Dodaj do ulubionych

Pożegnanie

03.03.11, 18:38
Chciałabym się z Wami pożegnać, ale nie mogę. Mogę jednak w tym miejscu obiecać, że jeśli odejdzie moja druga połowa, czyli roberto19633, to i ja zniknę jak zły sen.

Czy mogę namówić do udziału w tej szczytnej, moim zdaniem akcji, pozostałych roberto? :)
Obserwuj wątek
    • nii-dea Re: Pożegnanie 08.03.11, 18:32
      Zawsze możesz mu zaśpiewać: ten mój cień, śmieszny cień, łązi za mną cały dzień... robi wszystko co i ja.. ja gram w kulki, on tez gra:-P
      Klony to też syndrom naszych czasów, podobnie jak zupki w proszku, witaminy w tabletkach, multiplexy, korporacje, plastikowe uśmiechy obłudnych polityków, tele-seriale ciągnące się wiekami i era dyslektyków, dysgrafików i dysfunkcyjnych urzędników w naszej administracji... Należy je pokochać, albo zresetować się:-)
      • roberto19633 Re: Pożegnanie 08.03.11, 18:48
        nii-dea napisała:

> Zawsze możesz mu zaśpiewać: ten mój cień, śmieszny cień, łązi za mną cały dzień
        > ... robi wszystko co i ja.. ja gram w kulki, on tez gra:-P
        > Klony to też syndrom naszych czasów, podobnie jak zupki w proszku, witaminy w t
        > abletkach, multiplexy, korporacje, plastikowe uśmiechy obłudnych polityków, tel
        > e-seriale ciągnące się wiekami i era dyslektyków, dysgrafików i dysfunkcyjnych
        > urzędników w naszej administracji... Należy je pokochać, albo zresetować się:-)

>>nii-da popatrz się , przecie to klon wymyślił ten wątek .
        Jeżeli brak Ci wiary zajrzyj do historii forum. A zresztą , co mi tam.Pzdr
      • roberto16933 Re: Pożegnanie 08.03.11, 18:58
        nii-dea napisała:

> Zawsze możesz mu zaśpiewać: ten mój cień, śmieszny cień, łązi za mną cały dzień
        > ... robi wszystko co i ja.. ja gram w kulki, on tez gra:-P
        > Klony to też syndrom naszych czasów, podobnie jak zupki w proszku, witaminy w t
        > abletkach, multiplexy, korporacje, plastikowe uśmiechy obłudnych polityków, tel
        > e-seriale ciągnące się wiekami i era dyslektyków, dysgrafików i dysfunkcyjnych
        > urzędników w naszej administracji... Należy je pokochać, albo zresetować się:-)

Zaśpiewam klonikowi-robercikowi tak:

Ten mój cień
        Śmieszny cień,
        Chodzi za mną cały dzień.

Robi wszystko to, co ja:
        Ja gram w piłkę, on też gra,

Ja na schody,
        On na schody

Ja jem lody,
        on je lody,

ja przez płot,
        on przez płot,

gotów jest do różnych psot :)

Ja się kompletnie nie przejmuję tym klonikiem-robercikiem. Żałosny gostek... Ale tacy też muszą być na tym świecie, by nudą nie wiało.

nii-dea - najlepszego!
        • roberto19633 Re: Pożegnanie 08.03.11, 19:05
          roberto16933 napisał:

> nii-dea napisała:
          >
          > > Zawsze możesz mu zaśpiewać: ten mój cień, śmieszny cień, łązi za mną cały
          > dzień
          > > ... robi wszystko co i ja.. ja gram w kulki, on tez gra:-P
          > > Klony to też syndrom naszych czasów, podobnie jak zupki w proszku, witami
          > ny w t
          >
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Możesz sobie śpiewać te rymy częstochowskie pod kościołem. To nie jest też koncert
          życzeń, i ari vederci.
          • roberto16933 Do szkoły kloniku-roberciku! 08.03.11, 19:24
            roberto19633 napisał:

> 2;>>>>>>>> Możesz sobie śpiewać te rymy częstochowskie pod kościołem. To nie jest też koncert życzeń, i ari vederci.

Odczep się od kościoła kloniku-roberciku!
            Zmień forum i arrivederci...
            • roberto19633 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:29
              roberto16933 napisał:

> roberto19633 napisał:
              >
              > > 2;>>>>>>>> Możesz sobie śpiewać te ry
              > my częstochowskie pod kościołem. To nie jest też koncert życzeń, i ari
              > vederci.
              >
              > Odczep się od kościoła kloniku-roberciku!
              > Zmień forum i arrivederci...

To mnie zmuś do tego. Póki co to masz zbyt słabą konstrukcję.
              • roberto16933 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:34
                roberto19633 napisał:

> roberto16933 napisał:
                >
                > > roberto19633 napisał:
                > >
                > > > 2;>>>>>>>> Możesz sobie śpiewać
                > te ry
                > > my częstochowskie pod kościołem. To nie jest też koncert życzeń, i
                > ari
                > > vederci.
                > >
                > > Odczep się od kościoła kloniku-roberciku!
                > > Zmień forum i arrivederci...
                >
                >
                > To mnie zmuś do tego. Póki co to masz zbyt słabą konstrukcję.

Żebyś wiedział, że cie zmuszę, bo wiem coś o tobie, co mam ochotę napisać tu na forum. A od Wardeckiej się odczep! Ja nie jestem Wardecka! Jeśli będę chciała to cię zmuszę do opuszczenia tego forum!
                • roberto16933 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:35
                  Miało być oczywiście "jeśli będę chciał". Literówka kloniku-roberciku!
                  • roberto19633 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:40
                    roberto16933 napisał:

> Miało być oczywiście "jeśli będę chciał". Literówka kloniku-roberciku!
                    >>>>>>>>>>> Mały szantażyk?. Proszę bardzo możesz się produkować nie mam na sumieniu niczego czego bym się wstydził.

Nie zniknę ,ani też się nie przestraszę.

• roberto16933 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:53
                      roberto19633 napisał:

> roberto16933 napisał:
                      >
                      > > Miało być oczywiście "jeśli będę chciał". Literówka kloniku-roberciku!
                      > >>>>>>>>>>> Mały szantażyk?. Pros
                      > zę bardzo możesz się produkować nie mam na sumieniu niczego czego b
                      > ym się wstydził.
                      >
                      > Nie zniknę ,ani też się nie przestraszę.
                      >
                      Ja cię tylko grzecznie proszę. Wszyscy jesteśmy tobą zmęczeni. Przez ciebie opuścił to forum tgserwis. To nieuczciwe, że się podszywasz pod innych użytkowników tego forum. Odejdź w niepamięć albo pisz pod swoją prawdziwą nazwą.
                      • roberto19633 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:58
                        roberto16933 napisał:

> roberto19633 napisał:
                        >
                        > > roberto16933 napisał:
                        > >
                        > >
                        > > Nie zniknę ,ani też się nie przestraszę.
                        > >
                        > Ja cię tylko grzecznie proszę. Wszyscy jesteśmy tobą zmęczeni. Przez ciebie opu
                        > ścił to forum tgserwis. To nieuczciwe, że się podszywasz pod innych użytkownikó
                        > w tego forum. Odejdź w niepamięć albo pisz pod swoją prawdziwą nazwą.

Pan Tomek /tg/drogi klonie jest mi znany osobiście. I takie zarzuty to sobie możesz na komendzie z rękawa wyciągać.
                        • roberto16933 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 20:05
                          roberto19633 napisał:

> roberto16933 napisał:
                          >
                          > > roberto19633 napisał:
                          > >
                          > > > roberto16933 napisał:
                          > > >
                          > > >
                          > > > Nie zniknę ,ani też się nie przestraszę.
                          > > >
                          > > Ja cię tylko grzecznie proszę. Wszyscy jesteśmy tobą zmęczeni. Przez cieb
                          > ie opu
                          > > ścił to forum tgserwis. To nieuczciwe, że się podszywasz pod innych użytk
                          > ownikó
                          > > w tego forum. Odejdź w niepamięć albo pisz pod swoją prawdziwą nazwą.
                          >
                          > Pan Tomek /tg/drogi klonie jest mi znany osobiście. I takie zarzuty
                          > to sobie możesz na komendzie z rękawa wyciągać.

Tomka kochany, to ja znam osobiście. Dzisiaj po południu się z nim widziałem. Więc proszę nie pisz tu nieprawdy.
                • roberto19633 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 19:45

> > > Odczep się od kościoła kloniku-roberciku!
                  > > > Zmień forum i arrivederci...
                  > >
                  > >
                  > > To mnie zmuś do tego. Póki co to masz zbyt słabą konstrukcję.
                  >
                  >
                  > Żebyś wiedział, że cie zmuszę, bo wiem coś o tobie, co mam ochotę napisać tu na
                  > forum. A od Wardeckiej się odczep! Ja nie jestem Wardecka! Jeśli będę chciała
                  > to cię zmuszę do opuszczenia tego forum!

No to proszę bardzo szantażyk? Żaden problem, najwyżej będziesz to odszczekiwał klonie. Znasz słowo stalking?, mam kontynuować. Proszę niech się dowiem ,co takiego możesz napisać. Możesz co najwyżej skoczyć na ,, konstukcję,,.
                  • roberto16933 Re: wardecka nie rżnij głupa. 08.03.11, 20:02
                    roberto19633 napisał:

> No to proszę bardzo szantażyk? Żaden problem, najwyżej będziesz to od
                    > szczekiwał klonie. Znasz słowo stalking?, mam kontynuować. Proszę niec
                    > h się dowiem ,co takiego możesz napisać. Możesz co najwyżej skoczyć
                    > na ,, konstukcję,,.

Jaki szantażyk kloniku-roberciku. Co ty mi wmawiasz? "Stalking" to jakiś zwrot z angielskiego chyba. Poznaję po końcówce "-ing". Czy nie jest to zwrot napisany w czasie "present continuous"? A "konstukcja"? Kompletnie nie wiem, co oznacza... Ten drugi zwrot wyjaśnij mi proszę.
                    • nii-dea :( 08.03.11, 20:44
                      Chłopaki, dziewczyny, czy ja wam tam, a może klony nie mają płci... w sumie mi to rybka:P : kompletna żenada, a właściwie dziecinada, chociaż początkowo myślałam, że ping-pong, a potem, że sparing...
                      • roberto16933 nii-dea - uśmiechnij się :) 08.03.11, 21:15
                        nii-dea napisała:

> Chłopaki, dziewczyny, czy ja wam tam, a może klony nie mają płci... w sumie mi
                        > to rybka:P : kompletna żenada, a właściwie dziecinada, chociaż początkowo myśla
                        > łam, że ping-pong, a potem, że sparing...

Ja sobie ze swojego klonika-robercika jedynie niewinne żarty robiłem(-am). A on tak wszystko na serio bierze. Myślę, że w realu jednak dobry chłop z niego, albo dobra baba... Nieważne, postawię mu(-jej) kieliszek wybornego wina w JazzCafe, jak go(-ją) kiedyś spotkam. Myślę, że da się tym kieliszkiem udobruchać. Gdyż uwierz, rzadko to robię :)

A ciebie nii-dea uwielbiam, bo jesteś prawdziwa baba z jajami. Potrafisz coś miłego napisać, lecz także, gdy trzeba, hukniesz, aż w pięty idzie. Ale są efekty. Mój klonik zamilkł, a ja spotulniałam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka