18.03.12, 23:32
Mam pytanie bez żadnych podtekstów i dwuznaczności. Zwykłe pytanie człowieka, który trochę gratów chce wywalić. Czy tej wiosny przewidziane są kontenery, do których będzie można wywalić tzw. gabaryty?
Obserwuj wątek
    • catalabamaa Re: kontenery 19.03.12, 01:22
      Też bym chciała wiedzieć :/ Bardzo bym chciała by i w tym roku zostały rozstawiane.
      • neptun666 Re: kontenery 19.03.12, 09:43
        Też bym chciał wiedzieć, z tego co widać Panowie walczą o przetrwanie ze wszystkich stron się wali, teraz awantura o prochownie która pewnie szybko się nie skończy.
        Obawiam się że jednak w tym roku musimy sobie sami radzić.
        • kasia.buczkie Re: kontenery 19.03.12, 10:18
          W zeszłym roku jakoś spóźniłam się z wywaleniem "gabarytów" i masz tu babo placek. proszę o przywrócenie tej dobrej tradycji, również ze względu na ochronę lasu i nadwiślańskich łąk. Częśc ludzi niestety z oszczędności wywiezie stare wersalki do puszczy, albo nad Wisłę.
          • veldon Re: kontenery 19.03.12, 12:13
            A, tak przy okazji, to jak wygląda sprawa ryczałtu za śmieci i przejęcia odpowiedzialności za odbiór odpadów przez gminy?

Liczyłem, że od 1 stycznia będzie to i u nas - u znajomych w różnych częściach Polski działa to z powodzeniem - podobno jakaś ustawa weszła, a tu cisza :?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka