gadacz 03.06.08, 16:44 Odetkało i zatkało.. Ożyło i zdechło.. Znowu spaliło w blokach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
05anki Re: Zatkało ?! 04.06.08, 04:27 Ja tak mysle ze ta cala okowita , cuski, adas,ouimet itd to ta sama osoba bo popatrz jak znika jeden to nikna i inni.Moze to jakis psychol na prochach i jak mu sie polepszy to bierze go na pisanie.Jak by nie patrzec " ozylo i zdechlo". Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zatkało ?! 04.06.08, 08:41 05anki napisała: > Ja tak mysle ze ta cala okowita , cuski, adas,ouimet itd to ta sama > osoba bo popatrz jak znika jeden to nikna i inni.Moze to jakis > psychol na prochach i jak mu sie polepszy to bierze go na > pisanie.Jak by nie patrzec " ozylo i zdechlo". adas to ouimet ? cuski to cała okowita ? ja tak myślę, że coś kiepsko Ci się myśli... hihi adas to ounimet, cuski to okowita...no no....pojechałaś Anulka .. pojechałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: Zatkało ?! 04.06.08, 14:47 w Europie bez granic to wszystko mozliwe a okowity nie lubie. podobno zlozyla to forum a jak miala go dosc to rozpieprzyla wszystko. stara ci... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zatkało ?! 04.06.08, 20:46 bredzisz siostro jak w Europie na Kościuszki w sobotni wieczór, jak nie lubisz okowity to ściąg kreseczkę i rozluzuj napięte zwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: odetkalo 05.06.08, 07:48 zdecydowanie mam to w głęboko kogo lubisz a kogo nie, a może jeszcze i głębiej Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: odetkalo i zatkalo 05.06.08, 12:58 wcale sie nie dziwie , jestes przeciez z jasla. zapalilam swieczke na grobie jasielskiego forum, porozmawialam z nawiedzonym psycholem i to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 06.06.08, 01:52 nawet sraczki mu zycze...zdrowotnie-oczywiscie. ps.w adekwatnosciach waszec nie jestes wysublimowany,aczkolwiek alternatyne prioratywnosci masz w dupie.Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie w odbytowych niuansach.Mam nadzieje,ze przelkniesz ten smakowiry kasek i nadal bedziesz wyzywal mnie od tzw"intelektualistow" inaczej piszacych... ps.to taki wstep tekstowy.Tez znam kilka 'dziwnych" okreslen.... Mozemy sie "preambulowac"... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 08.06.08, 23:51 ouimet napisał: > nawet sraczki mu zycze...zdrowotnie-oczywiscie. > ps.w adekwatnosciach waszec nie jestes wysublimowany,aczkolwiek alternatyne > prioratywnosci masz w dupie.Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie > w > odbytowych niuansach.Mam nadzieje,ze przelkniesz ten smakowiry kasek i nadal > bedziesz wyzywal mnie od tzw"intelektualistow" inaczej piszacych... > > ps.to taki wstep tekstowy.Tez znam kilka 'dziwnych" okreslen.... > Mozemy sie "preambulowac"... Powiem Ci tak...poziom twojej percepcji sięga deski klozetowej na placu żwirki, nawet nie wigury. Dlatego tam nie siadam, nawet gdybym musiał. Ale…oto historyczna chwila.. wróciłem z dalekiej podróży, gramy dziś na euro po raz pierwszy ..więc ci odpowiem. Pieprzysz tu ckliwe i obrzydliwe kawałki w stylu "odleciało i się zesrało" więc twoja sublimacja ma kształt tego co alternatywnie wygrzebujesz sobie z dupy. Pejoratywność ( a nie "prioratywnosci") tępawy grafomanie to sobie wsadź w ten swój emigracyjny sentymentalizm i już masz tęcze odbytowych niuansów trzeciej świeżości. Preambułuj go sobie z aktualnym kursem dolara i nazwij się ogólnie inaczej myślącym bo twoja znajomość określeń innych jest na poziomie twojego idola Wałęsy. Nie znam twoich dziwnych określeń a i widzę że papieru nie ma więc pewnie zakończę licząc na to że…”prawdziwe, cudowne wypróżnienie jest możliwe,gdy do końca wsłuchasz się w potrzebę” a mi potrzeba przeszła… Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 19:37 Brzydko sie chlopcy wyslawiacie. Faza analna rozwoju osobniczego wedlug Freuda w calej okazalosci... A na dodatek ta gejowska tecza prosto skojarzona z anusem ( Boze przebacz choc wiem co czynie...) - az sie boje byc Adasiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 23:17 I oto jest dylemat na dziś - "powstrzymać się na dłużej i doznać większej przyjemności, czy zrobić to, czego oczekują rodzice i wypróżnić się w odpowiednim momencie". Ja wybrałem to pierwsze rozwiązanie. Ale kończę już z tym i rozpoczynam fazę latencji, nie bój sie być Adasiem. Koncentruje się na rozwijaniu zdolności społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 19:01 ouimet napisał: .Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie > w > odbytowych niuansach. A co to za nowa zabawka erotyczna ten "wales" ktorym sie tak nieprzyzwoicie bawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 09.06.08, 23:22 adas49 napisał: > ouimet napisał: > .Symptomatycznie cie toleruje i jak /walesa/mam cie > > w > > odbytowych niuansach. > > > A co to za nowa zabawka erotyczna ten "wales" ktorym sie tak nieprzyzwoicie baw > isz? Wales... popatrzyłem w wikipedię i co znalazłem: * Jimmy Wales - założyciel Wikipedii * Wales – miasto w stanie Alaska, w okręgu Nome * Wales – miasto w stanie Dakota Północna, w hrabstwie Cavalier * Wales – miejscowość w stanie Utah, w hrabstwie Sanpete * Wales – wieś w stanie Wisconsin, w hrabstwie Waukesha * Wales (ang. Wales Town) – gmina w stanie Maine, w hrabstwie Androscoggin * Wales (ang. Wales Town) – gmina w stanie Massachusetts, w hrabstwie Hampden * Wales (ang. Wales Township) – gmina w stanie Michigan, w hrabstwie St. Clair * Wales (ang. Wales Town) – gmina w stanie Nowy Jork, w hrabstwie Erie * angielska nazwa Walii Szczególnie ostatnie wygląda imponująco.. no no.... Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 10.06.08, 03:08 Gadacz ty tez zaczynasz bredzic jak nie przymierzajac podrazniona marywita. Ouimet uzyl okreslenia walesa co w przelozeniu na polska klawiature daje "Wałęsa". Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 10.06.08, 11:34 chlujek napisał: > Gadacz ty tez zaczynasz bredzic jak nie przymierzajac podrazniona > marywita. Ouimet uzyl okreslenia walesa co w przelozeniu na polska > klawiature daje "Wałęsa". Chlujku niechlujnie czytasz. Rozpoznałem Walasa-Wałęse tylko zaciekawiła mnie alternatywna wersja znaczenia słowa walas. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: :"gdagacza" odetkalo i zatkalo... 10.06.08, 17:58 a ja tak sobie niesmialo mysle iz "wales" to rzeczownik od czasownika "walenie" i oznacza przedmiot ulatwiajacy w/w czynnosc, podobnie jak "grabie" od grabienia, "koparka" od "kopania" itd Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: odetkalo i zatkalo 06.06.08, 01:54 05anki napisała: porozmawialam z nawiedzonym psycholem i to by bylo na tyle. ####podasz jakies namiary na "psychola"? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: odetkalo i zatkalo 10.06.08, 18:14 ouimet napisał: > ####podasz jakies namiary na "psychola"? Ja moge podac: ouimet@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: odetkalo 08.06.08, 05:38 gadacz napisał: > zdecydowanie mam to w głęboko kogo lubisz a kogo nie, a może jeszcze i głębiej --------- Pomyśl inaczej ....okowity nie ma od wielu miesięcy, gadacza nie ma od paru lat a 0,5 Anki zna nas i nie lubi. Widzisz jakie zrobilismy na niej wrażenie ? Najgorzej to być mdłym i przejść niezauważonym. dlatego mnie cieszy, że 0,5 Anki mnie nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: odetkalo 08.06.08, 16:28 To zupelnie nie o to chodzi. Kiedys (podobno) zalozylas to forum i tak dlugo sie krecilo jak dlugo mialas ochote na zabawe otoczona przez ouimetow, gadaczy i pare innych wlazidupskich. Kiedy zostalas cenzorem zaczelas wojne z cuskim i jemu podobnymi, i krok po kroku rujnowalas to forum.Cuski i jego forum zyje do dzis a twoje forum zwyczajnie zdechlo. Nie wiem kto jestes i skad piszesz ale jesli Jaslo to zbieranina ludzi takich jak ty i ten filozof gadacz to lepiej to forum i miasto omijac szerokim lukiem. Cuski rules! Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: odetkalo 08.06.08, 17:47 A więc omijaj szerokim łukiem. Coś się przysrała/przysrał jak rzep do parchatego kundla ? wracaj między swoje bonki i wacki.... w sam raz towarzystwo dla Ciebie...młotku na mlotki heheeee Co będzie następne ? Połamana firanka ? Życzę sobie aby była najlepszego gatunku...jak dla mnie. I pilnuj chałupy bo Ci robotnicy sól do cementu sypią...chalupa się rozleci, żaden controlles nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: odetkalo 10.06.08, 18:05 marywita napisała: Coś się przysrała/przysrał jak rzep..itd Maryska, czegos sie opila? A nie pomyslalas ze moznaby tak temu Nikowi dac szanse, moze on sie tak z Toba czubi bo Cie lubi (tylko inaczej)... A tak to widzisz - ucieknie, przestraszy sie tego wywodu odszalejowego (bo szczerze powiedziawszy cos bredzisz, musisz chyba brac lekcje stylu i gracji u ouimeta Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: odetkalo 11.06.08, 10:00 adas49 napisał: szczerze powiedziawszy cos bredzisz, ----- Nie berdzę. Każde słowo było przemyślane. Nic nie odwołuję a mogę jeszcze dołożyć. Osoba do której to było skierowane każde słowo bardzo dobrze zrozumiała..... osoba nie nick. Przykro mi Adasiu..... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: odetkalo 09.06.08, 00:02 05anki napisała: Nie wiem kto jestes i skad piszesz ale jesli > Jaslo to zbieranina ludzi takich jak ty i ten filozof gadacz to > lepiej to forum i miasto omijac szerokim lukiem. Są nas tu stada..tysiące. więc. się szerokim łukiem pozbaw skroni albo zrób coś równie zabawnego. A filozof gadacz radzi ci sie wyluzować i pamietac ze to tylko net a nie miejsce do pokazywania kompleksikow niedobzykana panienko/chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: odetkalo 09.06.08, 00:04 marywita napisała: gadacza nie ma od paru lat gdzieś tam się szlajam w okolicach.. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zatkało ?! 08.06.08, 05:32 05anki napisała: > Ja tak mysle ze ta cala okowita , cuski, adas,ouimet itd to ta sama > osoba bo popatrz jak znika jeden to nikna i inni.Moze to jakis > psychol na prochach i jak mu sie polepszy to bierze go na > pisanie.Jak by nie patrzec " ozylo i zdechlo". ----------------- Zgadza się. Okowita,cuski, adas, ouimet itd to ja. Ale.....piszę tylko wtedy gdy prochów zabraknie i choroba się nasili. W okresach gdy zdrowie me psychiczne poprawia się...nie piszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cuska Re: Zatkało ?! 08.06.08, 10:31 NIE KLAM !!! Nie jestes cuski !!!! My cuscy mamy genetycznie zakodowana ponadprzecietna inteligencje a te okowity, adasie49, ouimety i inne to ZENADA. Glupi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zatkało ?! 09.06.08, 00:07 cuska napisała: > NIE KLAM !!! Nie jestes cuski !!!! > My cuscy mamy genetycznie zakodowana ponadprzecietna inteligencje > a te okowity, adasie49, ouimety i inne to ZENADA. Glupi !!! Chyba jednak tylko Ty Cuska kod jakiś masz... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! kod guski 09.06.08, 18:58 Tak mnie sie wydaje ze gatunek cuski/cuska nie pochodzi jednak tak jak czlowiek kazdy od malpy. Niewatpliwie zostal specjalnie stworzony w akcie desperackiego kreacjonizmu. To jak sie wydaje jest zreszta zgodne z ideologia jaka wyznaja idole cuskich... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! 09.06.08, 19:14 Mnie nie zatkalo. Sciagalem tylko eternit z dachu i chwilowo nie mialem gdzie przypiac antenki od internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: Zatkało ?! 10.06.08, 03:12 Adasiu jestes perelka na tym forum bo chyba jako jedyny palasz nieokielzana zadza pojednania.Marywita moze i poszlaby z Toba na jakis uklad ale gadacz chyba nie bo to rozporkowy internauta. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zatkało ?! 10.06.08, 06:46 Układ ? A na czym taki układ miałby polegać ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:06 marywita napisała: > Układ ? A na czym taki układ miałby polegać ? Mysle iz jest to uklad polegajacy na obmyslaniu i nastepczej realizacji kolejnych afer rozporkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zatkało ?! 10.06.08, 11:35 chlujek napisał: > Adasiu jestes perelka na tym forum bo chyba jako jedyny palasz > nieokielzana zadza pojednania.Marywita moze i poszlaby z Toba na > jakis uklad ale gadacz chyba nie bo to rozporkowy internauta. Proszę zdefiniuj "rozporokowego internaute", może jest coś czego nie wwpisuje do cv a mam. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:11 gadacz napisał: >może jest coś czego nie wwpisuje do cv a mam. Mysle iz nie wszystko, co sie ma nalezy wpisywac do CV. Ja tam nie wspomnialbym ani slowem (zreszta w zyciu zadnego cv nie pisalem) o moich wszach,dlugach i kredytach, atakach slinotoku ani kilkakrotnych pobytach w klinikach odwykowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Zatkało ?! 11.06.08, 15:00 adas49 napisał: > Mysle iz nie wszystko, co sie ma nalezy wpisywac do CV. Ja tam nie wspomnialbym > ani slowem (zreszta w zyciu zadnego cv nie pisalem) o moich wszach,dlugach i > kredytach, atakach slinotoku ani kilkakrotnych pobytach w klinikach odwykowych. Należysz do Samoobrony ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! 11.06.08, 19:43 gadacz napisał: > Należysz do Samoobrony ? Nie. Do ZBOWIDu. Ale jak kazdy menszczyzna w sile wieku nie moge przejsc obojetnie obok tak duzych sukcesow w dziedzinie proby reprodukcji czlonkow Samoobrony - oczywiscie podziwiam ich jurnosc i pomyslowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:08 Bardzo dziekuje za polechtanie mego proznego "ego". Slowa "zadza" i "poszlaby z Toba" jakos tak milo mnie sie kojarza....oj bardzo milo...No i jeszcze ten "rozporek" na dokladke... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zatkało ?! 10.06.08, 18:13 Wyzej wymienione slowa skierowane byly oczywiscie do Pana Chlujka, zreszta ktoz inny rzekl do mnie ostatnio chocby jedno pozytywne zdanie...wszycy tylko dupa,sraczka,odbyt, walenie, kundle parchate..z kim ja sie zadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: Zatkało ?! 15.06.08, 04:56 Pan Chlujek dziekuje Panu Adasiowi za to ze w tlumie wielbicieli wyluskal wlasnie jego; parchatego nie bez pomocy Pani Marywity ktora jako pierwsza dostrzegla rzeczone parchy. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zatkało ?! 15.06.08, 21:37 To Pan Chlujek jest tym mitycznym parchatym kundlem ?...no,no Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zatkało ?! 11.07.08, 20:04 adas49 napisał: > ano no... --- Adasiu ! najpiękniejszy tekst erotyczny jaki kiedykolwiek czytałam był Twój.... to było kiedyś, o plemnikach, które jak miliony mrówek wędrują po ciele kobiety... nie wiem po co wracasz Odpowiedz Link Zgłoś
sadowy_nakaz_platniczy Re: Zatkało ?! 12.07.08, 14:03 chcialas powiedziec,ze to nie ten sam adas? moze ktos mu nicka podebral?znane sa takie przypadki jak sie nicka nie pilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś