Dodaj do ulubionych

Jestem przeciw!

IP: 80.48.150.* 21.06.03, 19:57
Jak to jest,w bogatych Niemczech rząd proponuje ograniczyć liczbę świąt,a w
Polsce?Od tych DŁUUUUUUgich wikendów robi mi się nie dobrze.Osobiście ,jak
mawiają młodzi - olewam,w końcu pracuję jak wypadnie w grafiku,czyli świątek,piątek.Natomiast wolne w urzędach,dezorganizuje mi cały plan.Skoro oni mają
każde soboty wolne,to jak do cholery udaje się odpracować piątki?A sądziłem,
że nic już mnie nie zadziwi...:)
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Jestem przeciw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 20:33
      No czego Ty się buntujesz? Nie podoba Ci się, jak pobożny ludek po ciężkiej
      pracy odpoczywa ? A co, my będziemy się na innych niewiernych oglądać , my
      narodek o tradycjach wielkich , kraj mlekiem i miodem płynący , mamy prawo do
      swoich świąt,a jak dobrze pójdzie to i innych nauczymy świętować ! A co!? Amen
      • Gość: krysiaroz Re: Jestem przeciw! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 23:05
        Jak ja slysze dlugi likend to az mna wstrzasa. To te kretynskie media nakrecaja
        spirale i wszystko wrze. Mnie tez to nigdy nie dotyczylo bo pracowalam na swoim
        a tam sie nie pilnowalo wolnych dni o odpracowaniu nie mowiac. No ale i tak
        pracy nie ma wiec urzednicy swietuja do woli razem z Chetorem, ten to lubi
        krotki czy dlugi ale wekend Pozdrawiamy Chetor, a swoja droga kiedy On to
        odpracowywa hehe
        • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 23:20
          Gratuluję celnych uwag he he he he.... Chetor to ma klawe życie i... porwania
          ma klawe ...pamiętacie tą pocieszną balladę ? >:))
          Kurczę chyba mu zazdroszczę! ;)))
          pozdrawiam wesoło
          • Gość: parkowy Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: 80.48.150.* 22.06.03, 16:43
            Gość portalu: naata napisał(a):

> Gratuluję celnych uwag he he he he.... Chetor to ma klawe życie i... porwania
            > ma klawe ...pamiętacie tą pocieszną balladę ? >:))
            > Kurczę chyba mu zazdroszczę! ;)))
            > pozdrawiam wesoło
            -------------------------------------------------------------------
            Pewnie,że ma.......:)))))No i te :mewy.Kurcze,dlaczego mi się to nie zdarza...:)
            • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 17:00
              Białe to nie mewy a "myszki" ! takie malutkie z ogonkami , a ty zaraz mewy , o
              mewach to Chetor chciał spiewać :)))) A Ty masz do mew blisko z tego co nam
              pisałeś , morze i morze .... To Chetor Tobie może zazdrościc he he he
              Pogoda się poprawia :)
              • Gość: parkowy Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: 80.48.150.* 22.06.03, 18:13
                Eeeee,tam poprawia się.Zimno jak diabli.Odtrąbiono już lato,czy co?:))
                • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 20:06
                  .... idzie ocieplenie , u nas wieczór już letni, a od piątku i u was ciepło
                  będzie , możesz dawać się porywać ... he he he
                  • Gość: parkowy Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: 80.48.150.* 22.06.03, 21:12
                    ...i pewnie sam się porwę.A co ;))
                    • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:58
                      .... ja wybieram się nad morze to może he he he , ale to mało atrakcyjne ....
                      same baby, aż trzy he he he
                      • Gość: krysiaroz Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:39
                        Nareszcie po wekendzie, wszystko wraca do normy, nawet pogoda u nas tez robi
                        sie cieplutko. Wlasnie wrocilam z kocertu w Krzyzu, o ktorym pisalam ale bylo
                        tak glosno, ze trudno bylo wytrzymac a szkoda, ale wczoraj nad Wisla jeszcze
                        glosniej. Ale moze ja sie nie znam, moze to im glosniej tym lepiej.
                        • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 09:42
                          Jak się ludzie cieszą, to słychać być powinno :) To nie tylko przypadłość
                          Grudziądza he he he
                          • Gość: parkowy Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: 80.48.150.* 23.06.03, 11:49
                            Tak właśnie być powinno!Byle z umiarem.Jestem w zasadzie tolerancyjny,niech
                            sobie młodzi poszaleją,w końcu raz się żyje.A to W ZASADZIE,odnosi się do mych
                            młodych sąsiadów,sprawdzających moc swych wzmacniaczy od samego rana,zwłaszcza ,
                            gdy próbuję spać po nocnej zmianie.:)
                            pzdr
                            • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 12:55
                              Zgadza się ! Pamiętajmy ,że my też lubiliśmy dawać czadu :)))
                              • Gość: krysiaroz Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 20:49
                                Pewnie, ale bez demolki, to juz nie jest czad ani zabawa, to jest wynaturzenie.
                                Cos czuje, ze nie zrozumieliscie o czym pisalam, trudno. Zaznaczam, ze jestem
                                osoba bardzo tolerancyjna i wyrozumiala. Ale jak mawia stare przyslowie
                                wszystko trzeba samemu przerobic wtedy sie wie.Pewnie,ze mlodosc ma swoje
                                prawa, ale starosc tez . No na wiklinach sobie to wyjasnimy.
                                • Gość: naata Re: Jestem przeciw! ale nie Chetorowi co ? :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 21:36
                                  No nie , Krysiuroz , oczywiście "zabawę " w granicach wytrzymałości, moja
                                  tolerancja też ma granice , jak chyba wszyscy z naszego rocznika ! Masz rację ,
                                  najlepiej jak dogadamy "szczegóły" na spotkaniu ! Pozdrówka!
    • chetor Re: Jestem za a czasami przeciw ;) 24.06.03, 11:17
      Już na to odpisałem w innym wątku :)
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka