cud_natury25 11.12.07, 09:05 Chciałabym wysterylizować suczkę dużej rasy. Poszukuję dobrego weterynarza. Czy może ktoś sterylizował swoją suczkę i jest w stanie mi doradzić do kogo się udać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirke18 Re: Weterynarz 11.12.07, 11:47 Ja sterylizowałam kotkę swoją, kotkę z ZK i dwa kocury u tego samego weterynarza- Ciszewskiego w rogu nowego bloku u zbiegu Kalinkowej i Brzeźnej. Polecam, jest dobry, nie drogi, a przed gabinetem codziennie jest kolejka psów, kotów i innej drobnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cud_natury25 Re: Weterynarz 11.12.07, 13:37 Dzięki, w sumie już po raz drugi spotykam się z tym nazwiskiem i to na zupełnie innym forum. Chyba skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Weterynarz 11.12.07, 14:09 i ja dziekuje, bo wlasnie jako swiezo upieczona wlascicielka kotka, tez mialam o to pytac Kirke:-))Bylam u niego raz, dobry kontakt + diagnoza i leczenie skuteczne. Oprocz niego przyjmuje rowniez jakas mloda pani doktor. Pelna entuzjazmu i milosci do zwierzat. Bylismy 2 razy u niej, jutro idziemy 3 ostatni raz. Do tej pory mnie nie skasowala za nic (byly zastzyki+ puszki dla kota). Poza tym jak widzialam zna dobrze swoich pacjentow. Wiec ja rowniez polecam. aha, godziny przyjec : 10-14 + 16-18. w soboty 10-14. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Weterynarz 13.12.07, 09:46 no to sie cieszę, że spotykam tu zakoconych, a doktor Ania jest fajna, co jest Twojemu kociu? Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Weterynarz 14.12.07, 19:25 jest ciepla i tez ma kota, to wazne:-)) kotek mial biegunke i byl apatyczny. moje podejrzenie: zjadl polowe liscia gwaizdy betlejemskiej a to trucizna dla kotow!! a wiec nie wszystkie ozdoby swiateczne dozwolone!! nie wiedzialam o tym, caly czas sie obczytuje i dowiaduje. kotka przygarnelam, nie bylam przygotowana . Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Weterynarz 18.12.07, 13:12 no to gorąco polecam forum.miau.pl/viewtopic.php?t=27018 tu wszelkie potrzebne informacje o kotach, a co do Świąt to nie wolno dawać na choinke anielskiego włosa- jak kot zje- może umrzeć w mękach , ale mam nadzieję , że Twój kocio wyzdrowieje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Weterynarz 18.12.07, 20:53 dziekuje bardzo:-)) to wcale nie latwe miec kotka:-)) i dobrze go wychowac i wyhodowac. dzis znowu bylam u weta:-(( na szczescie moje objawy nie potwierdzily sie :-)) ale strach byl:-( poczekalnia pelna, zawarlismy z kotkiem nowe znajomosci. zaczynam nalezec do grona sympatycznych posiadaczy kotow:-)) pani Ania jak zwykle pomocna. wszystko nam wyjasnila. jak ja bym chciala miec taki entuzjazm do mojej pracy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Weterynarz 18.12.07, 13:26 Czy ci weterynarze są dobrzy także w leczeniu psów, bo mam problem z goldenem... ma 5,5 miesiąca i dotychczas był żywy i się nie męczył, a teraz co fakt po chorobie, męczy się i pokłada, a weterynarz powiedział mi, że chyba za wolno bije mu serce jak na jego wiek... co mam robić, proszę pomóżcie, chcę mojemu psiakowi pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Weterynarz 19.12.07, 11:49 Witaj Sylwio :D, widzę, że masz pieska :), szkoda, że choruje... myślę, że można tych weterynarzy spokojnie polecić i dla psiarzy, jak tam chodzę (sterylizuje dzikie koty z Zakładu Karnego) to ciągle jest tam ruch, sporo piesków leczą, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Weterynarz 21.12.07, 13:09 Mój piesek wyzdrowiał, i jestem szczęśliwa, tak mam psa rasy golden ma 5,5 miesiąca.... i jest naprawdę kochany.... dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś