IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:27
Zgodnie z życzeniem szanownego koleżeństwa pogadajmy o technice.Na początek
czym jeździmy i jak się sprawuje.
Obserwuj wątek
    • radzisz4 Re: technika 26.06.03, 20:30
      Od święta (jak mi się pozwoli) Opel Astra II 1.6 16V jest OK, silnik mógłby byc
      1.8 bo temu czasem brakuje mocy no ale nie narzekajmy :))) , na codzień tramwaj
      linii 2 komfort podrózy zostawiam bez komentarza, przyspieszenie nie ciekawe :(
      • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:37
        radzisz4 napisał:

> Od święta (jak mi się pozwoli) Opel Astra II 1.6 16V jest OK, silnik mógłby
        byc
        >
        > 1.8 bo temu czasem brakuje mocy no ale nie narzekajmy :))) , na codzień
        tramwaj
        >
        > linii 2 komfort podrózy zostawiam bez komentarza, przyspieszenie nie ciekawe :
        (

Radzisz! przyspieszenie tramwaju jest dobre ! :)) zawsze można wysiąść jak
        jazda się znudzi :))
        • radzisz4 Re: technika 26.06.03, 20:38
          Ale ja mówie o grudziądzkich tramwajach, którymi jazda trwa wieczność :))
          • Gość: parkowy Re: technika IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:48
            Witaj w klubie Opla,:))Mam Omegę 2.0 kombi w wersji diamant.Teraz chcę zamienić
            na coś nowszego.Drugi to Renault Ekspress elegance.To wół roboczy.:)))
        • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:44
          Zacznę od : Wartburg 353. był dobry :) znałam wszystkie części a pani
          obsługująca sklep została moja koleżanką :))Objeździł oj duzo!
          Potem Moccckbicz :) hehe ... auto nie do zdarcia ..ale mój silnik
          zajechał ..zapomniał oleju dolać !!!
          A później to MB 207, długo! A potem Fiat i Fiat ....ma byc jeszcze coś ale nie
          zapeszam :)
          A teraz nasz Parkoś he he
    • Gość: krysiaroz Re: technika IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 20:47
      Chyba lekko przesadzasz,nie jest tak zle, ale tylko wtedy gdy sie nie
      spieszysz.Gdzies dalej jade samochodem, musze meza zapytac jaka mamy marke hehe
      • radzisz4 Re: technika 26.06.03, 20:48
        No dobra troche przesadziłem :)) Przyznaje się bez bicia :))
        • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:15
          No nie, zupełna ignorancja wobec takiej dyscypliny jak marki aut ! :)))he he he
          Nasza Krysiaroz jest bezkonkurencyjna !!! Parkowy chyba zasłabł he he he
        • Gość: parkowy Re: technika IP: 80.48.150.* 26.06.03, 21:28
          Pierwsza była sarenka.Wiozłem nią lodówkę i pralkę do Polic.Zniechęciłem się
          kiedy urwała się dźwignia biegów...Zastawę nawet lubiłem,miała jednak swoje lata
          mnie brakowało cierpliwości,a nade wszystko części.Po kradzieży roweru,musiałem
          czymś dojeżdżać do pracy.Nawinął się maluch,mimo.że kiedyś specjalnie szukałem
          szkoły jazdy,gdzie ich nie było.Powiedziałem sobie: nigdy więcej Fiata.
          Ten piękny,czerwony to audi 100.Jeździłem nim do Grudziądza z całą rodzinką i
          owczarkiem niemieckim w parze z kotem.Wszyscy się mieścili.Potem poldek.Prułem
          nim do Berlina na autobanie 180.Stałem się handlowcem!Trzeba było było kupić coś
          pojemniejszego,to był cadett combi.Oszczędny i pojemny.Zaczął,niestety rdzewieć.
          Omega śmiała się do mnie z daleka....Najlepszy wóz jaki miałem!Śliwka metalic,
          bajery,skóra,...i młody.Młody koniecznie chciał nią jeździć na panienki.
          Nie pomogło kupienie mu WV polo.Do auta byłem bardziej przywiązany.:)))Młodego
          pogoniłem na studia,miałem spokój.Renówka miała odciążyć Omegę.Spodobała się
          młodej....Już raz wjechała komuś w kufer.Teraz szukam nowej miłości,najlepiej
          na gaz.Będzie to moja nowa miłość.:))))
          • radzisz4 Re: technika 26.06.03, 21:40
            Żeby tak mój ojciec chciał odciążyć astre, pare razy sie za to brał, ale zawsze
            znalazł jakiś powód :/
            • Gość: parkowy Re: technika IP: 80.48.150.* 26.06.03, 21:51
              Jeśli miałby doświadczenia podobne do moich..:)Młodemu przekazałem malucha po
              wymianie silnika,blach,malowaniu.Pierwsza wyprawa do Szczecina zaowocowała
              brakiem tylnych fartuchów i kołpaka.Po miesiącu ,młody stwierdził,że to nie auto
              dla niego,dlatego nabyłem polo.Szkoda mi było też omegi.
              pzdr
              • radzisz4 Re: technika 26.06.03, 21:54
                U mnie powodem jest, że nie nadąży tankować :/
    • radzisz4 Re: technika 26.06.03, 21:17
      Ostatnio miałem możliwośc jeżdzenia Daewoo Espero i mile się zaskoczyłem :)))
      • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:39
        Parosiu czy Ty masz jakiś zakład czy co ? ;-)))
        • Gość: parkowy Re: technika IP: 80.48.150.* 26.06.03, 22:47
          Zakład?he he he O co chcesz się założyć?:))
          • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:50
            A co proponujesz ? ...krzynkę ?
            A na marginesie , Świecie zrównało sie z nami hehehe
            • Gość: parkowy Re: technika IP: 80.48.150.* 26.06.03, 23:08
              Boże,ile tych kszynek.:)Chetor to przetrzyma,ale Ty? Buziaki będą bardziej na
              miejscu.Świecie już mamy za sobą.:)))
              • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:16
                Ale ja będę patrzeć jak Wy pijecie ... he heheheheh
                • Gość: parkowy Re: technika IP: 80.48.150.* 27.06.03, 08:30
                  Nie wywołuj wilka z lasu.Będziesz się miała z pyszna,kidy przypomnimy Ci te
                  obietnice.:))
                  • chetor Re: technika 27.06.03, 08:43
                    Naata wszystko wytrzyma - każdą obietnicę !!!!
                    • Gość: naata Re: technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:10
                      No nieee, Od rana i już o piwku ? ;-) ha ha ha
                      • chetor Re: technika 27.06.03, 09:23
                        Jaaasne, wychodzę z domu i na piwko lecę. Potem jadę do roboty ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka