Dodaj do ulubionych

PRON pani W.

07.07.11, 23:01
pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego
Pewnie młodzi ludzie nie pamiętają co to był PRON. Przypomnę więc kogo PO w Łomiankach wzięła pod swoje skrzydła.
Obserwuj wątek
    • neptun666 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:06
      regkom11 napisał:

> pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego
      > Pewnie młodzi ludzie nie pamiętają co to był PRON. Przypomnę więc kogo PO w Łom
      > iankach wzięła pod swoje skrzydła.

Możesz mi wskazać gdzie w tym artykule pada nazwisko pani.W
    • dr_sztrosmajer1 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:07
      LPR, PiS i kłamstewka wyborcze!!! Tomcio paluch i banda karzełków, mentalnych oczywiście!!!
      • krzysiom1 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:14
        dr_sztrosmajer1 napisał:

> LPR, PiS i kłamstewka wyborcze!!! Tomcio paluch i banda karzełków, mentalnych o
        > czywiście!!!
        Łubu dubu, łubu dubu! Niech nam żyje pronowiczka nasza kochana...
    • roberto16933 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:14
      Wydurniasz się Piotrek. Przestań, to już nie jest zabawne :(
      • tessoro79 Re: PRON pani W. 10.07.11, 15:40
        Przychodzi baba do lekarza i w krzyk. "Panie się nie denerwuje - czasy się zmieniły". "Czasy może i tak, ale nie Pan Doktorze Mengele..."
      • neptun6666 Re: PRON pani W. 11.07.11, 17:42
        To nie Piotrek, to wieczny adorator.
        Każdy ma prawo do zmiany przekonań. Niesmaczne jest obwinianie Magdy ,nawet o to że grzyby rosną w lesie.
        Coś wszystkich mocno ponosi, chyba zbliżają się wybory i nie tylko parlamentarne.
        • tessoro79 Re: PRON pani W. 11.07.11, 19:49
          Przecież tu każdy z nas towarzyszy jest dumny z Towarzyszki Magdy, a wy naprawdę Ja obrażacie używając wszetecznego i niedialektycznego tytułu "Pani". Dość tych burżujskich odchyłek, co to ona jest jakaś posiadaczka ziemska czy inna wyzyskującą robotników swołocz, żeby ją tak obrażać ja Wy to robicie?
          • neptun6666 Re: d 11.07.11, 19:56
            Fajnie jest tak kogoś zeszmacić? To takie polskie - Niech będzie i Marią Magdaleną ,ja ją szanuję i na tym kończę rozmowę na jej temat.
            • tessoro79 Re: d 11.07.11, 22:15
              I znowu Towarzyszu odchylenia - tym razem błądzicie w metaforyce zaprzańców watykańskich, a przecież nasi byli w kosmosie i boga nie widzieli, więc przemyślcie to na operatywce z towarzyszką Magleniną i przestańcie tu ciągle wypaczać zdrowe socjalistyczne i komunistyczne idee.
          • etaam Re: PRON pani 11.07.11, 22:13
            tessoro79 napisała:
            > Przecież tu każdy z nas
            Nawijasz w duchu,
            jakbyś całe wieki
            tam praktykowała

• lobotomia-d Re: PRON pani 12.07.11, 10:07
              U kogoś to widzą Ziarko piasku, nawet gdy go nie ma! A tymczasem sami przyjmują kolejnych znajomków tow. Jaroszewicza! Ale cyrk i kanikuła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka