lil_witch 25.01.09, 15:29 Jestem ciekawa czy był ktoś z was w Chandigarh i czy w ogóle warto po drodze odwiedzić to miasto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanan1 Re: czy warto odwiedzić Chandigarh 27.05.09, 17:03 w HP? nie warto jedz stamtad do Naggar Odpowiedz Link
vous_etes Re: czy warto odwiedzić Chandigarh 27.05.09, 22:23 na pograniczu punjabu i haryany :) ja byłem, było ciekawie, zupełnie jak nie w Indiach :) zależy, co jest alternatywą i ile masz czasu, i co byś straciła, odiwedzając chandigarh Odpowiedz Link
bartomb Re: czy warto odwiedzić Chandigarh 28.05.09, 16:17 Dla mnie Chandigarh to totalna kicha! Nie dosc, ze drogo, to wlasciwie jedyna atrakcja jest park wyrzezbiony w skale. No moze jeszcze jeden, dla mnie dosc niezrozumialy plus - najtansze piwo w calych Indiach i to blisko o polowe! Ale zakwaterowanie zabiera ewentualne oszczednosci! Masakryczne jest miasto i tyle:) Odpowiedz Link
bartomb Re: czy warto odwiedzić Chandigarh 28.05.09, 16:20 Zapomnialem jeszcze o jednym - w miescie na ulicach stoja kosze na smieci - niecodzienny widok:) Odpowiedz Link
nanan1 Re: czy warto odwiedzić Chandigarh 29.05.09, 00:14 w ogole mi sie Punjab nie podobal bialych malo, wiec robisz furore, kobiety daja na rece wrzeszczace z przerazenia dzieci i robia komorkami zdjecia :) drogo (thali za 100 RS, w zwyklej dabie), w Armitsar parszywy i brudny najtanszy hotel miedzy autostrada a dworcem za 300rs... swiatynia piekna, ale nic poza tym... moze juz bylam zmeczona po 4 miesiacach tluczenia sie po Indiach Odpowiedz Link