Gość: naata IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 11:39 ...mam nadzieję, kończę modzieży komp blokować :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Do wieczora ..... 23.11.03, 11:41 Nie jestem pewny. Chyba skończą mi się wieczorne pogaduchy, kompek będzie zajęty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Do wieczora ..... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 11:48 A to szkoda :( No ale może KTOś jeszcze zawita??? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Do wieczora ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:26 No i zawitałam :) A tu nikogo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Do wieczora ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:58 Naata, ze Ty jeszcze na kogos liczysz. Tylu niewiernych juz bylo, a jak wpadna to narozrabiaja i tyle tego dobrego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Do wieczora ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:59 Umiesz liczyć? Licz na siebie! Stare dobre powiedzenie! Jednak muszę liczyć na Was, bo nie byłoby sensu więcej tu pisać??? Czy tu chodzi o wierność, czy niewierność???? Nie rozpatruję tego w takich kategoriach. Świetnie sie bawię ;-)))) A Wy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Do wieczora ..... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 20:03 Ja także sie tutaj z Tobą świetnie bawię, I myślę że Cię samej tutaj nie zostawię. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Do wieczora ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:30 Noooo i o to chodzi! Tak trzymać! We wszystkim umiar mieć i nie przeginać.;-))) Ja ze swej stony powiem szczerze lubie ludzi, wszystko robię w dobrej wierze..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś