esscort Re: Lubie Markowska 18.06.10, 23:17 a ja się nie wstzeliłem w festyn. Jakoś nie doczytałem chyba i myslałem, że to do 24 bedzie trwało,a końcówkę zapewni kabaret. No i poszedłem wieczorkiem. Darła się Markowska, więc poszedłem do Włocha na piwo, gdzie koniec meczu anglii obejrzałem i juz chciałem iść na kabaret, a tu pokaz ogni się zaczął i zaraz the end. Za rok pójdę wczęsniej Odpowiedz Link Zgłoś
adium Re: Lubie Markowska 19.06.10, 12:02 Tylko ile to wszystko kosztowalo? Za publiczne pieniądze zorganizowano festyn tuż przed ciszą wyborczą. Kiełbasa wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
anka0292 Re: Lubie Markowska 19.06.10, 12:40 Po zastanowieniu przyznaje Ci racje Adium. Za te pieniadze mozna bylo zrobic np. placyk zabaw dla dzieci z prawdziwego zdarzenia albo darmowy wakacyjny kurs plywania czy lato w miescie dla dzieciakow ktore nie wyjada w tym roku na wakacje i beda sie szwendac calymi dniami przez 2 miesiace po ulicach... Potrzeb jest tak duzo a za wyborcza kielbase powinny zaplacic komitety wyborcze a nie budzet Lomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
lomlive Re: Lubie Markowska 19.06.10, 13:20 > np. placyk zabaw dla dzieci z > prawdziwego zdarzenia O ile mnie pamięć nie myli to takich placyków powstało kilka(?) bodajże w tamtym, jak i w tym roku również:)A co do festynu - przecież rok temu i chyba też 2 lata temu festyn miał miejsce w podobnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Lubie Markowska 19.06.10, 13:41 Kurdę Ess , ja też się nie wstrzeliłem. Niepotrzebnie w piątek pracowałem. Żądam by piątek, jak w Koranie był dniem wolnym od pracy. Sądziłem że festyny robi się w soboty, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Lubie Markowska 19.06.10, 16:41 A na plakacie były: i data, i godziny trwania :( Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Lubie Markowska 19.06.10, 16:45 anka0292 napisała: Po zastanowieniu przyznaje Ci racje Adium. No proszę, a dopiero burmistrz miał plus... Ech, te kobiety, zaczną się zastanawiać, to od razu im przechodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Lubie Markowska 19.06.10, 17:37 adium napisał: > Tylko ile to wszystko kosztowalo? > Za publiczne pieniądze zorganizowano festyn tuż przed ciszą wyborczą. > > Kiełbasa wyborcza Przecież festyn opłacali sponsorzy. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Lubie Markowska 19.06.10, 19:37 anka0292 napisała: > Po zastanowieniu przyznaje Ci racje Adium. > Za te pieniadze mozna bylo zrobic np. placyk zabaw dla dzieci z > prawdziwego zdarzenia albo darmowy wakacyjny kurs plywania czy lato > W przyszłym roku chyba imienin nie będę wyprawiał. Za te pieniądze można zrobić kawałek placyku zabaw dla dzieci. Tylko jak to powiedzieć rodzinie i znajomym, co oni o tym i o mnie pomyślą. Trudno jakoś to będzie, tydzień przed imieninami i tydzień po imieninach nie będę odbierał telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Lubie Markowska 19.06.10, 19:43 Wszystko, zależy od tego co lubisz/imieniny/.,,albo rybki, albo pół litra,, Natomiast festyn to w części nasze podatki. Rozumiem bogaci-nie liczą ile zarabiają. P.S. Na ogół jest odwrotnie, boli jak kasa idzie na niespełnione pierdoły- i to jeszcze w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
corner111 Re: Lubie Markowska 20.06.10, 19:33 Tak, festynów generalnie nie lubię, jednak inni lubią. A na festynie był tłok, czyli jest potrzebny. Byli mieszkańcy i się bawili, czyli jest potrzebny mądralo. A ognie były piękne. Odpowiedz Link Zgłoś