omgojp 04.07.25, 17:18 ...żeby tak mężczyzna- kobiecie? Ty wiesz o czym piszę. Baba babie w kisielu, za obopólną zgodą, to jednak co innego. Zatkało mnie i może nigdy nie odetkać Idę się smucić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 17:23 omgojp napisał(a): > ...żeby tak mężczyzna- kobiecie? Ty wiesz o czym piszę. Baba babie w kisielu, z > a obopólną zgodą, to jednak co innego. Zatkało mnie i może nigdy nie odetkać Gdzież to tak było? Piłaś nie pisz. Odpowiedz Link
omgojp Re: Ale... 04.07.25, 18:33 Watek o Pawlowicz, tekst o gerontofilii. Jesli to sie wydarzylo, cierpie. Jesli sie nie wydarzylo, tym bardziej cierpie, bo mam omamy i jestem niepoczytalna. Pozamykac wam te fora i fora ze dwora! Agresywna sfora. Bez serc, bez ducha, tylko sie gryza, az tryska jucha. Brrrr Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:24 omgojp napisał(a): > Watek o Pawlowicz, tekst o gerontofilii. Jesli to sie wydarzylo, cierpie. Jesl > i sie nie wydarzylo, tym bardziej cierpie, bo mam omamy i jestem niepoczytalna. > Pozamykac wam te fora i fora ze dwora! Agresywna sfora. Bez serc, bez ducha, t > ylko sie gryza, az tryska jucha. Brrrr Bo gerontofilia jest zboczeniem.. A wykorzystywanie staruszki niestabilnej bardzo emocjonalnie, jest karalne. Pozamykać fora zboczeńcom!!! Odpowiedz Link
omgojp Re: Ale... 04.07.25, 20:33 E tam. To niewazne. Wez jej moze zalinkuj to, co napisalam o jej hajlowaniu. Moze sie ogarnie, chociaz watpie Dalabym jej po twarzy chetnie- na otrzezwienie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:38 omgojp napisał(a): > E tam. To niewazne. Wez jej moze zalinkuj to, co napisalam o jej hajlowaniu. Mo > ze sie ogarnie, chociaz watpie Dalabym jej po twarzy chetnie- na otrzezwieni > e. Napisałem jej na jej forum, że to karalne. Ona się nie ogarnie, za dużo pije i wariuje. Najwyżej mnie znów zbanuje. Odpowiedz Link
omgojp Re: Ale... 04.07.25, 20:40 Dziekuje, Januszku. Teraz calkiem serio pisze. Dzieki, ze zareagowales. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:48 omgojp napisał(a): > Dziekuje, Januszku. Teraz calkiem serio pisze. Dzieki, ze zareagowales. Zareagowałem ale co to da. Zaczyna się od hajlowania a znając jej poglądy polityczne może skończyć się na strzelaniu. Dobrze że już jest za stara na strzelanie, bo by pojechała na granicę i obywatelsko zatrzymywała samochody strzałami w opony. A potem w głowę. Odpowiedz Link
omgojp Re: Ale... 04.07.25, 20:56 No wiem. Jakby chciec tepic na forach gazety nazioli i ksenofobow szerzacych nienawisc, to by juz czlowiek nie mial na nic innego czasu. Zreszta, ja widzialam, jak moderacja zaltwia takie sprawy. Dziewczyna zglaszala popisy taniego, to z laski usuneli kilka wpisow. Ale problemu nie widza. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 21:00 omgojp napisał(a): > No wiem. Jakby chciec tepic na forach gazety nazioli i ksenofobow szerzacych n > ienawisc, to by juz czlowiek nie mial na nic innego czasu. Zreszta, ja widziala > m, jak moderacja zaltwia takie sprawy. Dziewczyna zglaszala popisy taniego, to > z laski usuneli kilka wpisow. Ale problemu nie widza. O moderacji czy administracji zawodowej, to by można pisać i pisać. Zresztą sama wiesz. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 20:59 wybitniemondry napisał: > Zareagowałem ale co to da. > Zaczyna się od hajlowania a znając jej poglądy polityczne może skończyć się na > strzelaniu. > Dobrze że już jest za stara na strzelanie, bo by pojechała na granicę i obywate > lsko zatrzymywała samochody strzałami w opony. A potem w głowę. Na razie się broni jak może. Skasowała mój post. Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Tępa dzida nie wie, że adminstratorzy widzą skasowane posty? A raczej ocenzurowane, bo taki komunikat pojawia się po ocenzurowaniu. Po skasowaniu post/wątek wylatuje w kosmos bez śladu. Odpowiedz Link
omgojp Re: Ale... 04.07.25, 21:12 A niech sie tam naziolstwo kisi razem. Ja juz nie mam na to sily. Prawdziwym problemem spolecznym jest naziolstwo mlodych, a nie starcow zstepujacych. Emigracja wewnetrzna i cieszenie sie chwila, zadnych wiecej potyczek. "Jutra byc nie musi, jutro byc moze"- wiec szkoda czasu na zlych ludzi. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Ale... 04.07.25, 21:22 omgojp napisał(a): > A niech sie tam naziolstwo kisi razem. Ja juz nie mam na to sily. Prawdziwym pr > oblemem spolecznym jest naziolstwo mlodych, a nie starcow zstepujacych. Emigrac > ja wewnetrzna i cieszenie sie chwila, zadnych wiecej potyczek. "Jutra byc nie m > usi, jutro byc moze"- wiec szkoda czasu na zlych ludzi. Kochajmy się (Mickiewicz). Dobrze że te stare oszołomy wymierają. Szkoda że zastępują i młodzi. Odpowiedz Link