Dodaj do ulubionych

To mowisz elisso

17.09.24, 19:05
Ze odsiedzialas 3 lata po tym jak cie przylapali na Shiphol z diamentami z Zimbabue?
No popatrz, a tak ci dobrze z facjaty wyziera!
Buahaha, o kim tu jeszcze prawde wyjawic?
Amor Fati. 😉

Obserwuj wątek
    • elissa2 Re: To mowisz elisso 17.09.24, 22:17
      Ale wymyślasz! big_grin big_grin
      Nic z tych rzeczy.

Ale...
      Faktycznie przyłapali mnie jakiś tydzień temu w supermarkecie big_grin bo "ukradłam" 2 słodkie cebule! Wartości niecałe 1 euro (bo w dodatku były w promocji)
      Kontrola przy kasie, gdzie się samemu skanuje zakupy.
      Miałam duże zakupy i przeoczyłam te 2 cebule w siateczce.
      Kontrolerka nie miała nawet najmniejszych wątpliwości co do tego, że faktycznie to niechcący a w dodatku to najtańszy produkt.
      big_grin
      • a_iii_ty Re: To mowisz elisso 17.09.24, 22:35
        Akurat, zajumalas cebulaki i nie wykrecaj sie 😁
      • shachar Re: To mowisz elisso 18.09.24, 21:55
        Cebulaki byly dla niepoznaki smile. Kontrolerce zajumalas pistolet, zgadlam?
      • jan_stereo Re: To mowisz elisso 18.09.24, 22:11
        elissa2 napisała:

> Kontrolerka nie miała nawet najmniejszych wątpliwości co do tego, że faktycznie to niechcący a w dodatku to najtańszy produkt. big_grin

Mam nadzieje ze odpalilas pozniej kontrorelce jedna cebule, bo jak nie to nastepnym razem moze juz miec spore watpliwosci smile

Ja kiedys poszedlem z koszykiem z zakupami prosto do domu, tam mnie olsnilo, zawinalem z nim przez cale miasto i spokojnie zapkacilem. Grunt to byc opanowanym, wowczas wszystko mozna wyniesc, nawet cebule smile
    • shachar Re: To mowisz elisso 21.09.24, 23:00
      Ze zostałyśmy we dwie na tym forum?
    • a_iii_ty Re: To mowisz elisso 24.09.24, 13:17
      Iwonko, jusz "konsumuje przedsionek".
    • a_iii_ty Re: To mowisz elisso 24.09.24, 18:57
      Elissa, jak masz domino w domu, to sproboj ta puzzle. A jak nie masz to knaj do sklepu z dominomami i zakupuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka