vivi22 04.02.11, 22:56 najlepiej codziennie Dziękuję pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2954 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabbu Re: oddaj głos na moje dziecko 04.02.11, 23:01 Byłoby mi bardzo miło :) tylko link się nie otwiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 04.02.11, 23:14 teraz będzie się otwierał :) pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2954 Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 18:44 Hej ludziska! Do klikania! Jak na razie 21 miejsce. Mnóstwo roboty przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 20:53 Toż klikam przecież;) A po co klikamy? Co wygrywamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 22:14 gramy o: 1. satysfakcję i dumę z takiej fajurskiej córy 2. ■miejsce 1. - Chusta Tkana LennyLamb ■miejsce 2. - Chusta Elastyczna LennyLamb ■miejsce 3. - Golfik dla Dwojga LennyLamb ■miejsca 4-5. - bon rabatowy na zakupy w naszym sklepie o wartości 30 PLN. Z czego bardziej mnie interesuje nagroda w postafi satysfakcji bo chust i tak nie będę nosiła. Ewentualnie oddam do MOPS albo komuś, komu się przyda. Na przykład komuś z Łomianek :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 22:12 też policzyłam miejsce :) Ale zdradzę wam w sekrecie, że można kliknąć dwa lub trzy razy w ciągu dnia. Ja tak klikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 22:35 to o jaką satysfakcję chodzi, Vivi, bo się zgubiłam....klikasz wielokrotnie i satysfakcję masz z.....????? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 22:43 oj i_bella... satysfakcja będzie jak Emilka wygra :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: oddaj głos na moje dziecko 05.02.11, 22:57 staram się zrozumiec, ale nie rozumiem. Bez urazy, myślę chyba inaczej. Emilka cudna i tak, bez wygranej. Najcudniejsza przecież :) No ale nic, życzę wygranej i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 06.02.11, 10:58 A ja po prostu klikam:) nie próbując rozumieć i nie oceniając. Wielokrotnie spotkałam się z negatywnymi ocenami mojego rozumienia czy postrzegania rzeczywistości, więc wiem, że inni mają prawo myśleć i postrzegać inaczej, niż ja . Miło mi, że mogę komuś miłemu pomóc:) A Emilka cudna, Vivi:) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: oddaj głos na moje dziecko 06.02.11, 14:03 toż przecież kliknęłam :) tak tylko zrzędzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 06.02.11, 16:36 dziękuję za Wasze wsparcie :) Emilka awansowała na 17 miejsce :) A ten konkurs to tak z próżności :) Co Was będę oszukiwała. I_bella, oczywiście że Emilka jest najcudowniejsza i bez tego głupiego konkursu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: oddaj głos na moje dziecko 20.02.11, 03:31 A ja nie, bo to jakieś chore jest. Najpierw ktoś musiałby mnie przekonać, że głosowanie na coś tylko dlatego że ktoś inny tego chce nie jest nienormalne. Jakiś szczurzy wyścig czyje dziecko ładniejsze? Trzeba było pomalować i przykleić rzęsy. Jeden krok do mamuśki która szykuje swoją pociechę na miss przedszkola, nastolatek a potem wozi po castingach. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: oddaj głos na moje dziecko 20.02.11, 09:40 Oj tam, Lomek, w bojowym nastroju z nart wrociles, czy co? Całe mnóstwo takich mamusią dookoła, nie przywykles jeszcze? A Vivi młoda matka jest, ma szanse wyrosnąć z tego jeszcze. Ja jestem przeciwna upublicznianiu dzieci, ale co mi szkodzi kliknąć gdy ktoś prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: oddaj głos na moje dziecko 20.02.11, 12:40 Obawiam się i, że z mentalności się nie wyrasta. Przynajmniej nie po przekroczeniu pewnej granicy wieku. Potem szajba się już tylko pogłębia. No, chyba że na starość ktoś spotka Jezusa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: oddaj głos na moje dziecko 25.02.11, 12:36 Ciężko wygrać w takich konkursach samemu, trzeba mieć właśnie jakąś grupę wsparcia typu forum, czy inny klub internetowy. Właśnie na tym to polega żeby zebrać jak największą ilość zaprzyjaźnionych klikaczy. Zupełnie nie jest tak, że przypadkowi ludzie głosują obiektywnie, więc w tym kontekście prośba o klikanie jest jak najbardziej zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 07.02.11, 17:14 ponawiam prośbę bo coś przystopował konkurs... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 09.02.11, 21:45 Melduję, że właśnie kliknęłam;) Nie chcę, żeby zostało to odebrane niewłaściwie, ja ino z niedoinformowania pytam - ile czasu trwa ten konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 09.02.11, 22:06 Spoko :)\ Do końca miesiąca biorę udział w konkursie. Potem mogę znowu jeśli nie zdobędzie zdjęcie żadnego miejsca od I do IV. Ale nie będę się już w to bawiła. Dziękuję za pamięć. Mam nadzieję, że masz link w zakładkach z ulubionymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 09.02.11, 22:35 Nie mam. Wchodzę w wątek i szukam odnajduję link;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: można kliknąć kilka razy w ciągu dnia 09.02.11, 22:39 w odstępach czasu :) To taka podpowiedź ale dla mnie ważna :) Odpowiedz Link Zgłoś
darabu7 Re: można kliknąć kilka razy w ciągu dnia 10.02.11, 18:29 wszystkie dzieci są nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: można kliknąć kilka razy w ciągu dnia 10.02.11, 21:52 Ba! To już nawet Majka Jeżowska śpiewała :) "...wszystkie dzieci nasze są..." Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: można kliknąć kilka razy w ciągu dnia 10.02.11, 22:13 vivi22 napisała: > Ba! To już nawet Majka Jeżowska śpiewała :) > "...wszystkie dzieci nasze są..." Nasze, tzn czyje? Społeczeństwa? Państwa? Sąsiadów? A może NASZE, czyli niczyje? Jak w socjalizmie? Ja nie chcę, by moje dziecko było NASZE czy WASZE. Ja chcę, by moje dziecko było MOJE. I wara wszystkim od MOJEGO dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: można kliknąć kilka razy w ciągu dnia 10.02.11, 23:12 vivi22 napisała: > TG... :) Mogłabyś to rozwinąć? Bo nie wiem czy mam się wypowiadać dalej i zacząć tłumaczyć swoje podejście do tematu, czy przyjąć Twoją wypowiedź za dobrą monetę. Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: oddaj głos na moje dziecko 12.02.11, 23:24 Forumowicze kochani. Coś się obijacie. Emilka spadła na 14 miejsce. Do roboty. Klikać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 13.02.11, 15:48 A gdzie magiczne słowo?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 13.02.11, 18:04 Natychmiast? ;) Abrakadabra... Emilka spowrotem na 13 pozycji... Oj coś mi się zdaje, że to zadanie jest niewykonalne... :( Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: oddaj głos na moje dziecko 13.02.11, 21:57 kowalik22 napisała: > A gdzie magiczne słowo?;) Hmmm, magiczne słowo.... Tak, masz rację. Nie jestem pewien czy to ja powinienem je wypowiedzieć, ale co mi tam. Mi już nic nie zaszkodzi, wizerunek i tak mam zaszargany, więc co mi szkodzi. PRZEPRASZAM Cię Vivi. Za społeczeństwo, które nie potrafi bezinteresownie pomóc drugiemu człowiekowi. Za społeczeństwo które zamiast kliknąć myśli: a co Ona z tego będzie miała.I dlaczego to Ona ma korzystać a nie ja. Za tę część społeczeństwa naprawdę i szczerze PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 13.02.11, 22:24 TG bierz życie na miękko :) Choć młodsza od Ciebie jestem to wydaje mi się, że ciut mniej się tym wszystkim przejmuję. Ale tylko ciut :) Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: oddaj głos na moje dziecko 13.02.11, 22:42 Tylko że to raczej nie chodzi o to czy lub w jakim stopniu się przejmuję. Bardziej o to, że już mi się nie chce. Zobaczyłem Twój wpis w trakcie pisania nowego tematu. Ale na razie go skasowałem. Jeszcze chwilę poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 16.02.11, 19:09 Oddaję ten głos, i oddaję, karnie, codziennie. Częściej system mojego głosu nie chce słyszeć;) Może ktoś jeszcze pomoże/wspomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 16.02.11, 19:24 Kowaliku, bardzo dziękuję :) Jak masz zmienne IP komputera to można kilka razy zagłosować ale jak masz stałe IP to d..a :) Ale Twój głos choćby raz dziennie jest dla mnie bardzo cenny. Jak będzie okazja to Ci się odwdzięczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 oddaję codziennie 16.02.11, 20:05 wiwi22 ja też klikam codziennie, do roboty formułowicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tgserwis Re: oddaję codziennie 16.02.11, 20:09 Muszę przyznać, że i ja co najmniej raz dziennie. Czasami udaje mi się dwa albo i trzy razy. Ale to wciąż za mało, Emilka jest na 14 miejscu. Kiepsko jakoś to łomiankowskie forum się stosuje do potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: oddaję codziennie 16.02.11, 20:19 Melduję, że ja też oddaję codziennie głos, ale chyba nie ma szans na podium :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: oddaję codziennie 18.02.11, 11:50 Spójrzmy na to tak: Tu chodzi o honor Łomianek, nie będą cudze dzieci wyprzedzać Emilki. Klikamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: oddaj głos na moje dziecko 24.02.11, 21:14 Oddaję już nawet dwa razy dziennie (poszłam po rozum do głowy i znalazłam sposób - dwa komputery);) (Zdolna jestem niesłychanie. To autoironia jest.) Ale już chyba w tym miesiącu wiele osiągnąć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.buczkie Re: oddaj głos na moje dziecko 25.02.11, 12:32 Wolę klikające Łomianki, od klęczących Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: oddaj głos na moje dziecko 25.02.11, 21:24 Mimo, że jeszcze kilka dni lutego przed nami, chciałam bardzo, bardzo podziękować każdemu, kto choć raz kliknął i zagłosował na zdjęcie. Bardzo dziękuję raz jeszcze za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś