Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 18:59 Można robić zakłady , ja daję 60% frekwencji....... czy "cisza" nas też dotyczy ??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parkowy Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: 80.48.150.* 06.06.03, 21:26 Na szczęście nie!!!Wolałbym nie krakać,boję się ,że frekwencja będzie dużo niższa...;(Dzwoniłem ze dwa dni temu do Grudziądza i jestem przerażony.Sporo ludzi jest pod wpływem LPR!!!!!Szok!!Kurcze ,czy trzeba grozić wypisaniem z rodziny,aby najbliżsi poszli głosować za przystąpieniem?:-)))Ponad 40 minut przekonywania,to mój wkład w kampanię.:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 21:46 Wiesz coś w tym jest .... ja po całej plejadzie "gwiazd" polityki ,dostałam odruchów wymiotnych... oczom i uszom nie wierzyłam ! i choćbym nie wiem jak tępa była, to właśnie przeciwnicy ( sama smietanka intelektu ) przekonali mnie , że na tak ma być i już , bo strach pomyśleć co będzie, jak to to , zacznie swoje WIZJE w życie wprowadzać ...........amen pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkow Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: 80.48.150.* 06.06.03, 21:55 Przeciwnikom zadedykowano wczorajszą wkładkę w GW.Polecam.Wizja Polski w 2007 r. Horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 20:46 Nie kraczcie, ale w Grudziadzu rzeczywiscie jest fatalna atmosfera. Ja juz bylam rano postawilam swoj krzyzyk i jestem zadowolona, ale troche obawiam sie poniedzialku, jak to wszystko otworzy buzie !!!!!!!!!!!!!!. Zauwazcie jaka ta cisza jest przyjemna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 23:14 Gość portalu: Krysiaroz napisał(a): > Nie kraczcie, ale w Grudziadzu rzeczywiscie jest fatalna atmosfera. Ja juz > bylam rano postawilam swoj krzyzyk i jestem zadowolona, ale troche obawiam sie > poniedzialku, jak to wszystko otworzy buzie !!!!!!!!!!!!!!. Zauwazcie jaka ta > cisza jest przyjemna.Pozdrawiam Wiedziałam , że byłaś dzisiaj :) przykład obowiązku,:) Ja idę jutro z moją rodzinką , mój pracował dziś do wieczora no i z tego powodu...jutro! Przyznam szczerze , że pierwszy raz w życiu mam obawy! prawdziwe! A jak za parę lat będziemy sobie w brodę pluć ? Boję się naszych sąsiadów, nie ma co udawać ! czego nie mogli załatwić siłą , załatwili pokojowo - ekonomicznie. To teraz, inni ludzie: otwarci, wykształceni ,tolerancyjni...jednak?( znam trochę ) są też głupcy, którzy za szczyt intelektu uważają przeczytanie "Mein Kampf" i wspominają bez żenady "świetność " ,która niestety, ściśle z naszymi ziemiami jest powiązana. Nadzieja, jedynie w zdrowym rozsądku i wartościach ponadczasowych , w postępie i nowoczesnym sposobie postrzegania swiata.....Tak nam dopomóż ..... amen! Co do "reklamy" ? nikt nie miał wpływu na moją decyzję i z tego sie cieszę , to takie małe zwycięstwo ...szaraczka :) Zobaczymy, czas pokaże ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: 80.48.150.* 08.06.03, 17:37 Od wczoraj jestem już po.Cała moja rodzinka również. dziś słuchałem wstępnych wyników pierwszego dnia...Jest to ,czego się obawiałem. Świadomość Polaków Zmniejsza się wraz z odległością od granicy z Niemcami.:(( Czyżby mieszkańcy wschodniej Polski woleliby bliższych kontaktów np Białorusią? Z wielkim niepokojem czekam na wynik. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 00:21 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Od wczoraj jestem już po.Cała moja rodzinka również. > dziś słuchałem wstępnych wyników pierwszego dnia...Jest to ,czego się obawiałem > . > Świadomość Polaków Zmniejsza się wraz z odległością od granicy z Niemcami.:(( > Czyżby mieszkańcy wschodniej Polski woleliby bliższych kontaktów np Białorusią? > Z wielkim niepokojem czekam na wynik. > pzdr No i się doczekaliśmy , dzięki Bogu ! Udowdniliśmy , że nie tacy! jak nas malują .. ciemni i bylejacy jesteśmy ...."Polak potrafi " i już !!! Teraz tylko: złdziejstwo , nieuków , wyleniałych farbowanych lisów i pseudo patriotów... pogonić z życia politycznego Polski ! ... i można zacząc powoli żyć ..... no i Młodym pałeczkę przekazać ... amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Tylko 'krzyżyk'..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 11:55 Gość portalu: naata napisał(a): > Można robić zakłady , ja daję 60% frekwencji....... czy "cisza" nas też > dotyczy ??? > ;-)))) Byłam tuż , tuż !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Też staiwałem na 60% ... IP: 80.48.150.* 09.06.03, 17:04 Jestem szczęśliwy że,się myliłem!W niedzielę przeżywałem horror,dawno takiej nerwówki nie miałem.Uff,już po wszystkim.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Też staiwałem na 60% ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 18:00 Dzięki Bogu, Parkosiu, bo byś się wykończył ! ;-))) Prawda, nerwówka była , i będziemy ,nieraz jeszcze, się pieklić! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Też staiwałem na 60% ... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 20:02 Wiecie a ja bylam tuz a nie tuz tuz ale nerwy byly, widze ze parkos tez nerwowy, ale miales i racje mowiac o tej swiadomosci zanikajacej w kierunku wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Też staiwałem na 60% ... IP: 80.48.150.* 09.06.03, 21:37 Przeżyć jeszcze tylko tą zawieruchę na górze,potem z górki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś