a_iii_ty 17.09.24, 19:05 Ze odsiedzialas 3 lata po tym jak cie przylapali na Shiphol z diamentami z Zimbabue? No popatrz, a tak ci dobrze z facjaty wyziera! Buahaha, o kim tu jeszcze prawde wyjawic? Amor Fati. 😉 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: To mowisz elisso 17.09.24, 22:17 Ale wymyślasz! Nic z tych rzeczy. Ale... Faktycznie przyłapali mnie jakiś tydzień temu w supermarkecie bo "ukradłam" 2 słodkie cebule! Wartości niecałe 1 euro (bo w dodatku były w promocji) Kontrola przy kasie, gdzie się samemu skanuje zakupy. Miałam duże zakupy i przeoczyłam te 2 cebule w siateczce. Kontrolerka nie miała nawet najmniejszych wątpliwości co do tego, że faktycznie to niechcący a w dodatku to najtańszy produkt. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: To mowisz elisso 17.09.24, 22:35 Akurat, zajumalas cebulaki i nie wykrecaj sie 😁 Odpowiedz Link
shachar Re: To mowisz elisso 18.09.24, 21:55 Cebulaki byly dla niepoznaki . Kontrolerce zajumalas pistolet, zgadlam? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: To mowisz elisso 18.09.24, 22:11 elissa2 napisała: > Kontrolerka nie miała nawet najmniejszych wątpliwości co do tego, że faktycznie to niechcący a w dodatku to najtańszy produkt. Mam nadzieje ze odpalilas pozniej kontrorelce jedna cebule, bo jak nie to nastepnym razem moze juz miec spore watpliwosci Ja kiedys poszedlem z koszykiem z zakupami prosto do domu, tam mnie olsnilo, zawinalem z nim przez cale miasto i spokojnie zapkacilem. Grunt to byc opanowanym, wowczas wszystko mozna wyniesc, nawet cebule Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: To mowisz elisso 24.09.24, 18:57 Elissa, jak masz domino w domu, to sproboj ta puzzle. A jak nie masz to knaj do sklepu z dominomami i zakupuj. Odpowiedz Link