Dodaj do ulubionych

komisja ....

02.12.03, 15:52
Nie oglądałem całości relacji (praca:)),jednak końcówka była bezbłędna.Po raz kolejny głosami koalicjantów nie zgodzono się na wezwnanie przed oblicze komisji najwyżej nam panującego,oraz próbowano po raz koleny odwołać ze składu komisji specjalistkę od kurwików.Odpowiedź Renatka B. odczytała z kartki i co ważniejsze dowaliła wszystkim lub prawie wszystkim w komisji.To było naprawdę dobre.:)))
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: komisja .... 02.12.03, 16:49
      Zapomnialam o tej komisji dzisiejszej, ale to bylo do przewidzenia,
      choragiewki, kurcze, i tak sie wszystko ladnie zbieglo i wywalenie kurwikowej i
      glosowanie i rozpoczecie itd itp, za duzo tych zbiegow okolicznosci. No ibede
      ogladac w nocy!!!
      • naata Re: komisja .... 02.12.03, 17:14
        Ha ha... remis 5:5? Słuchałam radia, ale też pooglądam w nocy. To było przecież
        jasne, jak gry losowe!
        • chetor Re: komisja .... 02.12.03, 20:35
          Też nie widziałem, w nocy nie będę oglądał bo szkoda zdrowia.
          • naata Re: komisja .... 03.12.03, 10:02
            A ja obejrzałam....i zaniemówiłam, prawie!
            Pomocy! w zrozumieniu tego cyrku! Ja już nic nie wiem :(
            • chetor Re: komisja .... 03.12.03, 10:08
              Dobrze więc zrobiłem, przynajmniej się wyspałem.
              • toja50 Re: komisja .... 03.12.03, 14:17
                Pies drapal komisje, kto ja tam zrozumie, a teraz jak odeszla Beger, niedlugo
                odejdzie Blochowiak, chociaz nie chce zostac kozlem ofiarnym, nie bedzie na
                patrzec i czego sluchac, chociaz szkoda tego teatru faktow? Macie anegdotke za
                to:
                Pies dzentelmen z miasta Boston
                Zawsze chodzi droga prosta
                Oraz zna sie na bon-tonie
                Rzecz zwyczajna tam w Bostonie.
                A u nas?
                • parkowy Re: komisja .... 03.12.03, 19:45
                  ...a unas bez zmian i bon-tonu.:( Jeden dokłada drugiej,ta odpłaca się jeszcze innemu,ot samo życie.Karuzela afer rozkręca się na dobre.
                  • naata Re: komisja .... 03.12.03, 22:30
                    Toju? Gdzie nam do Bostonu? My nie spuścim z tonu! :)))
    • chetor Re: komisja .... 04.12.03, 11:51
      Jeśli wejdzie LePper zamiast "kurwików" będzie jazda, oj będzie.
      Nie będzie potrzebna żadna szopka noworoczna w tiwi.
      • naata Re: komisja .... 04.12.03, 12:05
        he he...wierzysz, że go tam wpuszczą??? Ciekawe zestawienie, Rokita chcący być
        premierem i LeePer prawie już czujący się nim???? Lepper dużo się na uczył...i
        ma już wiedzę. Jazda i tak nas czeka.
        • chetor Re: komisja .... 04.12.03, 13:11
          To, że JMR mówi oficjalnie, że chce być premierem, nie uważam za naganne. To wg
          mnie cywilna odwaga.
          • naata Re: komisja .... 04.12.03, 13:36
            Ależ ja tego nie poddaję ocenie, uważam, że JMR jest politykiem, który już wie
            o co chodzi! Czas najwyższy. Zresztą jest w tej chwili moim faworytem :P
            • toja50 Re: komisja .... 04.12.03, 18:00
              Napisalam o JMR w innym watku i nie zgadzam sie z Wami. Nikt nie wie o co
              chodzi ogolnie, wszyscy wiedza jednostkowo. I nie trzeba bylo na te koncowke
              usuwac Begerowej, co innego trza bylo wymyslec, przeciez ta szopka byla do
              przewidzenia. I jak ta komisja ma cos rozwiazac jak jest tak nieprzewidujaca.
              Eeeeyyyyeee/to Nalecz/
              • naata Re: komisja .... 04.12.03, 19:44
                No dzisiaj tak jak u Chetora, Maria mi podpadła, coś taki lisiczy się zrobił?
                A zupełnie poważnie, komu wierzyć? :(
                • parkowy Re: komisja .... 04.12.03, 23:48
                  Musisz wierzyć we własną intuicję.:) Ostatnie burze polityczne powodują u mnie wstręt do oglądania telewizorni.
                  • chetor Re: komisja .... 05.12.03, 09:41
                    A ja zaczynam to traktować jak zgaduj-zgadulę, co będzie w przyszłym tygodniu :(
                    Anita B też może polecieć z komisji gdy coraz bardziej wychodzą jej konszachty
                    z przedstaicielami jednorękich bandytów.
                    • toja50 Re: komisja .... 05.12.03, 12:14
                      Spokojnie, jeszcze troszke i wszystko przycichnie i bedzie nastepna afera w
                      innym slupku. Teraz czas na kogo? Jak stawiacie?
                      • naata Re: komisja .... 05.12.03, 13:11
                        Parkoś ma rację, intuicja! Moja mi mówi, że teraz będzie kolej na Olechowskiego
                        i fiata. PO ma już za duzy słupek, a potem, jak już nie będzie potrzebny, to
                        Leeperiadę się urządzi, a co? I kto nam podskoczy?? he he he he he he
                        O matko co jo godoom:(
                        • parkowy Re: komisja .... 05.12.03, 23:20
                          Nie kracz bo wykraczesz.:))
                          • naata Re: komisja .... 10.12.03, 09:41
                            No i się zaczyna...Jeden cel komisja osiągnęła! Obnażyła oblicza naszych
                            politykierów. Następna "sława" SLD, Kalisz...A taki elokwentny i niby mądry!?
                            Lepper będzie miał swój teatr, a mówił, że rozgłosu nie potrzebuje, bo każdy
                            jego dobrze zna!? Teraz sobie porządzi, oj będzie jazda, będzie...tylko komu
                            to potrzebne??? :[[
                            • chetor Re: komisja .... 10.12.03, 09:43
                              Jak to komu? Eselduchom żeby wszystko ukryć i ośmieszyć.
                              • chetor Re: komisja .... 10.12.03, 19:08
                                Ale wieczorne wieści wskazuję, że największy polski Mulat nie zostanie
                                członkiem komisji. Z wypowiedzi Celińskiego: "jak profesor, doktor Jaskiernia
                                widzi wkład intelektualny Leppera w komisji - tego nie mogę pojąć".
                                • parkowy Re: komisja .... 10.12.03, 19:17
                                  Trzeba poczekać do następnych wyborów i mieć nadzieję na bardziej odpowiedzialnych reprezentantów ludu.:(
                                  • toja50 Re: komisja .... 10.12.03, 21:01
                                    W przyszlych wyborach Ciemnosc widze, i sie okaze ,ze mulaci mile widziani. To
                                    nie jest smieszne!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka