Dodaj do ulubionych

re.mikomiko5

24.05.12, 10:30
Z tego co wiem mieszkańcy łomianek dzielą się na
-dzieci,młodzież ,osoby dorosłe w wieku produkcyjnym, osoby dojrzałe .

nie zauważyłem by mieszkańcy dzielili się na ,,, jakiś tam,, i tych co myślą tak jak mikomiko5.

Być może powinnaś wystąpić do Powiatu o wprowadzenie ustawy segregacyjnej.
Np: połowa autobusu dla elity, druga połowa dla ,,jakiś tam /patrz .obywateli 2 kategorii/ ,,

Idź wykąp się w zimnej wodzie, takim oszołomom podziękowaliśmy w 2010 r.
Obserwuj wątek
    • mikomiko5 Re: re.mikomiko5 24.05.12, 14:46
      proszę o uściślenie wypowiedzi ponieważ nie wiem o co chodzi.
      Nigdy nie kategoryzowałam ludzi na takich co myślą jak ja i tych gorszych!! Każdy ma prawo myśleć i robić co chce byle zgodnie z prawem. Sądziłam, że wypowiadając się na forum Łomianek mam prawo przedstawić swoje i tylko swoje zdanie. Nie spodziewałam się, że komuś przyjdzie do głowy, że chcę podzielić ludzi jakimiś kategoriami? Poza tym dla ścisłości prawo w naszym kraju ustala Sejm a nie Powiat!!!
      Sejm i Senat to władza ustawodawcza a Prezydent i rząd wykonawcza, Sąd władza sądownicza tego mnie uczyli w szkole i chyba nie zmieniło się tak radykalnie???
      • esscort Re: re.mikomiko5 24.05.12, 15:03
        mikomiko5 napisał:
        > Sejm i Senat to władza ustawodawcza a Prezydent i rząd wykonawcza, Sąd władza s
        > ądownicza tego mnie uczyli w szkole i chyba nie zmieniło się tak radykalnie???

W ogóle się nie zmieniło :)

• mikomiko5 Re: re.mikomiko5 24.05.12, 15:27
          UFFF, już myślałam, że ze mną jest tak źle.
          Dziękuję za pomoc w ustaleniu pewnych faktów. Natomiast jeszcze raz chciałabym podkreślić, że nigdy ale to przenigdy nie chciałam dzielić mieszkańców na jakiekolwiek kategorie. Jestem daleka od takich podziałów ponieważ daleko mi od stwierdzeń: My stoimy tu a oni tam gdzie stało ZOMO - czy jakoś tak cytat z pamięci.
          Po prostu interesuję się tym co dzieje się u nas w naszej gminie - naszym małym polskim samorządnym piekiełku ;)
          • mikomiko5 Re: re.mikomiko5 24.05.12, 15:29
            Ach i chciałam jeszcze tylko napisać, że czuję się doceniona, że ktoś czyta moje wypowiedzi i próbuje z lepszym lub gorszym skutkiem je zrozumieć.
            Postaram się pisać czytelniej ;)
            • przyjaciel_siara Re: re.mikomiko5 24.05.12, 15:42
              mikomiko5 napisał:

Ach i chciałam jeszcze tylko napisać, że czuję się doceniona, że ktoś czyta moje wypowiedzi i próbuje z lepszym lub gorszym skutkiem je zrozumieć. Postaram się pisać czytelniej ;)

A czyta się czyta. I nie tylko wolni strzelcy czytają. Bądź pewna, iż odpowiednia komórka w urzędzie odnotowała już, iż mikomiko nie podoba się wiceburmistrz Rusiecki. Niejaki dziekan54 zaszufladkował cię już do grona radnych PO :)

Twój Przyjaciel Siara
              • mikomiko5 Re: re.mikomiko5 24.05.12, 15:54
                No cóż mogę pisać i zaklinać się iż nie jestem radną PO ale jak ktoś się zaprze to i tak nikt mu nie wytłumaczy, że białe jest białe a czarne jest czarne;)
                Ale muszę się przyznać, że darzę jakąś taką dziwną "lubością" naszego PR - uwielbiam mu wytykać takie jego głupkowate zachowania może to sentyment jeszcze z czasów szkolnych???

A i jak by coś to ja do Łomianek do szkoły nie chodziłam ja z Dziekanowa jestem. !!!
    • prochownia2 Re: re.mikomiko5 25.05.12, 18:28
      Co tu wymagać od bezradnej co znalazła się w Łomiankach, bo zamieniła się podczas wakacji chłopakami. Teraz sobie kompensuje nieudane życie....
      • mikomiko5 Re: re.mikomiko5 25.05.12, 18:48
        prochownia2 napisał(a):

> Co tu wymagać od bezradnej co znalazła się w Łomiankach, bo zamieniła się podcz
        > as wakacji chłopakami. Teraz sobie kompensuje nieudane życie....

Przepraszam, ale może nie nadążam za tokiem myślenia a tym bardziej nie wiem o kim mowa...
      • eeeee.powoli Re: re.mikomiko5 25.05.12, 20:37
        prochownia2 napisał(a):

> Co tu wymagać od bezradnej co znalazła się w Łomiankach, bo zamieniła się podcz
        > as wakacji chłopakami. Teraz sobie kompensuje nieudane życie....

Magda nie przeginaj, to sa jej prywatne sprawy. Było minęło , temat zamknięty.

Kobieca zawieść. Prasować koszule i garniak staremu.
        • mikomiko5 Re: re.mikomiko5 25.05.12, 20:48
          Nie wiem kto to jest Magda, natomiast jeśli jej aluzja była kierowana w moją stronę no cóż pomyliła osoby. Ja mieszkam w Dziekanowie od urodzenia tj. 35 lat. Więc uwagi w stylu, że znalazłam się w Łomiankach jako bezradna nie w moim kierunku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka