Dodaj do ulubionych

Głos na Pszczółkowskiego

06.10.11, 12:45
Będę głosować na Pana Pszczółkowskiego.
1. Jest jedynym poważnym kandydatem z naszej gminy. Drugi kandydat Pan Nastula jako radny wykazał się głownie biernością. Nie potrafił- nawet przed wyborami parlamentarnymi, w których zgłosił swoją kandydaturę rzutem na taśmę uaktywnić się, przekonać mieszkańców Łomianek, że interesują go nasze lokalne sprawy i warto powierzyć mu mandat w sejmie. Sama znana twarz i nazwisko to za mało. Nie sądzę by miał wystarczającą wiedzę i doświadczenie, by uczestniczyć w stanowieniu prawa.
2. Pszczółkowski jako radny był aktywny i tamten okres trzeba mu zaliczyć na plus. Jako burmistrz miał swoje wzloty i upadki. Jednak sporo zrobił w zakresie inwestycji - mimo wszystko przyśpieszył budowę kanalizacji, dróg , zadbał o wygląd miasta, unowocześnił tabor KMŁ. Przy tym nie spowodował zadłużenia gminy. Przytomnie zachował się w czasie powodzi.
3. W naszym interesie, bez względu na różnice "polityczne", leży by wzmocnić jego kandydaturę. Nie chcę głosowac na ludzi którzy deklarują zainteresowanie Lomiankami jedynie z okazji wyborów.
Obserwuj wątek
    • jazlowiak Re: Głos na Pszczółkowskiego 06.10.11, 13:09
      A ja na kłamcę i człowieka bez honoru nie będę głosował.
      • kmsanczia Re: Głos na Pszczółkowskiego 06.10.11, 13:14
        To Sochaczew ma ten sam okręg wyborczy co my?
      • neptun666 Re: Głos na Pszczółkowskiego 06.10.11, 13:16
        jazlowiak, czujny jesteś i radzę liczyć się ze słowami sam uderz się we własne piersi i powiedz że jesteś bez winy.
        To Ty przyszedłeś do Łomianek i to Ty od samego początku Twojej kariery w Łomiankach obrażasz ludzi i proszę Cię pamiętaj że pracujesz za nasze podatki, jak się nie podoba to won
        tam skąd przyszedłeś.
        A tak apropo jesteś już po pracy?
        • kasia.buczkie Re: Głos na Pszczółkowskiego 06.10.11, 13:27
          Wpis jazlowiaka przekonuje mnie, że trzeba głosowac na Pszczółkowskiego. Nie lubię facetów plujących jadem, a posiadanie takiego wroga jak jazlowiak, ujmy nie przynosi, wręcz przeciwnie.
          • neptun6666 Re: Głos na Pszczółkowskiego 06.10.11, 14:34
            kasia.buczkie napisała:

> Wpis jazlowiaka przekonuje mnie, że trzeba głosowac na Pszczółkowskiego. Nie lu
            > bię facetów plujących jadem, a posiadanie takiego wroga jak jazlowiak, ujmy nie
            > przynosi, wręcz przeciwnie.

Kasia- nie prowadż w tak nachalny sposób kampani Wiesławowi, przyniesie to odwrotny od zamierzonego, efekt.
      • j.urek Re: Głos na Pszczółkowskiego 06.10.11, 13:33
        jazlowiak napisał:

> A ja na kłamcę i człowieka bez honoru nie będę głosował.

