swintuszka 14.04.05, 20:09 Nie wydaje wam sie ze jestesta strasznie zaklamani.Zaczelam dwa nowe wontki o seksie i zostaly natychmiast wywalone.Czy w jasle nie uprawia sie seksu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: czy... 14.04.05, 20:11 Uprawiamy, uprawiamy ale Twoja propozycja była zbyt śmiała... Odpowiedz Link Zgłoś
swintuszka Re: czy... 14.04.05, 20:34 a od kiedy to w lóżku jest cos mało albo duzo smiałe.Jest jak jest a co jak sie o tym nie mówi to tego ni ma? To jest własciwie zakłamanie.A pedały to co. Tyż ich ni ma ? A jak one to robiom? no jak powidz sama jak wisz.a jak mój chłop chce tak to jo musze wiedziec czy moge i czy z tego nie bedzie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: HE HE HE ... 14.04.05, 20:54 HE HE HE, dobrze swintuszysz Swintuszko ! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: HE HE HE ... 14.04.05, 20:56 cuski napisał: > HE HE HE, dobrze swintuszysz Swintuszko ! A nauki Papieza tej w kwestii to co? Nie czytalo sie? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: HE HE HE ... 14.04.05, 20:59 cuski napisał: > A czy ona powiedziala cos zlego ? Zlego nie, ale zasugerowala mozliwosc uprawiania seksu nie tylko w celach prokreacyjnych. A to jak wiadomo jest beeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: HE HE HE ... 14.04.05, 21:01 Kto jest glodny, zawsze mysli o chlebie. Widac ja nie gloduje, wiec o tym nie pomyslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
niro7 Re: HE HE HE ... 14.04.05, 21:56 Radosne śpiewy Norbiego (Qurva to żadna prowokacja)TO Żenada ostatnie popiski gnojka Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: czy... 14.04.05, 20:44 0kowita napisała: > ..a wątki były trzy.. ..... a dziurki sa dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Nie zgadzam sie ! 14.04.05, 20:56 Nie zgadzam sie ! Okowita ma jedna dziurke ! No chyba, ze masz na mysli te w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Nie zgadzam sie ! 14.04.05, 20:56 cuski napisał: > Nie zgadzam sie ! > Okowita ma jedna dziurke ! Jest dziewica? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Nie zgadzam sie ! 14.04.05, 20:59 Nie wiem czy Okowita jest dziewica, tzn. PRAWICZKIEM i nie zamierzam sie przekonywac, ani dociekac ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy... 14.04.05, 21:38 adas49 napisał: ..... a dziurki sa dwie... tzn. piszesz o nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Lokalny BOG 14.04.05, 20:33 No coz Swintuszko, mamy tutaj na tym forum jednego pana moderatora, ktory podaje sie za pania, i ktory pretenduje do roli lokalnego BOGA starajac sie nam mowic, jak budowac zamki z piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Lokalny BOG 14.04.05, 22:02 ...moderator to moderator...a seks to seks...i wlasnie o to chodzi:)... Odpowiedz Link Zgłoś
swintuszka Re: Lokalny BOG 15.04.05, 04:13 no to jak jest w końcu z tom okowitką.baba czy chlop bo mnie się widzi co baba tyle że jakoś zastrachano i tylko by godała o jednym. może być tyż chlop tyla ze jakiś taki graślawy. Odpowiedz Link Zgłoś
swintuszka Re: Lokalny BOG 15.04.05, 04:17 a ty milenik musi być doktór bo one tyż tak godajo jak się pytac o zdrowie dziadusia to powiedziol taki jeden że jak mo żyć to będzie żyl a jak mo umrzyć to umrze.my już tak pare lot czekomy żeby umar a ten skurcybyk nic,tylko pięty go swierzbio ,bedzie na dyszcz czy jak. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 do swintuszki 15.04.05, 13:33 Kochana Swintuszko! Mysle, ze twoj dzidzus cierpi na permanentny brak seksu. Ludzie w zacnym wieku maja swoje fantazje erotyczne i Ty jako dobra wnuczka powinnas zadbac i ich odpowiednie zrealizowanie. Na dobry poczatek wyswataj swojego krewniaka z jakas bezpruderyjna kolezanka... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czy... 15.04.05, 05:36 o maryjo ! ale macie tematy!a to wszystko tylko po to zeby wytracic z rownowagi 0kowite!no to good luck:( ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy... Elle !!! 15.04.05, 12:26 ellenai napisała: > o maryjo ! ale macie tematy!a to wszystko tylko po to zeby wytracic z rownowagi > > 0kowite!no to good luck:( ehhe Aaaaaaaa bo wpadłabyś czasem i pocmokała Cuskiego to nie byłby taki znerwicowany. Tu kobiet, kobiet trza .......... wciąż to powtarzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: GO AHEAD ! 15.04.05, 15:21 0kowita napisała: "Aaaaaaaa bo wpadłabyś czasem i pocmokała Cuskiego to nie byłby taki znerwicowany. Tu kobiet, kobiet trza ... wciąż to powtarzam." Jak narazie niczego mi nie brakuje. W dalszym ciagu moje przychody przewyzszaja wydatki, a i cmokac mam kogo. To tobie moderatorze przydalaby sie jakas babeczka - moze wowczas bys wyluzowal. GO AHEAD ! Flamingo niedaleczko. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: GO AHEAD ! 15.04.05, 17:28 cuski juz na wstepie sie opiera przed cmokami,chyba ciezko go uwiesc-tak mysle przynajmniej! cmok okowita:)element kobiecy jest zaiste tu potrzebny bo sie straszne stezenie samcow zrobilo na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: GO AHEAD ! 15.04.05, 17:33 Ellenai napisała: "Cuski juz na wstepie sie opiera przed cmokami, chyba ciezko go uwiesc - tak mysle przynajmniej!" Dobrze myslisz ! Opieram sie przed cmokami, bo mam dziewczyne, ktorej ty nie dorastasz do piet ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: GO AHEAD ! 15.04.05, 17:45 ooooo i cuski posrod innych cnot stawia na wiernosc.....coraz bardziej mi sie cuski podobasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy... 15.04.05, 12:33 georghe napisał: > Kolejna permutacja harnasiego.... > > > Żorż, ja już dawno przestałam się zastanawiać nad tymi permutacjami. Zwracam się do każdego tak jak się nazwał.........i cześć. Głupio by mi tylko byłoby zwracać się do fałszywej Okowity ...Okowito. Dobrze, że admini każą wyrzucać wszelkie podszywki a nawet zgłaszać do blokady loginu. PS. Żorż a może Ty chciałbyś... zechciałbyś.... proszę pomyśl....!!!!!!!!!! Wskoczyć tu "na pięterko"......obok "opiekuje się" ????????? Hmmmmmmmmm pomyśl ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: czy... 15.04.05, 14:15 *(&^%$#@#$^%@^&%#$%%@#!!^.... przepraszam, ale się zakrztusiłem... Gdybym ja miał w łapie nóż cenzorski na tym forum to zamordowałbym ICH/GO w ciągu 15 minut. Co więcej, ciało miałoby około 80 ran kłutych, z piętnaście szarpanych, o ubytku kilku organów - w tym serca - nie wspomnę... Rzuć to w cholerę kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy... 15.04.05, 14:22 georghe napisał: > *(&^%$#@#$^%@^&%#$%%@#!!^.... przepraszam, ale się zakrztusiłem... > Gdybym ja miał w łapie nóż cenzorski na tym forum to zamordowałbym ICH/GO w > ciągu 15 minut. > Co więcej, ciało miałoby około 80 ran kłutych, z piętnaście szarpanych, o > ubytku kilku organów - w tym serca - nie wspomnę... > Rzuć to w cholerę kobieto. > > > Żorż, znamy się nie od dziś (lata mineły)i wiem, że jesteś impulsywny dlatego nigdy wcześniej Ci tego nie proponowałam......... ale sam widzisz nie ma tu nikogo kto by spełniał warunki i chciał.......może Apolityczny gdy potrwa jeszcze parę miesięcy.......... Nie żal Ci tego forum Żorż ??? Spędziliśmy tu wiele godzin........ Dlatego jeszcze potrwam..... tak długo aż znajdzie się ktoś kto mnie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: czy... 15.04.05, 14:58 Nie żal bo "forumowi" nic nie będzie. Przetrwało Kostuchę i innych kretynów to wszystko przeżyje. I przestańmy już nad nim biadolić. Jest jakie jest, basta. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy... 15.04.05, 16:12 georghe napisał: > Nie żal bo "forumowi" nic nie będzie. Przetrwało Kostuchę i innych kretynów to > wszystko przeżyje. > I przestańmy już nad nim biadolić. Jest jakie jest, basta. > > A ja bidalolę.......taka jestem....... I dlatego sądzę aby lepiej by było gdyby tu siedzał jakiś facet a nie biadoląca baba. Pomyśl o tym Żorż. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy... 15.04.05, 16:17 Okowito-nie uzalaj sie.Wszak zaistnial cuski piszacy od siebie takie sliczotne smiesznosci...Toz to rodzynek,taki wyrozumialy i konkretny... Radujmy sie.Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy... 15.04.05, 16:28 ouimet napisał: > Okowito-nie uzalaj sie.Wszak zaistnial cuski piszacy od siebie takie sliczotne > smiesznosci...Toz to rodzynek,taki wyrozumialy i konkretny... > Radujmy sie.Alleluja! Nie użalam się..... myślę, że Cuski ma wiele nadmiętności do mnie ale okazuje to tak jak umie..... W końcu jestem tu jedyna babą od lat ................ jak mnie to wkurza........... Kobiety przybywajcie !!!!!!!!!! Wiesz co Ouimet ? byłam dziś w Szebniach . Słowo !!!!!!!!!!!!! Błoto tam jest i szaro i nnudno........ Ale wspomnienia........ chcę mieć amnezję. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy... 15.04.05, 16:33 oj,te Szebnie itd... ale fajne bylo onegdaj wloczenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy...Ouimet 15.04.05, 16:41 ouimet napisał: > oj,te Szebnie itd... > ale fajne bylo onegdaj wloczenie...:) A jakże wtedy było..... Czas mija ....... Zdarzają a się sprawy ,wydarzenia.. ktorych wybaczyć się nie da........ Słowa , których nie da się wybaczyć... Ale........... pamiętajmy tylko to co było dobre........... ........ szarą drogę w Szebniach.......... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Gadaj zdrow ! 15.04.05, 17:18 0kowita napisała: "Nie użalam się ... myślę, że Cuski ma wiele namiętności do mnie ale okazuje to tak jak umie ... W końcu jestem tu jedyna babą od lat ... jak mnie to wkurza ... Kobiety przybywajcie !!!!!!!!!!" Gadaj zdrow ! Jeszcze mnie nie pojeb..., zeby do faceta palac namietnoscia ! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Szkoda, ze ... 15.04.05, 17:14 Ouimet napisał: "Zaistnial cuski piszacy od siebie takie sliczotne smiesznosci..." Szkoda, ze tobie nic nie wychodzi POWAZNY CHLOPKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Skromnoscia nie grzeszysz ! 15.04.05, 15:27 0kowita napisała do Georghe: "Sam widzisz nie ma tu nikogo kto by spełniał warunki i chciał ..." (chodzi tutaj oczywiscie o stolek moderatora) No coz czlowieku, skromnoscia nie grzeszysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Skromnoscia nie grzeszysz !Ja tez nie#### 15.04.05, 22:26 cuski napisał: do Okowity > No coz czlowieku, cuski-niby taki oczytany,a podstawowych prawd biblijnych nie zna! Wyluszczam: Okowita nie jest Czlowiekiem.Jest Niewiasta! Pan Bog najpierw stworzyl Czlowieka/mezczyzne/-Adama,a pozniej dopiero Stworzyl ...niewiaste-Ewe! Wniosek: Niewiasta nie jest Czlowiekiem.... to wywod dla cuski,a Wszystkie Niewiasty przepraszajac ,caluje gdzie sie dadza. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Jakbys ... 15.04.05, 22:45 Jakbys idioto uwaznie sledzil wszystkie posty, to bys wyczytal w nich, ze Okowita to facet ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jakbys ... 15.04.05, 23:01 cuski napisał: > Jakbys idioto/cuski-a nie chcesz ty przypadkiem w morde?/ uwaznie sledzil wszystkie posty,/fakt-twoje wylacznie/ to bys wyczytal w nich, ze Okowita to facet ! reasumujac: 1-prosisz sie o walniecie w dziob, 2-pomawiasz Okowite o pedalstwo a zadnych odnosnikow do zapytan skierowanych do ciebie...Plaskacz pospolity? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Jakbys ... 15.04.05, 23:19 Ouimet napisał: "Cuski, a nie chcesz ty przypadkiem w morde?" Sprobuj szczescia miernoto intelektualna! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jakbys ... 15.04.05, 23:33 sam chciales! Jezeli Okowita nie wykasuje,to bede mial podstawe "prasowa",aby skrzywic ci ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Jakbys ... 15.04.05, 23:51 No to na co czekasz? Do dziela KOZAKU ! Moze bedziesz mial wiecej szczescia, niz rozumu ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jakbys ... 16.04.05, 00:11 moze?A jezeli i jedno i drugie przypadnie mi w udziale?Gdzie sie wtedy nieboraczku skryjesz? pokiereszowane rylo,nie podlega pod:zaciecie przy goleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Jakbys ... 16.04.05, 01:17 Ja nie mam zamiaru sie kryc - w szczegolnosci przed DROBIEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jakbys ... 16.04.05, 01:23 jestes sekserem w zakladzie drobiarskim? To paluszki masz delikatne? To moze by tak cos zaiskrzylo miedzy nami?he? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jakbys ... 16.04.05, 01:32 cuski napisał: > Nie dosc, ze swir to jeszcze gay ! chcialbys?prosiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Jakbys ... 16.04.05, 16:22 Jak szukasz geja to pomyliles kotku forum ! Jesli natomiast szukasz przyjaciela do rozmow to wejdz na czat, a nie zasmiecaj normalnych dyskusji twoim belkotem ! Odpowiedz Link Zgłoś