Dodaj do ulubionych

Zatkało ?!

03.06.08, 16:44
Odetkało i zatkało..
Ożyło i zdechło..
Znowu spaliło w blokach
Obserwuj wątek
    • 05anki Re: Zatkało ?! 04.06.08, 04:27
      Ja tak mysle ze ta cala okowita , cuski, adas,ouimet itd to ta sama
      osoba bo popatrz jak znika jeden to nikna i inni.Moze to jakis
      psychol na prochach i jak mu sie polepszy to bierze go na
      pisanie.Jak by nie patrzec " ozylo i zdechlo".
      • gadacz Re: Zatkało ?! 04.06.08, 08:41
        05anki napisała:
        > Ja tak mysle ze ta cala okowita , cuski, adas,ouimet itd to ta sama
        > osoba bo popatrz jak znika jeden to nikna i inni.Moze to jakis
        > psychol na prochach i jak mu sie polepszy to bierze go na
        > pisanie.Jak by nie patrzec " ozylo i zdechlo".

adas to ouimet ? cuski to cała okowita ? ja tak myślę, że coś kiepsko Ci się
        myśli...
        hihi adas to ounimet, cuski to okowita...no no....pojechałaś Anulka .. pojechałaś...

• 05anki Re: Zatkało ?! 04.06.08, 14:47
          w Europie bez granic to wszystko mozliwe a okowity nie lubie. podobno zlozyla to
          forum a jak miala go dosc to rozpieprzyla wszystko. stara ci...
          • gadacz Re: Zatkało ?! 04.06.08, 20:46
            bredzisz siostro jak w Europie na Kościuszki w sobotni wieczór, jak nie lubisz
            okowity to ściąg kreseczkę i rozluzuj napięte zwoje.
            • 05anki Re: odetkalo 05.06.08, 00:33
              Ja nie lubie tez ciebie filozofku.
              • gadacz Re: odetkalo 05.06.08, 07:48
                zdecydowanie mam to w głęboko kogo lubisz a kogo nie, a może jeszcze i głębiej
                • 05anki Re: odetkalo i zatkalo 05.06.08, 12:58
                  wcale sie nie dziwie , jestes przeciez z jasla.
                  zapalilam swieczke na grobie jasielskiego forum, porozmawialam z
                  nawiedzonym psycholem i to by bylo na tyle.
                  • ouimet :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 06.06.08, 01:52
                    nawet sraczki mu zycze...zdrowotnie-oczywiscie.
                    ps.w adekwatnosciach waszec nie jestes wysublimowany,aczkolwiek alternatyne
                    prioratywnosci masz w dupie.Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie w
                    odbytowych niuansach.Mam nadzieje,ze przelkniesz ten smakowiry kasek i nadal
                    bedziesz wyzywal mnie od tzw"intelektualistow" inaczej piszacych...

ps.to taki wstep tekstowy.Tez znam kilka 'dziwnych" okreslen....
                    Mozemy sie "preambulowac"...
                    • gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 08.06.08, 23:51
                      ouimet napisał:
                      > nawet sraczki mu zycze...zdrowotnie-oczywiscie.
                      > ps.w adekwatnosciach waszec nie jestes wysublimowany,aczkolwiek alternatyne
                      > prioratywnosci masz w dupie.Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie
                      > w
                      > odbytowych niuansach.Mam nadzieje,ze przelkniesz ten smakowiry kasek i nadal
                      > bedziesz wyzywal mnie od tzw"intelektualistow" inaczej piszacych...
                      >
                      > ps.to taki wstep tekstowy.Tez znam kilka 'dziwnych" okreslen....
                      > Mozemy sie "preambulowac"...

Powiem Ci tak...poziom twojej percepcji sięga deski klozetowej na placu żwirki,
                      nawet nie wigury. Dlatego tam nie siadam, nawet gdybym musiał. Ale…oto
                      historyczna chwila.. wróciłem z dalekiej podróży, gramy dziś na euro po raz
                      pierwszy ..więc ci odpowiem. Pieprzysz tu ckliwe i obrzydliwe kawałki w stylu
                      "odleciało i się zesrało" więc twoja sublimacja ma kształt tego co alternatywnie
                      wygrzebujesz sobie z dupy. Pejoratywność ( a nie "prioratywnosci") tępawy
                      grafomanie to sobie wsadź w ten swój emigracyjny sentymentalizm i już masz tęcze
                      odbytowych niuansów trzeciej świeżości. Preambułuj go sobie z aktualnym kursem
                      dolara i nazwij się ogólnie inaczej myślącym bo twoja znajomość określeń innych
                      jest na poziomie twojego idola Wałęsy. Nie znam twoich dziwnych określeń a i
                      widzę że papieru nie ma więc pewnie zakończę licząc na to że…”prawdziwe, cudowne
                      wypróżnienie jest możliwe,gdy do końca wsłuchasz się w potrzebę” a mi potrzeba
                      przeszła…
                      • adas49 Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 19:37
                        Brzydko sie chlopcy wyslawiacie.
                        Faza analna rozwoju osobniczego wedlug Freuda w calej okazalosci...

A na dodatek ta gejowska tecza prosto skojarzona z anusem ( Boze przebacz choc
                        wiem co czynie...) - az sie boje byc Adasiem..
                        • gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 23:17
                          I oto jest dylemat na dziś - "powstrzymać się na dłużej i doznać większej
                          przyjemności, czy zrobić to, czego oczekują rodzice i wypróżnić się w
                          odpowiednim momencie". Ja wybrałem to pierwsze rozwiązanie. Ale kończę już z tym
                          i rozpoczynam fazę latencji, nie bój sie być Adasiem. Koncentruje się na
                          rozwijaniu zdolności społecznych.

• adas49 Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 19:01
                      ouimet napisał:
                      .Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie
                      > w
                      > odbytowych niuansach.

A co to za nowa zabawka erotyczna ten "wales" ktorym sie tak nieprzyzwoicie bawisz?
                      • gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 23:22
                        adas49 napisał:

> ouimet napisał:
                        > .Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie
                        > > w
                        > > odbytowych niuansach.
                        >
                        >
                        > A co to za nowa zabawka erotyczna ten "wales" ktorym sie tak nieprzyzwoicie baw
                        > isz?

Wales... popatrzyłem w wikipedię i co znalazłem:
                        * Jimmy Wales - założyciel Wikipedii
                        * Wales – miasto w stanie Alaska, w okręgu Nome
                        * Wales – miasto w stanie Dakota Północna, w hrabstwie Cavalier
                        * Wales – miejscowość w stanie Utah, w hrabstwie Sanpete
                        * Wales – wieś w stanie Wisconsin, w hrabstwie Waukesha
                        * Wales (ang. Wales Town) – gmina w stanie Maine, w hrabstwie Androscoggin
                        * Wales (ang. Wales Town) – gmina w stanie Massachusetts, w hrabstwie Hampden
                        * Wales (ang. Wales Township) – gmina w stanie Michigan, w hrabstwie St. Clair
                        * Wales (ang. Wales Town) – gmina w stanie Nowy Jork, w hrabstwie Erie
                        * angielska nazwa Walii
                        Szczególnie ostatnie wygląda imponująco.. no no....
                        • chlujek Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 10.06.08, 03:08
                          Gadacz ty tez zaczynasz bredzic jak nie przymierzajac podrazniona
                          marywita. Ouimet uzyl okreslenia walesa co w przelozeniu na polska
                          klawiature daje "Wałęsa".
                          • gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 10.06.08, 11:34
                            chlujek napisał:

> Gadacz ty tez zaczynasz bredzic jak nie przymierzajac podrazniona
                            > marywita. Ouimet uzyl okreslenia walesa co w przelozeniu na polska
                            > klawiature daje "Wałęsa".
                            Chlujku niechlujnie czytasz. Rozpoznałem Walasa-Wałęse tylko zaciekawiła mnie
                            alternatywna wersja znaczenia słowa walas.
                        • adas49 Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 10.06.08, 17:58
                          a ja tak sobie niesmialo mysle iz "wales" to rzeczownik od czasownika "walenie"
                          i oznacza przedmiot ulatwiajacy w/w czynnosc, podobnie jak "grabie" od
                          grabienia, "koparka" od "kopania" itd

• ouimet Re: odetkalo i zatkalo 06.06.08, 01:54
                    05anki napisała:
                    porozmawialam z nawiedzonym psycholem i to by bylo na tyle.

####podasz jakies namiary na "psychola"?
                    • adas49 Re: odetkalo i zatkalo 10.06.08, 18:14
                      ouimet napisał:
                      > ####podasz jakies namiary na "psychola"?

Ja moge podac: ouimet@gazeta.pl
                • marywita Re: odetkalo 08.06.08, 05:38
                  gadacz napisał:

> zdecydowanie mam to w głęboko kogo lubisz a kogo nie, a może jeszcze i głębiej
                  ---------
                  Pomyśl inaczej ....okowity nie ma od wielu miesięcy, gadacza nie ma od paru lat
                  a 0,5 Anki zna nas i nie lubi. Widzisz jakie zrobilismy na niej wrażenie ?
                  Najgorzej to być mdłym i przejść niezauważonym. dlatego mnie cieszy, że 0,5 Anki
                  mnie nie lubi
                  • 05anki Re: odetkalo 08.06.08, 16:28
                    To zupelnie nie o to chodzi. Kiedys (podobno) zalozylas to forum i
                    tak dlugo sie krecilo jak dlugo mialas ochote na zabawe otoczona
                    przez ouimetow, gadaczy i pare innych wlazidupskich. Kiedy zostalas
                    cenzorem zaczelas wojne z cuskim i jemu podobnymi, i krok po kroku
                    rujnowalas to forum.Cuski i jego forum zyje do dzis a twoje forum
                    zwyczajnie zdechlo. Nie wiem kto jestes i skad piszesz ale jesli
                    Jaslo to zbieranina ludzi takich jak ty i ten filozof gadacz to
                    lepiej to forum i miasto omijac szerokim lukiem.
                    Cuski rules!
                    • marywita Re: odetkalo 08.06.08, 17:47
                      A więc omijaj szerokim łukiem. Coś się przysrała/przysrał jak rzep do parchatego
                      kundla ? wracaj między swoje bonki
                      i wacki.... w sam raz towarzystwo dla Ciebie...młotku na mlotki
                      heheeee

Co będzie następne ?
                      Połamana firanka ?
                      Życzę sobie aby była najlepszego gatunku...jak dla mnie.

I pilnuj chałupy bo Ci robotnicy sól do cementu sypią...chalupa się rozleci,
                      żaden controlles nie pomoże.
                      • adas49 Re: odetkalo 10.06.08, 18:05
                        marywita napisała: Coś się przysrała/przysrał jak rzep..itd

Maryska, czegos sie opila?
                        A nie pomyslalas ze moznaby tak temu Nikowi dac szanse, moze on sie tak z Toba
                        czubi bo Cie lubi (tylko inaczej)...
                        A tak to widzisz - ucieknie, przestraszy sie tego wywodu odszalejowego (bo
                        szczerze powiedziawszy cos bredzisz, musisz chyba brac lekcje stylu i gracji u
                        ouimeta
                        • marywita Re: odetkalo 11.06.08, 10:00
                          adas49 napisał:

szczerze powiedziawszy cos bredzisz,

-----
                          Nie berdzę. Każde słowo było przemyślane.
                          Nic nie odwołuję a mogę jeszcze dołożyć.
                          Osoba do której to było skierowane każde słowo bardzo dobrze zrozumiała.....
                          osoba nie nick.

Przykro mi Adasiu.....
                    • gadacz Re: odetkalo 09.06.08, 00:02
                      05anki napisała:

Nie wiem kto jestes i skad piszesz ale jesli
                      > Jaslo to zbieranina ludzi takich jak ty i ten filozof gadacz to
                      > lepiej to forum i miasto omijac szerokim lukiem.
                      Są nas tu stada..tysiące. więc. się szerokim łukiem pozbaw skroni albo zrób coś
                      równie zabawnego. A filozof gadacz radzi ci sie wyluzować i pamietac ze to tylko
                      net a nie miejsce do pokazywania kompleksikow niedobzykana panienko/chłopczyku.
                  • gadacz Re: odetkalo 09.06.08, 00:04
                    marywita napisała:

gadacza nie ma od paru lat

gdzieś tam się szlajam w okolicach..
      • marywita Re: Zatkało ?! 08.06.08, 05:32
        05anki napisała:

> Ja tak mysle ze ta cala okowita , cuski, adas,ouimet itd to ta sama
        > osoba bo popatrz jak znika jeden to nikna i inni.Moze to jakis
        > psychol na prochach i jak mu sie polepszy to bierze go na
        > pisanie.Jak by nie patrzec " ozylo i zdechlo".
        -----------------

Zgadza się. Okowita,cuski, adas, ouimet itd to ja.
        Ale.....piszę tylko wtedy gdy prochów zabraknie i choroba się nasili.
        W okresach gdy zdrowie me psychiczne poprawia się...nie piszę ;)
        • cuska Re: Zatkało ?! 08.06.08, 10:31
          NIE KLAM !!! Nie jestes cuski !!!!
          My cuscy mamy genetycznie zakodowana ponadprzecietna inteligencje
          a te okowity, adasie49, ouimety i inne to ZENADA. Glupi !!!
          • gadacz Re: Zatkało ?! 09.06.08, 00:07
            cuska napisała:

> NIE KLAM !!! Nie jestes cuski !!!!
            > My cuscy mamy genetycznie zakodowana ponadprzecietna inteligencje
            > a te okowity, adasie49, ouimety i inne to ZENADA. Glupi !!!

Chyba jednak tylko Ty Cuska kod jakiś masz...
          • adas49 Re: Zatkało ?! kod guski 09.06.08, 18:58
            Tak mnie sie wydaje ze gatunek cuski/cuska nie pochodzi jednak tak jak czlowiek
            kazdy od malpy. Niewatpliwie zostal specjalnie stworzony w akcie desperackiego
            kreacjonizmu. To jak sie wydaje jest zreszta zgodne z ideologia jaka wyznaja
            idole cuskich...
    • adas49 Re: Zatkało ?! 09.06.08, 19:14
      Mnie nie zatkalo. Sciagalem tylko eternit z dachu i chwilowo nie mialem gdzie
      przypiac antenki od internetu.
      • chlujek Re: Zatkało ?! 10.06.08, 03:12
        Adasiu jestes perelka na tym forum bo chyba jako jedyny palasz
        nieokielzana zadza pojednania.Marywita moze i poszlaby z Toba na
        jakis uklad ale gadacz chyba nie bo to rozporkowy internauta.
        • marywita Re: Zatkało ?! 10.06.08, 06:46
          Układ ? A na czym taki układ miałby polegać ?
          • adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:06
            marywita napisała:

> Układ ? A na czym taki układ miałby polegać ?

Mysle iz jest to uklad polegajacy na obmyslaniu i nastepczej realizacji
            kolejnych afer rozporkowych.
        • gadacz Re: Zatkało ?! 10.06.08, 11:35
          chlujek napisał:

> Adasiu jestes perelka na tym forum bo chyba jako jedyny palasz
          > nieokielzana zadza pojednania.Marywita moze i poszlaby z Toba na
          > jakis uklad ale gadacz chyba nie bo to rozporkowy internauta.

Proszę zdefiniuj "rozporokowego internaute", może jest coś czego nie wwpisuje do
          cv a mam.

• adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:11
            gadacz napisał:
            >może jest coś czego nie wwpisuje do cv a mam.

Mysle iz nie wszystko, co sie ma nalezy wpisywac do CV. Ja tam nie wspomnialbym
            ani slowem (zreszta w zyciu zadnego cv nie pisalem) o moich wszach,dlugach i
            kredytach, atakach slinotoku ani kilkakrotnych pobytach w klinikach odwykowych.
            • gadacz Re: Zatkało ?! 11.06.08, 15:00
              adas49 napisał:

> Mysle iz nie wszystko, co sie ma nalezy wpisywac do CV. Ja tam nie wspomnialbym
              > ani slowem (zreszta w zyciu zadnego cv nie pisalem) o moich wszach,dlugach i
              > kredytach, atakach slinotoku ani kilkakrotnych pobytach w klinikach odwykowych.

Należysz do Samoobrony ?
              • adas49 Re: Zatkało ?! 11.06.08, 19:43
                gadacz napisał:
                > Należysz do Samoobrony ?

Nie. Do ZBOWIDu. Ale jak kazdy menszczyzna w sile wieku nie moge przejsc
                obojetnie obok tak duzych sukcesow w dziedzinie proby reprodukcji czlonkow
                Samoobrony - oczywiscie podziwiam ich jurnosc i pomyslowosc.
        • adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:08
          Bardzo dziekuje za polechtanie mego proznego "ego".
          Slowa "zadza" i "poszlaby z Toba" jakos tak milo mnie sie kojarza....oj bardzo
          milo...No i jeszcze ten "rozporek" na dokladke...
          • adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:13
            Wyzej wymienione slowa skierowane byly oczywiscie do Pana Chlujka, zreszta ktoz
            inny rzekl do mnie ostatnio chocby jedno pozytywne zdanie...wszycy tylko
            dupa,sraczka,odbyt, walenie, kundle parchate..z kim ja sie zadaje...
            • chlujek Re: Zatkało ?! 15.06.08, 04:56
              Pan Chlujek dziekuje Panu Adasiowi za to ze w tlumie wielbicieli
              wyluskal wlasnie jego; parchatego nie bez pomocy Pani Marywity ktora
              jako pierwsza dostrzegla rzeczone parchy.
              • marywita Re: Zatkało ?! 15.06.08, 21:37
                To Pan Chlujek jest tym mitycznym parchatym kundlem ?...no,no
                • adas49 Re: Zatkało ?! 11.07.08, 17:30
                  ano no...
                  • marywita Re: Zatkało ?! 11.07.08, 20:04
                    adas49 napisał:

> ano no...

---
                    Adasiu ! najpiękniejszy tekst erotyczny jaki kiedykolwiek czytałam był Twój....
                    to było kiedyś, o plemnikach, które jak miliony mrówek wędrują po ciele kobiety...

nie wiem po co wracasz
                    • sadowy_nakaz_platniczy Re: Zatkało ?! 12.07.08, 14:03
                      chcialas powiedziec,ze to nie ten sam adas?
                      moze ktos mu nicka podebral?znane sa takie przypadki jak sie nicka nie pilnuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka