Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 13:36 Kto z Was oglądał? Piasecki dał popis, fajnie, "Rywin gate" he he he Ciekawe, czy uwieczni dzisiejsze wydarzenie, naszą "Dianę".... Faktycznie, zbiory się latoś udały :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiaroz Re: Kabaret 'PAKA' 14.09.03, 18:25 Cos nie ogladam ostatnio, wiec nic nie wiem, jakas trudna jestem, ale moze mi przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kabaret 'PAKA' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 19:21 Lubię satyrę, oglądam często, dzisiaj np. "Ale plama" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Kabaret 'PAKA' IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 22:58 Ale to pozno okrutnie, a w sobote zawsze cos innego wypadnie, szkoda, bo to tez czasem lubie. Ostatnio jednak TVN mnie denerwuje,dno totalne. Co za okropne, nowe programy, tego nie da sie ogladac. Zenujace. Dzisiaj wpadlam na cos takiego Dla ciebie, czy jakos tak, no cos tak prymitywnego, i prowadzi to Urbanski caly w skowronkach. Nie , nie, nie dla takich programow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kabaret 'PAKA' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 00:21 Ja nie oglądam wszystkiego, to, o czym piszesz, nie znam. Urbański jest, nie wiem, ale??? Mam świetną książkę, włściwie dużo książek :))i nie mam czasu dokończyć, szkoda czasu na pierdoły he he Jedyną pożyteczną rozrywką jest "moje" forum :-)) pozdrawiam milutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Kabaret FORUM IP: 80.48.150.* 15.09.03, 07:00 Trafnie to określiłaś ,kabaret mamy na forum.Śmiech to zdrowie,więc śmiejmy się. Na siedzenie przed telewizorem przyjdzie czas,kiedyś.:)Ja również wolę wolną chwilę spędzić przed kompem,przeglądając forum.Zawsze znajdę perełkę satyry.Muszę napisać co mnie ostatnio się baarrrdzo się podoba.Nowe słówka i zwroty Krysiroz rozbrajają nie tylko Naatę.Tak dalej.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Kabaret FORUM IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 12:56 Bardzo mi milo z tego powodu. Tez wole zajrzec tu i owdzie, ale wczoraj natrafilam zupelnie przypadkowo i ogladalam chwile, ale sie nie dalo.A tak przy okazji Naata kiedy Ty spisz?bo ja to nie jestem ranny ptaszek, juz predzej nocny marek, ale wtedy czytam.Kabaretowe forum? musze sie ograniczyc.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kabaret FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:11 Parkowy ta perełka, to chyba nie tylko do mnie sie pokulała, co??? Znam dobrze Twój cięty styl, wiem, że nie popuścisz ...do bólu ;-))) No nic ważne, że jest wesoło i dobrze! pozdrawiam kabaretowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kabaret FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 17:48 Co to? Brak "perełek"? Nudno się robi w kabarecie, głównych aktorów nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Kabaret FORUM IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:50 Mysle, ze cos im nie pasuje, tylko nie wiem co, nawet sie nie domyslam.:-)(-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Kabaret FORUM IP: 80.51.242.* 16.09.03, 23:44 Bycie perłą nie nie zwalnia od obowiązków.Nie można brylować całą dobę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Kabaret FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 23:44 Aj dont noł tuuuuu... ale prawo mają im się nie podobać! Krysiuroz, są młodsze offfkors, und naturlich so ist Leben. ;-))) Aleee to nie stanowi, he he he Przepraszam za mój "styl" ale to skutki siedzenia w necie :)) jak tak dalej pójdzie, to sama zwątpię w to, co mi ostało z ostatnich wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś