Dodaj do ulubionych

Interesuje mnie...

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 10:45
idea odkładania pilota sterującego TV, dvd, video na sprzęt, którym ów
steruje. Przychodzę sobie do domku, usadawiam sie w fotelu i... i nic. Muszę
wstać, przynieść pilota i czynność usadawiania powtórzyć (co nie jest łatwe,
bo, jak wiadomo, nie można wejść dwa razy do tej samej rzeki i nie można
uzyskać dwa razy tej samej pozycji w fotelu). Ponownie dziękuję za udzielenie
głosu.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Interesuje mnie... 13.11.03, 10:48
      Fantastyczny problem - zupełnie jak mój ;-))
      Zawsze mam potyczki z żoną, która przekłada mi piloty z dala od fotela ;-)))
      pzdr
      • Gość: toja Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:50
        Przekladac w tym samym pomieszczeniu to nie tak zle, zawsze mozna ogarnac
        wzrokiem i dopasc. Jednak szukanie i znajdowanie w kuchni to jest problem, ale
        jestem cicho i nic nie mowie, niech sie cieszy hehe. Ale nie jest to duzy
        problem, telewizor u nas w nielasce. :-)))
        • Gość: naata Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:54
          He he...skąd ja to znam, najgorsze, ze sama to robię i to sobie.:)
          • parkowy Re: Interesuje mnie... 13.11.03, 20:14
            Mam podobny problem,na dodatek nie zawsze mogę znaleźć pilota.Przydałby się jakiś beeper w tym urządzonku.:)
            • Gość: szwed_nr1 Re: Interesuje mnie... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 20:21
              Widze, ze nie jestem sam :)
              • Gość: naata Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:29
                hi hi ...witaj w "klubie"! ;-))
                • magikos Re: Interesuje mnie... 13.11.03, 20:43
                  Jasne ,a przyczyna jest prosta ,kładziemy te piloty tam ,żeby łatwo do nich
                  trafić :]]]]] szczególnie gdy mamy ich kilka (no chyba ,że ktoś ma uniwersalny)
                  pozdrawiam :]]]]]]] i ciesze się,że jest tu nowa świeżą krew na tym
                  forum :]]]]]] przynajmniej sa ciekawsze i urozmaicone tematy LoL pozdrówka
                  • Gość: naata Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:20
                    Oooo! Ja jeszcze się nie znudziłam Twoim gadulstwem, Magikos!
                    No, ale mogę się nie wtrącać....
                    • Gość: toja Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:28
                      Ale nas podsumowal, ale sam specjalnie nie podsuwal nowych, bezpiecznych
                      tematow, no niech mu bedzie i tak Go lubie, szczegolnie te Jego zeby. Ja mam
                      takie inne, rzadkie cos, nie wiem czemu?]]]]]]]]]:-)
                      • Gość: naata Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:40
                        ;-}}}} A ja sobie sprawiłam nowe zawiaski.Będę rozpoznawalna pod innymi
                        nickami :]]]]
                        To ci Magikos,ja go też lubie, zaczepny, niepokorny.:)
                        • Gość: toja Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:32
                          Wlasnie, taki nieszablonowy, mlody jeszcze, a zawiaski gut.]]]]]
                          • Gość: naata Re: Interesuje mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:13
                            Czy nieszablonowy to, jeszcze zobaczymy? Same zawiaski, jako zwiastuny?:) To za
                            mało. ;-]]]]]
                            • toja50 Re: Interesuje mnie... 17.11.03, 22:26
                              No to niech bedzie nietuzinkowy, ale moze sie okazac jeszcze inny, chociaz
                              pracowity to jest i gdzies tam jezdzi w ciagu tyg.:-)))
                              • naata Re: Interesuje mnie... 17.11.03, 22:37
                                Hehe...pewnie nie ma czasu, bo na pewno by już odpowiedział ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka