? ..... ;-)))
    • chetor Re: Łapiński & spółka 20.05.03, 12:03
      Wczoraj widziałem coś na ten temat w Faktach. Oczywiście pajac Ł. powiedział,
      że on założył spółeczkę ino tak sobie i nic z niej nie miał. A N. oczywiście
      zaraz kazał zaprzestać współpracy.
      Pajac Ł. nadaje się tylko na Białoruś.
      pzdr
      • Gość: naata Re: Łapiński & spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 13:15
        chetor napisał:

> Wczoraj widziałem coś na ten temat w Faktach. Oczywiście pajac Ł. powiedział,
        > że on założył spółeczkę ino tak sobie i nic z niej nie miał. A N. oczywiście
        > zaraz kazał zaprzestać współpracy.
        > Pajac Ł. nadaje się tylko na Białoruś.
        > pzdr

Wiesz Chetorku, ja już nikomu z tego "towarzystwa" nie wierzę , co trzeba
        zrobić aby ustapiło to miejsca , mądrzejszym ? Kiedy w końcu bedą dobierani na
        stanowiska ludzie, nie na zasadzie przynalezności partyjno-salonowej,a na
        podstawie wykształcenia i kwalifikacji + zwykłej uczciwości?
        Chyba się rozmarzyłam......
        pozdr
        • chetor Re: Łapiński & spółka 20.05.03, 14:34
          Gość portalu: naata napisał(a):

> Chyba się rozmarzyłam......
          > pozdr

Naata! Wracaj na ziemię, zbyt dużo marzeń odzwyczaja od rzeczywistości.
          pzdr
          • Gość: parkowy Re: Łapiński & spółka IP: 80.48.150.* 20.05.03, 17:38
            Trzeba wymienić wyborców. ;))I tu jest pies pogrzebany.Mądre społeczeństwo
            nie nabierze się na populistyczne hasła i inne brednie.Ignoranci wybierają
            ignorantów.Taka jest rzeczywistość.:((
            pzdr
            • Gość: naata Re: Łapiński & spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 18:31
              Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Trzeba wymienić wyborców. ;))I tu jest pies pogrzebany.Mądre społeczeństwo
              > nie nabierze się na populistyczne hasła i inne brednie.Ignoranci wybierają
              > ignorantów.Taka jest rzeczywistość.:((
              > pzdr

No to co ja mam powiedzieć, jak ja ich nie wybierałam? Po cichu myślałam, że
              ludzie postępowi coś zrobią dobrego, dla naszego kraju i ....... chodzą w
              orszaku i całują złotoustych w .......!
              pozdr
              • Gość: parkowy Re: Łapiński & spółka IP: 80.48.150.* 20.05.03, 21:47
                Nie trać nadziei.To wszystko musi się zmienić.Może wreszcie porządni ludzie
                pójdą zagłosować.Nie należy sądzić,że "mój głos nic nie zmnieni".Ostatnio
                frekwencja wyborcza jest poniżej krytyki.
                pzdr
                • chetor Re: Łapiński & spółka 21.05.03, 10:37
                  Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Nie trać nadziei.To wszystko musi się zmienić.Może wreszcie porządni ludzie
                  > pójdą zagłosować.Nie należy sądzić,że "mój głos nic nie zmnieni".Ostatnio
                  > frekwencja wyborcza jest poniżej krytyki.
                  > pzdr

Zmieni się, zmieni !! Za jakieś DWA POKOLENIA :((
                  pzdr
                  • Gość: Krysiaroz Re: Łapiński & spółka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 12:41
                    Wlasnie , gdzie ci madrzejsi, gdzie nasze wnuki bo my juz nie chyba ze ksadz
                    Jankowski ,jestem przerazona jego wczorajsza wypowiedzia , wrocilam otworzylam
                    telewizor i horror i zaraz zamknelam. Boje sie tego belkotu.
                    • chetor Re: Łapiński & spółka i inni 22.05.03, 10:01
                      Szkoda, że umknęła mi jego wypowiedź, mogę tylko sobie wyobrażać ...
                      • Gość: Krysiaroz Re: Łapiński & spółka i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 12:09
                        Chetor lepiej ze nie widziales, mialbys kaca wiekszego niz po niejednej krzynce
                        piwa. Mnie do dzisiaj rece sie trzesa i nietylko...
                        • Gość: naata Re: Łapiński & spółka i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 13:37
                          Ja też nie słyszałam , szkoda , ale za to dzisiaj w porannych wiadomościach ,
                          wypowiadał się / nie usłyszałam nazwiska/,że kościół nie może upolityczniać
                          swoich wypowiedzi..... noooo , i już wszystko wiema...
                          Warto byłoby odkurzyć satyry Opalińskiego, też szlachcić!!!
                          pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka