Gość: Wojtisek IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.05, 05:56 czyli pomału dochodzimy do wniosku , że w Olsztynie wszystkie światła dzialają źle!!i ja się z tym zgadzam!! teraz najlepiej tylko piechotą!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zepro Re: Światła czy korki IP: *.pan.olsztyn.pl 28.09.05, 08:20 A za rok wybory samorzadowe i Pan Cenzor teraz juz blokuje miasto wszystkimi remontami dróg, a za rok ludzie zapomna i powie ile dobrego zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Światła czy korki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:59 SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUper się jeździ po wyłączeniu tych cholernych świateł przy kopernika w końcy Jaszczuk coś dobrego zrobił dla kierowców. Po raz pierwszy mówię do Jaszczuka Brawo. wierzę że ich ponowne zaprogramowanie i włączenie nie doprowadzi do paraliżu tego rejonu miasta, chociaż tego rejonu. A co do grunwaldzkiej, to czy nie można by wymóc na wykonawcy pracy 24 godziny na dobę? miasto płaci to czy dla dobra kierowców nie może tego od wykonawcy wymagać? to chyba wpłynęło by na krótszy czas realizacji budowy? a każdy dzień krótszej budowy to ulga dla olsztyniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Światła czy korki IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.05, 11:11 Nastepne magiczne światełka mr.Jaszczuka ( skąd ja znam to nazwisko ???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Światła czy korki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:46 Jaszczuk, zapomniałeś o skrzyżowaniu Kościuszki i Emilii Plater, tam gdzie jest takie dłuuuugie przejście dla pieszych. To ostatnie niedoświetlone skrzyżowanie na Kościuszki !!! Możnaby tam walnąć takie światełka, że hej ! I ze trzy wysepki dla pieszych ! Pomyśl, ale by były jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Labeo Re: Światła czy korki IP: *.infish.com.pl 28.09.05, 14:10 2006 świateł na 2006 rok! Proponuję ustawić sygnalizację przed każdym przejściem dla pieszych, przy wyjeździe z każdej osiedlowej uliczki i wtedy może sobie Paszczuk spokojnie odetchnąć. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Światła czy korki 28.09.05, 16:53 Tak mi sie wydaje, ze do Jaszczuka nie mozna sie przyczepic. Po prostu robi swoje. Miejmy nadzieje, ze najlepiej jak potrafi. Problem to Malkowski, ktory toleruje taki burdel trwajacy od wielu lat. Znacie miasto gdzie zakorkowano najwieksze sypialnie budujac markety? Ja nie znam. Tylko w Olsztynie trzeba za kazdym razem stac kilka minut i ogladac elewacje sklepow. W jakim miekscie wybudowano centrum handlowe i specjalnie dla niego dorobiono tuzin sygnalizacji swietlnych? Centrum handlowe dla ludzi, czy ludzie dla centrum? Władze są bez jaj, otaczaja sie glupszymi od siebie, miernotami i mamy bunkier przy ratuszu, budynek na srodku skrzyzowania, jeden basen, kolejki po dowod osobisty, po dowod rejestracyjny samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQ Re: Światła czy korki IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.05, 17:07 Władze są bez jaj, otaczaja sie glupszymi od siebie, miernotami.... Tak mi sie wydaje, ze do Jaszczuka nie mozna sie przyczepic... KOLEGO BEING CZY TY PANUJESZ NAD NA SWOIMI MYŚLAMI ? ...do Jaszczuka nie mozna sie przyczepic. Po prostu robi swoje. Miejmy nadzieje, ze najlepiej jak potrafi... WIDAĆ WŁAŚNIE CO POTRAFI.... Dzięki za takie umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQ Re: Światła czy korki IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.05, 17:01 Wy wszyscy guzik wiecie ! Nawet nie zdajecie sobie sprawy w jakim celu Olsztyn jest dekorowany tak obficie w sygnalizację świetlną . Bardzo pomysłowe !!! Ja wiem , ale powiem dopiero o 21.00. Do tej pory możecie zgadywać. Dla zwycięzcy NAGRODA!!! Będzie nią uścisk dłoni DYREKTORA J. Jako dodatkową atrakcję przewiduje sie "misia" z poklepywaniem po plecach. Jako nagroda pocieszenia będzie książka kryminalno-dochodzeniowa autorstwa MISTRZA. Świetna do rozpałki w kominku !!! Paka !!!do 21.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Światła czy korki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:24 no i nie wywiązałeś się z obietnicy! a Jaszczuk się wywiązuje - jak obiecał 2005 świateł na 2005 rok, tak ma zamiar to zrealizować. Konsekwentny jest w idei korkowania. Odpowiedz Link Zgłoś