Będziesz, będziesz, ale znajdziesz sobie jakiegoś a liście PiS w Sochczewie, więc tu się nie wypowiadaj
    • stefanprawo Re: nie będę głosować na Pszczółkowskiego 06.10.11, 14:23
      Hmm na pewno nie zagłosuję na PiS,ale też nie zagłosuję na Pana Pszczółkowskiego może poprę Panią Zakrzewską ...ale Pan Pszczółkowski miał szansę jako Burmistrz i w wielu aspektach się rozczarowałem więc nie zagłosuję na Pana Pszczółkowskiego i tyle..
      • stefanprawo Re: nie będę głosować na Nastulę 06.10.11, 14:25
        Na pewno też nie zagłosuję na Pana Nastulę,który nie ma żadnego politycznego doświadczenia a i w mma też nie odniósł żadnych sukcesów...poza tym nawet w mma ma moim zdaniem słabą technikę w stójce niestety jest jednowymiarowym zawodnikiem i sukcesu już raczej w tym sporcie nie osiągnie tym bardziej nie będę głosować na niego...
        • neptun6666 Re: nie będę głosować na Nastulę 06.10.11, 14:36
          stefanprawo napisał:

> Na pewno też nie zagłosuję na Pana Nastulę,który nie ma żadnego politycznego do
          > świadczenia a i w mma też nie odniósł żadnych sukcesów...poza tym nawet w mma m
          > a moim zdaniem słabą technikę w stójce niestety jest jednowymiarowym zawodnikie
          > m i sukcesu już raczej w tym sporcie nie osiągnie tym bardziej nie będę głosowa
          > ć na niego...

A ty stefnie, jaką technikę preferujesz?. Skoro stójka nie jest trendy, to która technika jest twoją domeną?
          • jazlowiak Re: nie będę głosować na Nastulę 06.10.11, 14:48
            Kłamca Pszczółkowski nie potrafi przeprosić, jest tchórzem i człowiekiem bez honoru. Kłamał, że UM wydał na rekonstrukcję 500 tys złotych - "Łomianki nie potrzebują takiego posła"! Przykro mi, że kandydat na posła posługuje się kłamstwem w swojej kampanii wyborczej! Dlatego też odradzam głosowanie na pana Wiesława Pszczółkowskiego.
            • lomianki_live Re: nie będę głosować na Nastulę 07.10.11, 19:21
              jazlowiak napisał:

> Kłamca Pszczółkowski nie potrafi przeprosić, jest tchórzem i człowiekiem bez ho
              > noru. Kłamał, że UM wydał na rekonstrukcję 500 tys złotych - "Łomianki nie potr
              > zebują takiego posła"! Przykro mi, że kandydat na posła posługuje się kłamstwem
              > w swojej kampanii wyborczej! Dlatego też odradzam głosowanie na pana Wiesława
              > Pszczółkowskiego.

Jakoś Pszczoła milczy, widać Rozdżestwieński trafił celnie:-)
              • 2hestia Re: nie będę głosować na Nastulę 07.10.11, 20:17
                Pszczoła (czytaj p. Pszczółkowski) milczy bo nie widzi w tobie partnera do rozmowy. Ja od siebie zacytuję znane przysłowie ,,winny tylko się tłumaczy. Mniemam, że nie wiesz co to honor.
              • neptun6666 Re: nie będę głosować na Nastulę 07.10.11, 20:28
                lomianki_live napisał:

> jazlowiak napisał:
                >
                > > Kłamca Pszczółkowski nie potrafi przeprosić, jest tchórzem i człowiekiem
                > bez ho
                > > noru. Kłamał, że UM wydał na rekonstrukcję 500 tys złotych - "Łomianki ni
                > e potr
                > > zebują takiego posła"! Przykro mi, że kandydat na posła posługuje się kła
                > mstwem
                > > w swojej kampanii wyborczej! Dlatego też odradzam głosowanie na pana Wie
                > sława
                > > Pszczółkowskiego.
                >
                > Jakoś Pszczoła milczy, widać Rozdżestwieński trafił celnie:-)

<<<<<<Lepiej z mądrym stracić, niż z głupim zyskać. Lepiej przemilczeć, niż z pustakiem dyskutować.
    • kampinoskii Re: Głos na Pszczółkowskiego 07.10.11, 22:09
      Ja też będe głosował za...!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka