regkom11 07.07.11, 23:01 pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego Pewnie młodzi ludzie nie pamiętają co to był PRON. Przypomnę więc kogo PO w Łomiankach wzięła pod swoje skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun666 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:06 regkom11 napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego > Pewnie młodzi ludzie nie pamiętają co to był PRON. Przypomnę więc kogo PO w Łom > iankach wzięła pod swoje skrzydła. Możesz mi wskazać gdzie w tym artykule pada nazwisko pani.W Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:07 LPR, PiS i kłamstewka wyborcze!!! Tomcio paluch i banda karzełków, mentalnych oczywiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:14 dr_sztrosmajer1 napisał: > LPR, PiS i kłamstewka wyborcze!!! Tomcio paluch i banda karzełków, mentalnych o > czywiście!!! Łubu dubu, łubu dubu! Niech nam żyje pronowiczka nasza kochana... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto16933 Re: PRON pani W. 07.07.11, 23:14 Wydurniasz się Piotrek. Przestań, to już nie jest zabawne :( Odpowiedz Link Zgłoś
tessoro79 Re: PRON pani W. 10.07.11, 15:40 Przychodzi baba do lekarza i w krzyk. "Panie się nie denerwuje - czasy się zmieniły". "Czasy może i tak, ale nie Pan Doktorze Mengele..." Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: PRON pani W. 11.07.11, 17:42 To nie Piotrek, to wieczny adorator. Każdy ma prawo do zmiany przekonań. Niesmaczne jest obwinianie Magdy ,nawet o to że grzyby rosną w lesie. Coś wszystkich mocno ponosi, chyba zbliżają się wybory i nie tylko parlamentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
tessoro79 Re: PRON pani W. 11.07.11, 19:49 Przecież tu każdy z nas towarzyszy jest dumny z Towarzyszki Magdy, a wy naprawdę Ja obrażacie używając wszetecznego i niedialektycznego tytułu "Pani". Dość tych burżujskich odchyłek, co to ona jest jakaś posiadaczka ziemska czy inna wyzyskującą robotników swołocz, żeby ją tak obrażać ja Wy to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: d 11.07.11, 19:56 Fajnie jest tak kogoś zeszmacić? To takie polskie - Niech będzie i Marią Magdaleną ,ja ją szanuję i na tym kończę rozmowę na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tessoro79 Re: d 11.07.11, 22:15 I znowu Towarzyszu odchylenia - tym razem błądzicie w metaforyce zaprzańców watykańskich, a przecież nasi byli w kosmosie i boga nie widzieli, więc przemyślcie to na operatywce z towarzyszką Magleniną i przestańcie tu ciągle wypaczać zdrowe socjalistyczne i komunistyczne idee. Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: PRON pani 11.07.11, 22:13 tessoro79 napisała: > Przecież tu każdy z nas Nawijasz w duchu, jakbyś całe wieki tam praktykowała Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia-d Re: PRON pani 12.07.11, 10:07 U kogoś to widzą Ziarko piasku, nawet gdy go nie ma! A tymczasem sami przyjmują kolejnych znajomków tow. Jaroszewicza! Ale cyrk i kanikuła. Odpowiedz Link Zgłoś