04.07.25, 17:18
...żeby tak mężczyzna- kobiecie? Ty wiesz o czym piszę. Baba babie w kisielu, za obopólną zgodą, to jednak co innego. Zatkało mnie i może nigdy nie odetkać sad
Idę się smucić.
Obserwuj wątek
    • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 17:23
      omgojp napisał(a):
      > ...żeby tak mężczyzna- kobiecie? Ty wiesz o czym piszę. Baba babie w kisielu, z
      > a obopólną zgodą, to jednak co innego. Zatkało mnie i może nigdy nie odetkać sad

Gdzież to tak było?
      Piłaś nie pisz.
      • omgojp Re: Ale... 04.07.25, 18:33
        Watek o Pawlowicz, tekst o gerontofilii. Jesli to sie wydarzylo, cierpie. Jesli sie nie wydarzylo, tym bardziej cierpie, bo mam omamy i jestem niepoczytalna. Pozamykac wam te fora i fora ze dwora! Agresywna sfora. Bez serc, bez ducha, tylko sie gryza, az tryska jucha. Brrrr
        • omgojp Re: Ale... 04.07.25, 18:38
          Pip pip pip
          PIP!!!!!!!!!!!!!
        • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:24
          omgojp napisał(a):
          > Watek o Pawlowicz, tekst o gerontofilii. Jesli to sie wydarzylo, cierpie. Jesl
          > i sie nie wydarzylo, tym bardziej cierpie, bo mam omamy i jestem niepoczytalna.
          > Pozamykac wam te fora i fora ze dwora! Agresywna sfora. Bez serc, bez ducha, t
          > ylko sie gryza, az tryska jucha. Brrrr

Bo gerontofilia jest zboczeniem..
          A wykorzystywanie staruszki niestabilnej bardzo emocjonalnie, jest karalne.
          Pozamykać fora zboczeńcom!!!
          • omgojp Re: Ale... 04.07.25, 20:33
            E tam. To niewazne. Wez jej moze zalinkuj to, co napisalam o jej hajlowaniu. Moze sie ogarnie, chociaz watpie uncertain Dalabym jej po twarzy chetnie- na otrzezwienie.
            • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:38
              omgojp napisał(a):
              > E tam. To niewazne. Wez jej moze zalinkuj to, co napisalam o jej hajlowaniu. Mo
              > ze sie ogarnie, chociaz watpie uncertain Dalabym jej po twarzy chetnie- na otrzezwieni
              > e.

Napisałem jej na jej forum, że to karalne.
              Ona się nie ogarnie, za dużo pije i wariuje. Najwyżej mnie znów zbanuje.
              • omgojp Re: Ale... 04.07.25, 20:40
                Dziekuje, Januszku. Teraz calkiem serio pisze. Dzieki, ze zareagowales.
                • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:48
                  omgojp napisał(a):
                  > Dziekuje, Januszku. Teraz calkiem serio pisze. Dzieki, ze zareagowales.

Zareagowałem ale co to da.
                  Zaczyna się od hajlowania a znając jej poglądy polityczne może skończyć się na strzelaniu.
                  Dobrze że już jest za stara na strzelanie, bo by pojechała na granicę i obywatelsko zatrzymywała samochody strzałami w opony. A potem w głowę.
                  • omgojp Re: Ale... 04.07.25, 20:56
                    No wiem. Jakby chciec tepic na forach gazety nazioli i ksenofobow szerzacych nienawisc, to by juz czlowiek nie mial na nic innego czasu. Zreszta, ja widzialam, jak moderacja zaltwia takie sprawy. Dziewczyna zglaszala popisy taniego, to z laski usuneli kilka wpisow. Ale problemu nie widza.
                    • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 21:00
                      omgojp napisał(a):
                      > No wiem. Jakby chciec tepic na forach gazety nazioli i ksenofobow szerzacych n
                      > ienawisc, to by juz czlowiek nie mial na nic innego czasu. Zreszta, ja widziala
                      > m, jak moderacja zaltwia takie sprawy. Dziewczyna zglaszala popisy taniego, to
                      > z laski usuneli kilka wpisow. Ale problemu nie widza.

O moderacji czy administracji zawodowej, to by można pisać i pisać.
                      Zresztą sama wiesz.
                  • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:59
                    wybitniemondry napisał:
                    > Zareagowałem ale co to da.
                    > Zaczyna się od hajlowania a znając jej poglądy polityczne może skończyć się na
                    > strzelaniu.
                    > Dobrze że już jest za stara na strzelanie, bo by pojechała na granicę i obywate
                    > lsko zatrzymywała samochody strzałami w opony. A potem w głowę.

Na razie się broni jak może. Skasowała mój post.
                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

Tępa dzida nie wie, że adminstratorzy widzą skasowane posty?
                    A raczej ocenzurowane, bo taki komunikat pojawia się po ocenzurowaniu. Po skasowaniu post/wątek wylatuje w kosmos bez śladu.

• omgojp Re: Ale... 04.07.25, 21:12
                      A niech sie tam naziolstwo kisi razem. Ja juz nie mam na to sily. Prawdziwym problemem spolecznym jest naziolstwo mlodych, a nie starcow zstepujacych. Emigracja wewnetrzna i cieszenie sie chwila, zadnych wiecej potyczek. "Jutra byc nie musi, jutro byc moze"- wiec szkoda czasu na zlych ludzi.
                      • wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 21:22
                        omgojp napisał(a):
                        > A niech sie tam naziolstwo kisi razem. Ja juz nie mam na to sily. Prawdziwym pr
                        > oblemem spolecznym jest naziolstwo mlodych, a nie starcow zstepujacych. Emigrac
                        > ja wewnetrzna i cieszenie sie chwila, zadnych wiecej potyczek. "Jutra byc nie m
                        > usi, jutro byc moze"- wiec szkoda czasu na zlych ludzi.

Kochajmy się (Mickiewicz).
                        Dobrze że te stare oszołomy wymierają. Szkoda że zastępują i młodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka