sylwkasz 27.11.08, 12:52 a ja niedlugo tam lece. Nie bede w Bombaju na szczescie. Moze jakos pocieszycie, dodacie otuchy ? :} Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Zamachy w Indiach 27.11.08, 17:44 Zamachy w Indiach zwykle nie są skierowane przeciwko turystom. A jeśli - to dotyczą kurortów, reprezentacyjnych hoteli i większych dworców. Wiesz więc, czego unikać. Kornel Odpowiedz Link
agim811 Re: Zamachy w Indiach 27.11.08, 19:12 tylko że nie zawsze da się unikać chcąc pozwiedzać , odwiedzić pewne miejsca...bedąc w bombaju chcąc pojechać na Goa musiałam zarezerwować bilet na stacji pkp , odwiedziałam polecaną w przewodniku zresztą bardzo znaną Leopold cafe, nie wpominam już o gateway of india...czy korzystanie z taksówek , autubusów, te wszytskie miejsca zostały że tak powiem dotknięte zamachem....wiec gdyby można było przewidzieć ...ale nie można... Odpowiedz Link
agim811 Re: Zamachy w Indiach 27.11.08, 19:15 na otuchę to może tyle że To już sie stało...i mam nadzieje kolejnych nie bedzie... Odpowiedz Link
lesiomar Re: Zamachy w Indiach 09.12.08, 08:43 wg mnie Indie przez parę najbliższych miesięcy moga byc najbezpieczniejszym krajem turystycznym ( z bardzo wyczulonymi słuzbami)- być może wydarzenia jakie miały miejsce spowodują ew. spadek cen?? sam mam zamiar wybrać się na przełomie lutego/marca; pzdr. lesiomar Odpowiedz Link
sylwkasz Re: Zamachy w Indiach 09.12.08, 12:39 no taa, dzieki lesiomar za pocieszenie tego wlasnie bylo mi trzeba :/ Odpowiedz Link