21.10.10, 19:16
Ostatnio zrobiłeś się jakiś taki ,,miętki,, , jeżeli chodzi o Ronsona?
Czyżbyś czuł na Sobie oddech starej władzy ?
Jeżeli chodzi o u, ó to mam zwolnienie lekarskie. A przy okazji , oprócz się pisze przez ,, ó,,.
Pzdr - coraz lepiej Ci wychodzi , coraz składniej , pisanie postów . Mam nadzieję
że mnie jeszcze nie raz zadziwisz.
Obserwuj wątek
    • stefanprawo Roberto.... 22.10.10, 13:07
      JAk najbardziej jestem przeciwny tej budowie, "występom" Burmistrza i jego Rzecznika w filmie promocyjnym itd itp stanowczo zaprzeczam,że jestem "za miękki"
      Wręcz przeciwnie: PRECZ Z BLOKOWISKAMI!!! ZRÓBCIE NAJPIERW INFRASTRUKTURĘ a dopiero potem budujcie bloki w miejscach do tego przeznaczonych a nie na terenach zalewowych bez dobrego dojazdu!!!
      • roberto19633 Re: Roberto.... 22.10.10, 15:45
        No , wreszcie wracają Ci siły witalne.

Teraz czas na dopiero co powsadzane drzewa, przy ulicy Wędkarskiej. Jest tego ponad 120 sadzonek. Odlot, wziąwszy pod uwagę że na tej ulicy wrony zawracają ,a psy
        ............, szczekają. Mieszkańcy tej ulicy raczej takiej niespodzianki przedwyborczej nie chcieli. To im mocno komplikuje plany rozwoju.
        Ale ktoś musi być mocno zadowolony. Pytanie ,kto? Skoro nie mieszkańcy / 5 zabudowań na krzyż/,
        Pytanie ile Gminę kosztowało 1 -drzewo wraz z podporą? Myślę że nie mniej niż 50.- .PLN . 50 X120 = 60 000 PLN. Nieżle,

Czy te wydatki na zieleń są do wglądu. Kto o takim marnotrawstwie decyduje?
        • corner111 Re: Roberto.... 22.10.10, 15:49
          A kto sadzi te drzewka?
          • roberto19633 Re: Roberto.... 22.10.10, 16:07
            corner111 napisała:

> A kto sadzi te drzewka?
            Corner, przecież nie ja je sadziłem. Może amigo coś o tym wie?
        • pwz90 Re: Roberto.... 22.10.10, 15:53
          To są tzw. strzały przedwyborcze. Jeszcze sobie postrzelamy, póki możemy, bo później nie wiadomo jak będzie.
          • stefanprawo kolejny gminny absurd 23.10.10, 11:54
            kolejny gminny absurd... Ciekawe kto montował oświetlenie w Dziekanowie Nowym na polnej drodze zwanej Poziomkową? Po co na polnej drodze komu tyle latarni ustawionych co kilka metrów? MAM PYTANIE KTO FINANSOWAŁ MONTAŻ LATARNI NA POLNEJ DRODZE GRUNTOWEJ PRZY,której nie ma domów....? MOże latarnie będą służyć do oświetlania pola.... Przypominam,że w wielu rejonach Łomianek, które są zabudowane brakuje oświetlenia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka