Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 09:53 Jak myślicie? Czy Lewndowski będzie żądał odszkodowania, za plagiat czy weźmie się za to prokurator? OJ, te posłanki od Endriu ... wesołe dziewczyny!!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parkowy Re: Pobłażliwość dla inteligencji...... ha ha ha IP: 80.48.150.* 30.05.03, 09:56 mnie już nic ze strony Obronysamychsiebie nie zdziwi.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Pobłażliwość dla inteligencji...... ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:19 Gość portalu: parkowy napisał(a): > mnie już nic ze strony Obronysamychsiebie nie zdziwi.:)) No nieeee..... ja jestem w szoku ! Wczoraj oglądałam program, za i przeciw Unii....... to nie są żarty ! Samoobrona , LPR , SLD...i Chojarska... i Wrzodak! A nie będę donosić ! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Pobłażliwość dla inteligencji...... ha ha ha 30.05.03, 12:16 Gość portalu: naata napisał(a): > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > mnie już nic ze strony Obronysamychsiebie nie zdziwi.:)) > > No nieeee..... ja jestem w szoku ! Wczoraj oglądałam program, za i przeciw > Unii....... to nie są żarty ! Samoobrona , LPR , SLD...i Chojarska... i Wrzodak > ! > A nie będę donosić ! Też to widziałem i .... tylko ręcę załamywać. Jak ToTo dorwi sie do wadzy to ino na Sybir uciekać !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Pobłażliwość dla inteligencji...... ha ha ha IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:44 A jakie maja dobre samopoczucie ,strachhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś