Dodaj do ulubionych

Miss Universe 2011

13.09.11, 14:24
Leila Lopes from Angola has been crowned Miss Universe

to,ze w nocy trudno w lozku taka miss znalezc,to pol biedy,poprawnosc polityczna rzadzi
gorzej gdy czlowiek z rana oczy otworzy,miss zobaczy i z przerazenia ataku serca dostanie

[url=Leila Lopes from Angola has been crowned Miss Universe, Read more: www.smh.com.au/lifestyle/beauty/miss-universe-scherrilee-biggs-loses-out-to--miss-angola-20110913-1k730.html#ixzz1XplAHzvF]Tekst linka[/url]
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Miss Universe 2011 13.09.11, 14:37
      melord,nie przesadzaj.Ma swoja urode .
      • przyjacielameryki Re: Miss Universe 2011 13.09.11, 14:44
        igor_uk napisał:

> melord,nie przesadzaj.Ma swoja urode .

Kretacz, każdy ma swoja urodę.
    • polski_francuz Miss 13.09.11, 21:09
      musi byc wygadana, inteligentna itp...ale jak jakas jurorka powiedziala musi miec personality. I ta Angolanka chyba wlasnie ma personality.

PF

• igor_uk Re: Miss 13.09.11, 21:27
        pefcia,czy musisz zawsze wymadrzac sie?
        Nie Angolanka,a tylko Angolka.I ma nie personality,a tylko osobowosc. Czyz by ty brzydziles sie jezykiem polskim?
        Przeciez slowo polskie "osobowosc" -naprawda pieknie brzmi.
        • de_oakville Końskowolanka czy Końskowolka? 14.09.11, 04:46
          igor_uk napisał:

> Nie Angolanka,a tylko Angolka.

Podejrzewam, ze sprawdziles w Slowniku Poprawnej Polszczyzny. A czy mieszkanka Końskowoli to Końskowolanka czy Końskowolka?
          • igor_uk Re: Końskowolanka czy Końskowolka? 14.09.11, 09:14
            de_oakville,nu i widzisz,nie zrozumiales przekazu.Mnie nie chodzilo wcale o poprawna polszczyzne,przeciez nie mnie,Rosjaninu,uczyc Polakow poprawnej polszczyznie,a tylko mnie chodzilo o to,ze wiecej trzeba udzielac uwagi tresci wypowiedzi,niz formie.Zreszta ciebie,drogi de_oakville,to dotyczy w nie mniejszym stopniu.
      • bywszy1 Re:a no widzisz P.F+ 14.09.11, 12:53
        Kiedys wmawialem tobie,zes ni Polak,ni Litwin,a tylko wroclawianinem.
        Nie chciales wierzyc.
        Rozmawialismy w sposob delikatny.
        A tu facio kacap,udajacy Rosjanina, raz dwa i polozyl ciebie na lopatki.
        Podziwiam ludzi z tupetem.
        Bo moze ten dupoliz ci udowodni,ze cie w ogole niema-nie istniejesz.

A ty w ogole do polskiej szkoly chodziles?I do szkoly w ogole?
        Bo moze ten dupoliz ci udowodni,zes analfabeta polski.
        • polski_francuz Wroclawian 14.09.11, 13:08
          niech i tak bedzie:)

PF
          • bywszy1 Re: do jasnej anielki+ 14.09.11, 13:26
            calkiem skapcaniales?
            Ile masz lat,ze wola walki,niech bedzie slownej,cie opuscila?
            W koncu wydzial mechaniczny(?) ukonczyles.
            To do czegos zobowiazuje!
            Tylko tego Niemca chyba na cos innego zamienisz?
            Mozesz,nawet,na ZXyda.Albo cos innego
            • polski_francuz Wojna domowa 14.09.11, 15:45
              od wielu wieków trwa
              Wojna na gesty wojna na słowa
              To każdy z domu na wyrywki zna
              Co dzień od nowa
              Łubudu bum bum grum...
              A dziś już nowa, wojna domowa,
              którą z nas każdy bardzo dobrze zna..."

Ale takiej wojny na slowa nie chce. Do niczego dobrego nie prowadzi. I juz jedna wojne prowadzilem i na druga nie mam ochoty.

PF
          • igor_uk pefcia jaj nie ma. 14.09.11, 14:17
            Raz sprobowal cos tam podskoczyc,ale usiadl na dupcze momentalnie,napisaw glupote o Rosjanach,ktore zabili jego ukochanego Boy Zelenskiego:
            "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.Czy jakis rosjanin przeprosil?"

Po tym ,pefcia zrozumial,ze lepiej udawac to,ze na forum kilka forumowiczy po prostu nie ma .
            Moze postepuje madrzej od wojtusia,ktory caly czas smieszy,wykazujac sie zerowa wiedza.
            • bywszy1 Re:mam nadzieje,ze PF odzyje+ 14.09.11, 14:23
              Z nim bylo duzo weselej.
              • igor_uk Re:mam nadzieje,ze PF odzyje+ 14.09.11, 14:31
                Nie watpie .Czasami zaluje,ze tak go usadzilem,ze on sie boi odezwac sie.
                Ale ty bardzo z tego powodu cieszyles sie,nawet chwaliles mnie za to.Ja to pamjetam,zreszta pamjetam wszystko .
                • bywszy1 Re:a gdzie te pamiec odkladasz?+ 14.09.11, 17:00
                  Przeciez glowe masz pusta!
                  • igor_uk Re:a gdzie te pamiec odkladasz?+ 14.09.11, 17:09
                    bywszy1,przeciez dobrze wiesz,ze w glowie mam poukladano lepiej niz u ciebie,wlasnie to cie tak denerwuje.Myslisz,ze tego nie widac?
                    • bywszy1 Re:a gdzie te pamiec odkladasz?+ 14.09.11, 17:59
                      to ci sie tylko tak wydaje.
                      A czemu sie wydaje,bo masz dobrze pouskladane w pomieszczeniu ,w ktorym jest bardzo duzo wolnego miejsca.
        • przyjacielameryki Re:a no widzisz P.F+ 14.09.11, 13:09
          bywszy1 napisał:

> Kiedys wmawialem tobie,zes ni Polak,ni Litwin,a tylko wroclawianinem.
          > Nie chciales wierzyc.
          > Rozmawialismy w sposob delikatny.
          > A tu facio kacap,udajacy Rosjanina, raz dwa i polozyl ciebie na lopatki.
          > Podziwiam ludzi z tupetem.
          > Bo moze ten dupoliz ci udowodni,ze cie w ogole niema-nie istniejesz.
          >
          >
          > A ty w ogole do polskiej szkoly chodziles?I do szkoly w ogole?
          > Bo moze ten dupoliz ci udowodni,zes analfabeta polski.

Ten dupoliz to sowiecki propagandysta zachowujący się często po chamsku. To prymitywny prostaczek kpiący z Polaków i Żydów. Nie ma najmniejszego sensu wchodzenie z nim w jakąkolwiek polemikę.
          Nie znam wielu Rosjan ale on zohydził mi i Rosję i Rosjan.
          • bywszy1 Re:wybacz,przyjacielu+ 14.09.11, 13:35
            ale popelniasz,wg.mnie,straszny i niewybaczalny blad.
            Ten kacap-nie jest rodzajem Rosjan i Rosji.
            Wiec jezeli chcesz sadzic jego rodzaj ludzki-czyli .........
            A co do kpienia:
            niewiadomo kto z kogo kpi.
            Wic sie go sciaga ponizej parteru.
            I jesy bardzo gleboko - ponizej piwnicy.
            Dal sie wciagnac w polajanki,no i czar jgo prysnal.
            Cel moj zostal osiagniety.
            Jest zwyklym prymitywem z duzym zasobem slow.
            No,ale i papuga tez ma jakis zasob.
            • przyjacielameryki Re:wybacz,przyjacielu+ 14.09.11, 13:39
              bywszy1 napisał:

> ale popelniasz,wg.mnie,straszny i niewybaczalny blad.
              > Ten kacap-nie jest rodzajem Rosjan i Rosji.
              > Wiec jezeli chcesz sadzic jego rodzaj ludzki-czyli .........

Masz absolutną rację, niemniej jednak jakiś ślad negatywny pozostaje. Ale wycofuję się z tego uogólnionego sądu o Rosjanach. Ty był faktycznie błąd.
              • igor_uk dupolizek. 14.09.11, 14:12
                To twoja nienawisc do Rosji i Rosjan to tylko skutek mojej wesolej tworczosci na forum?
                Jak tak,to twoja glupota jest jeszcze wieksza,niz spodziewalem sie .
                A w ogole zajebiscie czytac rozmowe dwoch zydkow o Rosjanach. Dawajcie dalej.Bawicie mnie niesamowicie.
                • bywszy1 Re:problem polega na tym+ 14.09.11, 14:21
                  ze dupoliz kacap Ajgor przypisuje sobie rosyjskosc.
                  Te,kto w tych sprawach nie jest obyty moze dostac zamieszania umyslu.
                  Wobec tego wyjasniam:
                  "Kacap Ajgor z Rosjanami i Rosja nie ma nic wspolnego"
                  ZSRR sprzedal za paszport.
                  Obywatelem Rosji nie zostal-naplul na nia.
                  Naplul zreszta na matke Polska,co sierote przygarnela.
                  Woli zmywac angielskie toalety,na co honor rosyjski by nie pozwolil.
                  A on,glupi,jeszcze sie bawi.
                  • igor_uk Chlopaki. 14.09.11, 14:36
                    Nawet nie zdajecie sobie sprawe,jak podnosicie mnie moja samoocene,zajmujac sie moja skromna osoba.
                    Ty ze,bywszy,w ogole nic innego nie robisz.Ale ze wzgledu na swoja tepote,nie potrafisz zrozumiec,ze nikt nie poswieca tyle uwagi glupkam .
                    Dzieki cie,ze doceniles moj intelekt,a to ze podgryzasz mnie pieta,to juz przyzwyczailem sie do tego,ze tak wlasnie przecietniaki i robia.A co innego wam pozostaje sie?
                    • bywszy1 Re: znowu pomylka+ 14.09.11, 17:02
                      ty nie osoba.Ty dier´mo.
                      • polski_francuz Benia Krzyk 14.09.11, 17:10
                        To byl Benia z dowcipem i pomyslunkiem. Tu pozostal jeno krzyk. A z krzykiem se nie pogadasz.

A Ty probujesz i probujesz...

PF
                        • igor_uk pefcia. 14.09.11, 17:20
                          Biedaczek,usadzilem cie na pupcie,wykazujac ,jaki z ciebie bufon.A wrzeszczac to zaczales ty:
                          "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.Czy jakis rosjanin przeprosil?" .
                          Juz pomijam,ze wykazales sie po raz kolejny swoja ignorancja,to do tego wykazales sie chamstwem i szowinizmem.
                          I teraz boisz sie odezwac sie i to tylko dla tego,ze czujesz swoja miernote,co oczewiscie zapisuje cie na plus,poniewaz potrafisz ocenic siebie.
                          • bywszy1 Re: P.F+ 14.09.11, 17:50
                            no i co,masz pomyslunek na tego kacapa.
                            Ontwarda szkole zycia a Sojzie przeszedl
                            Tylko kopa w du.e rozumie.
                            A ty ze swoimi zgnilymi intelegenckimi poslunkami.
                        • bywszy1 Re: Benia Krzyk+ 14.09.11, 17:47
                          z krzykaczami,tyl´ko krzykiem.
                          Co innego nie rozumieja.
                          Ty probowales pomyslunkiem.No,i co?
                      • igor_uk Re: znowu pomylka+ 14.09.11, 17:11
                        bywszy,jak by bylem tym co piszesz,to by nigdy tyle uwago mnie nieposwiecales by.Przeciez dobrze wiesz o co chodzi. Nie potrafisz siegnac intelektualnie mnie,to musisz pluc jadem ,krazac sie kolo moich stop.
                        • bywszy1 Re: znowu pomylka+ 14.09.11, 17:27
                          o nie.
                          Ja niczym nie pluje.
                          Przeciez to ty gliste masz,a nieja!

A co czesci ciala:
                          To ty na krotkich nozkach kolo dupska mego sie krecisz.I wsio narowisz´ukusit´.
                          No ale jak sie mowi:Za wysokie progi ......
              • bywszy1 Re:wybacz,przyjacielu+ 14.09.11, 14:15
                ja tez po tym durniu mam niedosyt.
                ja probuje,jakos odrozniac,chociaz jest to nienaukowe i moje prywatne.
                I zeby nikogo niezasluzenie nie obrazic:
                Swiat gdzie jest:
                Zyd(jewriej)-istnieje Polak,Russkij-Rosjanin.
                Swiat gdzie jest:
                zyd-istnieje prawoslawny,katolik,muzulmanin
                Swiat gdzie jest:
                zydek,judek-stnieje polaczek,kacap i itp.
                I dlatego twierdze,ze kacap Ajgor z Rosjanami nic wspolnego nie ma.
                W dodatku jest dupolizem.
                Przepraszam.
                B.
                • igor_uk bywszy1. 14.09.11, 14:29
                  Jako Zyd,musisz kogos nienawidziec,wybrales mnie i to tylko dla tego,ze nie uwazam twoj Narod za cos wyjatkowego,wrecz przeciwnie,uwazam was za dosc tepawy narod,przystosowaszyj sie ,jak tarakany,wyzywac w kazdych warunkach.To cie uraza i to jest powodem,ze caly czas probujesz wmowic sobie(tak,judek,nie innym,a wlasnie sobie),ze ty ,jako Zyd,jestes mardzejszy ode mnie,jako Rosjanina.
                  Tak co ,dziadie,nie wysilaj sie,moze na takim dupolizkie i zrobisz wrazenie,ale wiekszosc forumowiczy staraja sie cie nie zauwazac,jak pluskwe,ktora brzydza sie.Dupolizekamerykanski,moze i nie jest zydkiem po krwi,ale metalnosc u niego,jest taka sama jak i u ciebie.
                  Nie potrafiles nigdy zwyciezyc mnie w intelektualnych dyskusjach,to postanowiles zrobic z siebie mende,uwazajac,ze tym i mnie zaszkodzisz,ale pomyliles sie w jednym,dla mnie uczestnictwo na tym forum,to tylko zabawa i moj nick igor_uk,nie znaczy dla mnie nic, poniewaz to zabawa w wirtualnym Swiecie z wirtualnymi postaciami.Ty ze,calkowicie zglupial ,zatracajac poczucie rzeczywistosci. Tak co, starcze, mecz sie dalej,a ja bede bawic sie ,jak zawsze.

------------
                  • bywszy1 Re: ajgor+ 14.09.11, 17:08
                    nie pieprz.
                    To ja sie bawie.
                    A ty kilkakrotnie probowales mnie kupic.
                    Na temat Rosjan sie nie wypowiadam.
                    Kacapow,jak ty,poprostu "prieziraju"
                    Co do intelektualnosci?To ta twoja siedzi w twych czterych literach.
                    Z czego wynika,ze jestes durniem prawdziwym,a nie wirtualnym.
                    Z czego wynika,ze rozum twoj jest wirtualny,a nie prawdziwy.
                    • igor_uk Re: ajgor+ 14.09.11, 17:14
                      bywszy,jak cie z tym lepiej zyc,to mozesz w to wierzyc,mnie to nie przeszkadza.
                      Tylko nie widac twojej zabawy-raczej ciezka prace.
                      • bywszy1 Re: ajgor+ 14.09.11, 17:23
                        ja jestem na emeryturze.Tak etim ot nieczego dielat´razwlekajus´.
                        A ty tiazelo rabotajesz.
                        Zelaju uspiechow.
                        • igor_uk Re: ajgor+ 14.09.11, 17:26
                          Przeciez napisalem do ciebie-jak cie z tym lepiej zyc,to mozesz w to wierzyc.Co mnie do twojej wiary?
                          • bywszy1 Re: ajgor+ 14.09.11, 17:28
                            no,ale odpisujesz.I ciezko z twoim intelektualem pracujesz.
                            • igor_uk Re: ajgor+ 14.09.11, 17:38
                              Odpisuje tylko dla tego,ze jestem dobrze wychowanym.Tak juz mnie nauczyli,ze nawet najgorszego czlowieka trzeba traktowac z szacunkiem,a zwlaszcza tych,ktore niedlugo wstana przed stworcem.

------------------------------
                              Opel stworzyl ciekawy model silnego samochodu o rewolucyjnym rozwianiu w ktorym silnik spalinowy napedza akumulator jak trzeba.

(z wesolej tworczosci polskiego_francuza)
                              • bywszy1 Re: ajgor+ 14.09.11, 17:57
                                no,tak szanuj mnie szanuj.
                                Zwlaszcza,ze panichide po tobie bede sprawial.
                                Obiecuj,ze sie upije.
                                Samogonem.
                                • igor_uk Re: ajgor+ 14.09.11, 18:02
                                  Zartownis.
                                  -----------------
                                  "Rosja nigdy nie jest ani tak słaba, ani tak silna jak się wydaje"
                                  • bywszy1 Re:wcale nie zartuje+ 14.09.11, 19:03
                                    przeciez nie bede na ciebie konjak ormianski na ciebie tracil!
          • igor_uk [...] 14.09.11, 14:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • bywszy1 Reja nie widze zadnego Rosjanina+ 14.09.11, 14:26

• igor_uk Re: Reja nie widze zadnego Rosjanina+ 14.09.11, 14:38
                Co,judek,nie potrafisz przyznac,ze to wlasnie Rosjanin okazal sie dla ciebie zbyt inteligentnym,to udajesz,ze przegrales z kims,kto ma inna narodowosc? I ty jeszcze udajesz po czyms takim,ze jestes rusofilem?
                • bywszy1 Re: rusofilem jestem+ 14.09.11, 17:29
                  a kacapow,typu ajgor,prieziraju.
                  • igor_uk klamiesz. 14.09.11, 17:35
                    udajesz,prowdzac swoja perfidna gre .
                    • bywszy1 Re:nie wru!+ 14.09.11, 19:38
                      ja kacapow prieziraju.
          • sztabskapitan Re:a no widzisz P.F+ 14.09.11, 14:21
            Przyjacielowi Ameryki ku rozwadze:

Przeczytałem komentarz : " Źli i dobrzy morderce. Autor: igor_uk  06.07.11, 18:09" na stronie
            forum.gazeta.pl/forum/w,50,126788940,126788940,Zli_i_dobrzy_morderce_.html
            i dopowiem wypowiedzi generałów: George Armstrong Custera i Philipa Sheridana, bohaterów narodowych, "The Only Good Indian Is A Dead Indian"

www.countercurrents.org/us-owatica110405.htm
            en.wikipedia.org/wiki/Philip_Sheridan
            pl.wikipedia.org/wiki/George_Armstrong_Custer
            en.wikipedia.org/wiki/Indian_Wars
            www.garryowen.com/
            i godni następcy :
            www.obamaslibya.com/POzdrawiam
            • bywszy1 Re:a no widzisz P.F+ 14.09.11, 14:32
              В oригинaле:
              Вдрyг oхoтник выбегaет, прямo в зaйчикa cтреляет,
              Пиф-пaф - oй-ё-ёй... Умирaет зaйчик мoй...
              Привезли егo в бoльницy - пoтерял oн тaм ключицy,
              Привезли егo в бyфет - тaм yкрaл килo кoнфет,
              Привезли егo дoмoй дoмoй - oкaзaлcя oн живoй!. Пoчти птицa-феникc нa cлaвянcкий мaнер!

Не прo этo не пoмню нo зa тo хoрoшo пoмню вoт этo. Мaльчики в леcе в индейцoв игрaли, рядoм девчёнки грибы coбирaли. вoт Мaшa нaгнyлacь - в жoпе тoпoр, меткo cтреляет индеец Егoр.-a propo The Only Good Indian Is A Dead Indian
              • igor_uk Nu i zobacz. 14.09.11, 14:44
                Judek to nawet w dziecinstwie byl juz zboczony - "в жoпе тoпoр". I tak jemu pozostalo sie.
                Ja takich wierszykow nie znalem.

p.s. A co to zydek moze wiedziec o Rosjanach? Tylko to,co na starosc znajdzie w internecie.Wyjatkowa z niego zaraza,nie moze Sloawianam darowac tego wszystkiego,co ,jego zdaniem, doznalem od nich zlego.
                • bywszy1 Re: Nu i zobacz.+ 14.09.11, 17:15
                  Kacapie.Przeciez to nie ja.To Rosjanie.
                  A ja w Internecie na haslo raz,dwa ........ w Googlu znalazlem.A jak takich wierszykow nie znales,to jeszcze jeden dowod,zes nie Rosjanin.

Ja od Slowian nic zlego nie doznalem.Zreszta,czy istnieja Slowienie?

Z kacapami i polaczkami,owszem mialem do czynienia.
                  Ale szkopul w tym,ze jak cos to polaczki i kacapy wrzescia,ze ich Zydzi bija i opluwaja.
                  A wiedziec trzeba,ze polaczki i Polacy oraz kacapy i Rosjanie ze soba nic wspolnego nie maja.

• igor_uk Re: Nu i zobacz.+ 14.09.11, 17:24
                    A bo ja wiem,czy to Rosjanie?Przeciez tam wiele "prawdziwych rosjan",nie kacapow mieszka lub mieszkalo:
                    Berezowski,Abramowicz,Niemcow i jeszcze wiele,wiele innych.Nie jest tak,ze jak ty stamtad wyjechal,to "prawdziwych Rosjan" nie kacapow,tam zabraklo.
                    • bywszy1 Re: Nu i zobacz.+ 14.09.11, 17:34
                      no to moze jakies kacapy tam pozostaly-nie wszyscy Rosje za paszport sprzedali.
                      No i bzdury pisza.
                      A poniewaz sa patrioci,to i bedziemy ich nazywali rossijskije kacapy-czyli ni to,ni sio.
                      A kak takowyje,stojat wysze kacapow pospolitych,typu ajgora.
                      • igor_uk Re: Nu i zobacz.+ 14.09.11, 17:42
                        Widzisz li gnida,udająca rusofila,to właśnie ty,judek,wkleiłeś na polskojęzycznym forum tekst,który obciąża Rosjan .Tak co nie udawaj ,mąciciel żydowski,z siebie kogoś innego.
                        • bywszy1 Re: Nu i zobacz,ajgorze.+ 14.09.11, 19:16
                          jaka gnida?
                          Przeciez to ty gliste masz!

"> Widzisz li gnida,udająca rusofila,to właśnie ty,judek,wkleiłeś na polskojęzycz
                          > nym forum tekst,który obciąża Rosjan"-
                          eee.tam sie,durniu,wyglupiasz.Przeciez podalem dalej rosyjska informacje.
                          Ty,chamie,paszkwile o innych wypisujes.
                          A ja podalem,co Rossijanie o sobie pisza.Swego nic nie dodalem.
                          To ja wedlug twej logiki nie moge dla polskiej publicznosci oswietlic i
                          tego
                          albo
                          tego?
                          • igor_uk Re: Nu i zobacz,ajgorze.+ 14.09.11, 19:19
                            judek,a co cie do tego,co Rosjanie o sobie wypisuja.Wypisuja to o sobie i dla siebie,czego ty swoj sznobel tam wciskasz?
                            • bywszy1 Re:judek,a co cie do tego,co Rosjanie o sobie + 14.09.11, 19:28
                              k.tasie,przeciez ja liste Bochaterow Federacji Rosyjskiej przedstawilem.
                              I tego tez nie wolno?
                              Ty,dubina stojerosowaja.Balwan!
                              I co cie,kacapie,obchodza moje stosunki z Federacja Rosyjska?
                              Sp....,glupcze,bo mnie juz nudzisz swoja bezgraniczna glupote.
                              Przeciez tym sprawdzilem stopien twego kretynstwa.
                              • igor_uk Re:judek,a co cie do tego,co Rosjanie o sobie + 14.09.11, 19:29
                                Nie dotykaj swoimi brudnymi lapskami nic rosyjskiego .To nie twoje.
                                • bywszy1 Re:kacapie+ 14.09.11, 19:36
                                  a ja siejczas pojdu i russkuju wodku wypju.
                                  A ty,kacapie,morde swoja wycierasz,jak chcesz slowa russkije uzywac?
            • walter622 de_oakville w roli zajączka 14.09.11, 15:36
              Taki nudnawy wątek nareszcie nabrał rumieńców. Mowa będzie o de_oakville w roli zajączka, bynajmniej nie z Playboya (a szkoda).

Faktycznie wspomnianą operacją plastyczną, jaką de_oakville wykonał na wierszyku o poczciwym zajączku wykazał się inwencją godną reżysera serialu, przerywającego film w najciekawszym miejscu lub wacka który w czasie gdy w Rosji się solidnie paliło dostrzegł "sikającego Putina" w tulskich lasach - chyba jedynych które w tym czasie się nie paliły.
              Pomysłowość "antykomsomolców" jest zaiste zdumiewająca.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
              Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
              • igor_uk Re: de_oakville w roli zajączka 14.09.11, 17:08
                Walter,de_oakville w roli zajączka? Ale masz jednak poczucie humora . Ale watpie,zeby on odezwal sie,de_oakville nigdy nie podnosi rzucona jemu rekawice ,a szkoda ,tak brakuje na forum wlasnie intelektualych dyskusji.
                Probuje wzywac do takich,ale nici z tego ,na moje wskazanie komus,ze zle mysli,ze w jego wypowiedziach nie widac logiki,albo uciekaja,albo zaczynaja wyzywac mnie od chama i ruska.Co dziwnie,ja wskazuje na konkretne bledy w rozumowaniu,nie uciekajac do stwierdzenia ,cos w takim stylu,ze jestes glupi,jak wszysci Polace,a tylko wskazuje na konkretny blad u konkretnego czlowieka ,mnie ze odpowiadaja w taki sposob,ze ja niby nie moge miec racji tylko dla tego,ze jestem Rosjaninem.
                • bywszy1 Re: no,widzisz,ze jedyny intelektualista,+ 14.09.11, 17:20
                  ktory poswieca sie na rozmowy z cymbalem ajgorem,to ja jestem.
                  Ale moim zadaniem jest sciagniecie cibi jak najglebiej ponizej piwnicy.
                  To napawa mnie rozkosza wirtualna.
                  • igor_uk Re: no,widzisz,ze jedyny intelektualista,+ 14.09.11, 17:34
                    durik,ze mna dyskutuje wiekszosc forumowiczy,ciebie ,ze ,wszysci unikaja,brzydzac sie ciebie,jako pluskwe.Nieraz walter,ale on ma zlote serduszko(widac lubie kazde boze stworzenie),cos do ciebie odpisze ,nu i ja,z litosci. A tak tylko jaja z ciebie robia.Przeciez ty kazdy poranek zaczynasz z tego,ze po kolei odszczekujesz kazdemu,kto cos do ciebie napisal.
                    A intelektualnej rozmowy z toba nie da sie prowadzic,poniewaz jestes zbyt ograniczony i wlasnie dla tego postanowiles zrobic z siebie mende(powtorze) ,liczac na to,ze to i mnie zaszkodzi.Tylko nie wziales pod uwagi jednego -mnie jest absolutnie obojetnie,co o mnie mysla forumowiczy,nu co mnie moze obchodzic,co o mnie mysli jakijs bywszy,czy wojtek,czy inny polski_francuz.Czyja ocena dla mnie jest wazna,z tym ja juz od dawno porozumiewam sie bezposrednio.
                    O wlasnie cos mnie przypomnialo sie.
                    -
                    • bywszy1 Re: z toba rozmawiaja pragmatycy+ 14.09.11, 19:34
                      i ot nieczego dielat´.
                      A mnie jeszcze bardziej niz ciebie nie obchodzi co o mnie mysla.
                      Ja tiebia,podleca,jeszczo nize stianu.

wot eto prowierka tiebia.
    • sztabskapitan Re: Miss Universe 2011 14.09.11, 13:46
      W Angolii walczył nasz idol Radek, kandydat na senatora RP, ale wtedy Miss Universe 2011 gonił lokalny kotek.
      wywiadowcy.pl/radoslaw-sikorski/
      www.coolshop.pl/product-pol - zobacz jaki kandydat na Mister Universe
      POzdrawiam
    • melord Panowie co jest do cholery...o Miss mialo byc 15.09.11, 01:42
      widze,ze komplementy sobie nawzajem przesylacie
      to nie byl watek dla "inaczej sie kochajacych",to watek o kobiecie ewentualnie kobietach,najladniejszych na swiecie ponoc
      zdecydowanie oczekiwalem pogladow jak wy mezczyzni widzicie/oceniacie je w dzien i ....w nocy(w tym konkretnym przypadku)

najgorsza nie jest ale czy od razu Miss Universe????
      w/g mnie ladniejsze tam widzialem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka