maciejkkk 08.06.11, 17:45 Witam. Czy w Łomiankach znajduje się jakiś klub tenisowy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libr90 Re: Tenis w Łomiankach 08.06.11, 17:53 ul.Armi poznań róg Armi i Reja...Na przeciwko salonu bushpig nie wiem czy to klub sportowy ale można wykupić naukę gry w tenisy czy pograć rekreacyjnie. Ceny i jakość usług jest Mi nie znana. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Tenis w Łomiankach 08.06.11, 20:54 Spytajcie się stefana . On jest specjalistą w lokalnych przedsięwzięciach , również sportowo reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.bernatowicz Re: Tenis w Łomiankach 10.06.11, 13:27 Zapraszam do klubu Hutnik ( Młociny) na lekcje tenisa. Jesli ktos bylby zainteresowany prosze o kontakt : 602 346 308 Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkkk Re: Tenis w Łomiankach 11.06.11, 18:10 Widzę że niektórzy mają problem ze zrozumieniem słowa pisanego. Nie szukam ani trenera, ani kortu na Młocinach. Ehhh... Ale dziękuję za tak natrętną reklamę, na pewno nie skorzystam. Wracając do mojego pytania. Słyszałem że w Łomiankach miał powstać klub tenisowy z prawdziwego zdarzenia. Nawet był już taki wątek na forum, ale umarł śmiercią naturalną. Klub miał powstać na osiedlu Baczyńskiego, przy ulicy Jeziornej. Wiadomo jak sprawa się rozwinęła? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkkk Re: Tenis w Łomiankach 26.06.11, 22:45 Byłem ostatnio na miejscu budowy wspomnianego przeze mnie klubu. Wygląda to wszystko obiecująco, ale jeszcze parę ładnych miesięcy upłynie zanim będzie można zagrać. Czy w tym roku? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_2021 Re: Tenis w Łomiankach 27.06.11, 11:42 W Info Łomianki przeczytałam że na osiedlu Baczyńskiego mam być kort. Czy to ten plac budowy na tyłach ogródków pracowniczych przy Jeziornej? Odpowiedz Link Zgłoś
evulak Re: Tenis w Łomiankach 16.08.11, 23:41 Potwierdzam. Mam trochę wspólnego z tą budową. Budujemy na Jeziornej (na tyłach osiedla bloków przy Baczyńskiego, tych niedaleko podstawówki i Jazz Cafe). Więcej na www.tenislomianki.pl (jeszcze nie ma pełnych informacji, bo budowa finiszyje na koniec VIII i jesteśmy na etapie domykania planu zajęć). Będą: 2 całoroczne korty ziemne, szkółka tenisa dla dzieci, budynek klubowy, sauna fińska, kawiarenka, salka do ćwiczeń jogi i innych zajęć. Mamy w planach dalsze 3 korty i squash, ale w następnym etapie budowy. Jak ktoś ma więcej pytań to tam jest mój telefon. Jak gazownia nas w końcu łaskawie podłączy to panujemy się otworzyć w drugiej połowie września. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kelooo Re: Tenis w Łomiankach 31.08.11, 16:57 Dzisiaj rano przejeżdżałem koło tych nowych kortów na Jeziornej i widzę, że robota idzie pełną parą. Fajnie, że wreszcie będzie można pograć w Łomiankach, a nie gnać do Warszawy na Spójnię, czy inne korty. Odpowiedz Link Zgłoś