Dodaj do ulubionych

Magdalena Wójcicka i program wyborczy

01.06.12, 22:45
"Co ma zamiar zrobić Pani / Pan dla Łomianek w przyszłości?
Będę zabiegać o szerszą niż dotychczas współpracę instytucji powiatowych z naszym Urzędem Gminy. Chcę doprowadzić do większego zainteresowania Rady Powiatu sprawami najliczniejszej gminy w powiecie bo mam wrażenie, że dotychczasowe projekty i uchwały powiatowe związane z inwestycjami skutecznie nas omijały.

Pracując w Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych widzę potrzebę stworzenia wspólnego, powiatowego programu pomocy rodzinom osób uzależnionych, a szczególnie dzieciom. Bardzo ważne jest również zapewnienie bezpieczeństwa na ulicach oraz w okolicach szkół, co może być osiągnięte dzięki systemowi monitoringu elektronicznego oraz większemu zaangażowaniu powiatowej policji w sprawy naszej gminy.
Jestem odważna i zawsze realizuję cele, które sobie stawiam. W Radzie Powiatu będę reprezentować i bronić interesów Łomianek - mojej małej Ojczyzny."

www.lomianki.info/document.php?did=1928
No to poprosimy o sprawozdanie z 1,5 roku brania diet w powiecie.
Obserwuj wątek
    • neptun666 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 01.06.12, 22:58
      Ja jestem zadowolony z działalności mojej radnej i nie widzę powodu aby tu na forum
      zdawała jakieś tam sprawozdanie bo Ty tak chcesz.
      Zawsze możesz iść do niej na dyżur ma dyżury u was w urzędzie? czy już ją też wywaliliście
      bo ostatnio byłem na jej dyżurze i rozmawiałem na ławce pod urzędem.
      Coś mi się wydaje że wywalając Panią Wójcicką z GKRPA strzeliliście sobie w kolano bo nie słyszę o jakiś osiągnięciach obecnej komisji.
      • lomianki_live Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 01.06.12, 23:08
        No to może o sukcesach posłuchamy - gdzie ten monitoring i wsparcie policji powiatowej?
    • dziekan54 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 00:04
      Pani radna na razie bierze tylko podwójne diety z powiatu jako radna i z gminy jako przewodnicząca osiedla, wcześniej brała też z komisji alkoholowej, ale burmistrz ją odwołał.
      • be-cacy Re: lomianki-leniwe gdzie matura 02.06.12, 00:37
        Ten przekręt uczepił się teraz pani Wójcickiej.Ty przedstaw się i podsumuj swoje działania.
        Matura,matula,radni,diety,gołębie -to krętactwa tego leniwe-lomianki.
        Do 24.06.2012
    • marcin-gruszka Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 09:27
      To ty pokaż mierna imitacjo burmistrza co zrobiłeś przez 1,5 roku...? Niestety pomimo wielokrotnego zadawania tego samego pytania nie jesteś w stanie przyswoić informacji na poziomie 3 klasy szkoły podstawowej i udzielić konkretnej odpowiedzi... Wiesz co nigdy nie widziałem człowieka tak zakochanego w sobie jak ty... Ale na początek radzę spojrzeć w lustro... Umyć przetłuszczone włosy, wymienić wymięty garnitur i kupić pantofle które nie wyglądają jakby przeżuł i wypluł je pies...
      • prochownia2 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 13:33
        marcin-gruszka napisał:

> To ty pokaż mierna imitacjo burmistrza co zrobiłeś przez 1,5 roku...? Niestety
        > pomimo wielokrotnego zadawania tego samego pytania nie jesteś w stanie przyswoi
        > ć informacji na poziomie 3 klasy szkoły podstawowej i udzielić konkretnej odpow
        > iedzi... Wiesz co nigdy nie widziałem człowieka tak zakochanego w sobie jak ty.
        > .. Ale na początek radzę spojrzeć w lustro... Umyć przetłuszczone włosy, wymien
        > ić wymięty garnitur i kupić pantofle które nie wyglądają jakby przeżuł i wypluł
        > je pies...

Tak nie wypada mówić o innych panie Gruszka. Naprawdę nie wypada, ale to dobrze, że przed referendum pokazuje Pan swoje prawdziwe oblicze. Skoro zarzuca Pan władzom Łomianek że nic nie robią, to proszę profesjonalnie opowiedzieć nam co zrobiła Pani Wójcicka przez półtora roku brania diet w powiecie? Gdzie jest monitoring? Gdzie jest powiatowa policja w Łomiankach?
        • lomianki_live Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 18:32
          Jakoś Mazowianka sie nie odzywa - zatkało?
          • 11chwilka Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 18:44
            I nie dziwota. Komu ma odpowiedzieć? Złośliwemu anonimowi? Człowiekowi który nikogo nie uszanuje, poza jedynie słuszną opcją polityczną burmistrza? Nikom stale szukającym zaczepki, stale wymyślającym nowe pomówienie? Takiemu wiekiem błotu jakie wzniecili na tym forum w obronie własnych stanowisk i burmistrza za nędzne cztery tysiączki? Tą wieka kłótnia i wrzawa, ten nacisk powodujący jednoczenie się radnych i ludzi wszelkich opcji w jedną całość po to tylko by odwołać burmistrza! Idiotyczne i nie uzasadnione żądanie. To referendum w sprawie odwołania burmistrza, nie radnych powiatowych, malusi człowieczku z wielkim brzuszyskiem o ograniczonym pojmowaniu. By wytępić taką patologię nie tylko na tym forum trzeba iść 24 czerwca na referendum i zagłosować. Bo inaczej czekają nas rządy terroru!
            • kocham-kocham Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 19:53
              Jakiego terroru ??? Pier)(*&^%do*#&*@lisz głupoty. I wiesz o tym dobrze.
              • referendumlomianki Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 20:37
                Jak ktoś nie chce zobaczyć to nic nie widzi poza jedynym kochanym burmistrzem . Służę wątkiem forum.gazeta.pl/forum/w,229,136358308,136358308,zaczynamy_25_06_2012.html, mam szukać dalej! Wszak to stara starodawna taktyka zastraszania i molestowania. Nie znasz jej Toś szczęśliwa. Zapraszam na referendum, by nie dopuścić do dalszego jej stosowania, przez te zera u władzy!
                • prochownia2 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 02.06.12, 22:15
                  Gruszkin nie mieszaj systemów walutowych. Skoro tak nawalasz, że burmistrz nic nie robi, to proszę pokazać co robi Pani Wójcicka jeśli chodzi o obietnice wyborcze. No poproszę o raporcik....
                  • lomianki_live Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 03.06.12, 20:10
                    prochownia2 napisał(a):

> Gruszkin nie mieszaj systemów walutowych. Skoro tak nawalasz, że burmistrz nic
                    > nie robi, to proszę pokazać co robi Pani Wójcicka jeśli chodzi o obietnice wybo
                    > rcze. No poproszę o raporcik....

Mazowianka zajmuje się odwołaniem burmistrza a nie jakimiś swoimi obietnicami wyborczymi:-)
                    • dr_sztrosmajer1 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 03.06.12, 23:07
                      Pani Magdalena Wójcicka obiecywała, że zrobi wszystko, aby w Łomiankach żyło się lepiej, dlatego osobiście bym się niue dziwił, gdyby była zaangazowana w starania o uwolnienie naszego miasta od ekipy nieudaczników, zastraszaczy i developerskich stronników.
                      • samly Re: Inni radni i program wyborczy 04.06.12, 00:15
                        No to jak już tak wnikliwie oceniamy, to może ktoś by powiedział, co zrealizował radny Tadeusz Krystecki i czy w ubiegłej kadencji to nie jego wywalono z hukiem z funkcji przewodniczącego Komisji Budżetowej, bo nic nie umiał. A gdyby tak sukcesy radnego Krzysztofa Wawera wziąć pod lupę. Albo pani Zalewskiej. Z radnych powiatowych co - pan radny Wołyński.
                        Ktoś poda i przytoczy?
                      • 321art Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 04.06.12, 08:01
                        Dr. podpisując się pod nickiem Woinowski1 , zdradziłeś swoją tożsamość.
                        • lomianki_live Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 04.06.12, 09:06
                          Rozmawiamy o Pani Magdalenie Wójcickiej zarzucającej jako Mazowianka burmistrzowi brak realizacji programu wyborczego. Wobec tego pytam Mazowiankę, czy i kiedy zrobiła coś w kwestii monitoringu i wsparcia przez policję powiatową. Ilu policjantów powiatowych wesprze Łomianki podczas Euro?
                          • prochownia2 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 04.06.12, 10:19
                            Mazowianka potrafi tylko obrażać burmistrza, a sama nie realizuje obietnic wyborczych!
    • be-cacy Re:lomianki-live 04.06.12, 12:56
      Magdalena Wójcicka i program wyborczy
      Autor: lomianki_live ☺ 01.06.12, 22:45
      Sylwia Wójcicka a fundusze dla Łomianek
      Autor: lomianki_live ☺ 01.06.12, 22:40

Co się tak uczepiłeś Pań Wójcickich,nie dorastasz im do pięt.
      Matula,matura,radni,diety - to bzdety lomianki-live - kłótliwe.
      Kiedy pokażesz swoją maturę i efekty pracy ?

• oobserwatorka1 Re:lomianki-live 04.06.12, 13:15
        Ależ Rusiecki już pokazuje, czerwony szmatławiec, gazłom, tyle potrafi. Intrygi, szkalowanie, zastraszanie, skłócanie, mobbing to zakres jego obowiązków
        jak Dąbrowski jest takim wspaniałym burmistrzem to czemu nie nawołuje pan do pójścia do referendum i zagłosowanie na NIE? .Jak Pan jest taki dobry i wyborcy to widzą to bezcelowe jest błaganie o litość,poddać się pod osąd .Więcej klasy Panie Dąbrowski, no cóż są różne rodzaje klas.Żenujące jest skomlenie burmistrza by nie iść na referendum......Boi się że nie zdobędzie poparcia większości głosujących....
        • lomianki_live Re:lomianki-live 04.06.12, 15:05
          oobserwatorka1 napisała:

czerwony szmatławiec,

Typowy język dla PRON-ówki, to dobrze, że nerwy Ci puszczają, może parę słów w sprawie realizacji programu wyborczego Pani Wójcickiej?
          • prochownia2 Re:lomianki-live 05.06.12, 14:18
            Będę zabiegać o szerszą niż dotychczas współpracę instytucji powiatowych z naszym Urzędem Gminy. Chcę doprowadzić do większego zainteresowania Rady Powiatu sprawami najliczniejszej gminy w powiecie bo mam wrażenie, że dotychczasowe projekty i uchwały powiatowe związane z inwestycjami skutecznie nas omijały.

Pracując w Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych widzę potrzebę stworzenia wspólnego, powiatowego programu pomocy rodzinom osób uzależnionych, a szczególnie dzieciom. Bardzo ważne jest również zapewnienie bezpieczeństwa na ulicach oraz w okolicach szkół, co może być osiągnięte dzięki systemowi monitoringu elektronicznego oraz większemu zaangażowaniu powiatowej policji w sprawy naszej gminy.
            Jestem odważna i zawsze realizuję cele, które sobie stawiam. W Radzie Powiatu będę reprezentować i bronić interesów Łomianek - mojej małej Ojczyzny."

• lomianki_live Re:lomianki-live 06.06.12, 08:41
              Pewno ulotki roznosi o referendum i nie ma czasu na tłumaczenie się dlaczego olewa mieszkańców;-)
              • neptun666 Re:lomianki-live 06.06.12, 11:42
                Już ci kiedyś pisałem żebyś się odwalił od mojej radnej, ta kobieta
                zrobiła więcej niż ty przez całe życie.
              • 2hestia Re:lomianki-live 06.06.12, 12:29
                Kto ci dał prawo mówić, że Pani Wójcicka olewa mieszkańców. Ja tak nie twierdzę, moja rodzina, sąsiedzi również a wszyscy jestaśmy mieszkańcami Łomianek. Mów za siebie bo jesteś traktowany tak jak na to zasługujesz.
                • lomianki_live Re:lomianki-live 06.06.12, 13:16
                  No to poproszę w punktach wymienić co przez półtora roku brania diet zrealizowała ze swojego programu wyborczego.
                  • ziomalreaktywacja Re:lomianki-live 06.06.12, 15:59
                    O ile mnie się nie mylę to Pani Radna Wójcicka została przez Pana Dabrowskiego odwołana z Komisji Alkoholowej. To możesz napisać jak miała wypełnić program wyborczy skoro p.Dąbrowski skutecznie utrudnił działanie tej Pani na rzecz mieszkańców.

Pani Radna Wójcicka wielokrotnie pomagała osobom, którzy potrzebowali pomocy.

Przyczyniła się, razem z innymi radnymi powiatowymi do budowy kanalizacji na Rolniczej, budowy nawierzchni i chodnika na drogach powiatowych, wybudowania odwodnienia na ulicy Rolniczej.

Dzięki interwencjom pani Radnej i pozostałych radnych powiatowych ulica Wiślanej i Rolnicza były systematycznie odśnieżane. Czego nie można powiedzieć o Panu Dąbrowskim, który zapomniał zimą o mieszkańcach wielu ludzi tłumacząc ze nie będzie odśnieżał wszystkich ulic.

24 czerwca odwołajmy p.Dąbrowskiego który nie potrafi współpracować dobrze z powiatem
                    • glupotypiszesz Re:lomianki-live 06.06.12, 17:02
                      Kłamczuch z ciebie, lub osoba niedoinformowana.
                      Magdalena jak to śpiewał Kazik............., zresztą nieważne.
                      M.Wójcicka , przypomnę gdybyś nie raczył zajrzeć na strony powiatu, w tym okresie /czyli do 2010/ roku miała mniej więcej do powiedzenia tyle co ty. Czyli zero absolutne -temperatura występująca w kosmosie /gdybyś odnalazł maturę/.

Zadanie odwodnienia wykonywał Powiat gdyż ulica Rolnicza należy do niego.
                      Jeżeli macie podobne wyczucie prawdy ,to gratuluję i życzę równie prawdziwych wyników referendum.
                      • glupotypiszesz Re:oczywiście adresat to ziomal 06.06.12, 17:03
                        glupotypiszesz napisał(a):

> Kłamczuch z ciebie, lub osoba niedoinformowana.
                        > Magdalena jak to śpiewał Kazik............., zresztą nieważne.
                        > M.Wójcicka , przypomnę gdybyś nie raczył zajrzeć na strony powiatu, w
                        > tym okresie /czyli do 2010/ roku miała mniej więcej do powiedzenia
                        > tyle co ty. Czyli zero absolutne -temperatura występująca w kosmosie /
                        > gdybyś odnalazł maturę/.
                        >
                        > Zadanie odwodnienia wykonywał Powiat gdyż ulica Rolnicza należy do
                        > niego.
                        > Jeżeli macie podobne wyczucie prawdy ,to gratuluję i życzę równie pra
                        > wdziwych wyników referendum.
                  • jwc3 Re:lomianki-live 06.06.12, 16:47
                    Piotrusiu,
                    Rada Powiatu Warszawskiego Zachodniego jest ciałem kolegialnym. Podobnie jak w Łomiankach, wszystkie uchwały Rady zapadają większością głosów. Ty jako były radny powinieneś dobrze wiedzieć, że radni nie składają sprawozdań ze swojej działalności. Taki obowiązek ma Starosta PWZ. Radni oceniają jego pracę i zawsze udzielają absolutorium, bo dobrze pracuje. Burmistrza Dąbrowskiego Rada Miejska Łomianek oceni wkrótce. Jestem przekonany, że nie otrzyma absolutorium za 2011 rok. Kolejny krok to uchwała o referendum w sprawie odwołania burmistrza. Tak jest zapisane w Art. 28a ustawy o samorządzie gminnym. Jeżeli nie zakończysz "kariery" 24 czerwca, to na pewno w wakacje.
                    Pani Magda Wójcicka nie może dzisiaj się bronic na forum, ponieważ podała do sądu, w trybie wyborczym, redaktor naczelną czerwonej gazety 'Łomianki". Rozprawy dzisiaj po południu. Ciekaw jestem wyroków. Redaktor podały również inne osoby.
                    POzdrowienia.
                    • ziomalreaktywacja Re:głupolku mordo ty ... 06.06.12, 19:45
                      Naprawdę dawno się tak nie ubawiłem. Głupotypiszesz - naprawdę z Ciebie to jest dopiero głupol ... ;D. Oczywiście sarkastycznie a nie obraźliwie.

Wytłumaczę ci zgodnie z Twoim pojmowaniem sprawy wyrażonym w nicku :)
                      - przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać. Ale sobie strzelacie w kolano takimi wpisami i idiotycznymi samookreśleniami

Wracając do tematu. Otóż pani Magda Wójcicka jest Radną powiatu - Tak
                      OK skoro to ustaliliśmy to dalej

Zadania związane z wykonaniem nawierzchni, odwodnieniem i odśnieżaniem wykonuje Powiat, którego radną jest Pani Wójcicka - Tak
                      OK - tu też się zgadzamy, to dalej

Powiat wykonuje zadania określone przez radnych w uchwale budżetowej - Prawda
                      Dobrze że i tu mamy takie samo zdanie To dalej

Skoro nie Święty Mikołaj tylko Rada Powiatu której Radną jest Pani Wójcicka spowodowała że wykonano odwodnienie Rolniczej, nawierzchnię, prowadzono odśnieżanie to oznacza że Pani Radna miała wpływ na te działania tak jak inni radni powiatowi.

Widzisz jakie to proste, wystarczy odrobinę pomyśleć. Jeżeli będziesz jeszcze miał problemy z dedukcją i zrozumieniem to zawsze postaram Ci się pomóc

pozdrawiam Jacek

www.lomianki-referendum.pl
                      • jacek.glupoty_piszesz Re:głupolku ziomalku. 06.06.12, 22:02
                        Bez obrazy ,ale daty ci się poprzestawiały. W 2009/2010 robiono nakładkę i odwodnienie Rolniczej. Sprawdź sobie Jacusiu
                        Idź strzel sobie baranka lub zmień dealera.
                        Madzia wtedy działała antyalkoholowo w Łomiankach, a o Powiecie śniła po nocach.
                        • lomiankiinfo Re:głupolku ziomalku. 06.06.12, 22:47
                          Może Pani Magda raczyłaby odpowiedzieć na pytania dotyczące obietnic wyborczych? Czy trzeba referendum, żeby zechciała się odezwać?
    • krzysiom1 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 06.06.12, 22:51
      lomianki_live napisał:

> "Co ma zamiar zrobić Pani / Pan dla Łomianek w przyszłości?
      > Będę zabiegać o szerszą niż dotychczas współpracę instytucji powiatowych z nasz
      > ym Urzędem Gminy. Chcę doprowadzić do większego zainteresowania Rady Powiatu sp
      > rawami najliczniejszej gminy w powiecie bo mam wrażenie, że dotychczasowe proje
      > kty i uchwały powiatowe związane z inwestycjami skutecznie nas omijały.
      >
      > Pracując w Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych widzę potrzebę
      > stworzenia wspólnego, powiatowego programu pomocy rodzinom osób uzależnionych,
      > a szczególnie dzieciom. Bardzo ważne jest również zapewnienie bezpieczeństwa
      > na ulicach oraz w okolicach szkół, co może być osiągnięte dzięki systemowi mon
      > itoringu elektronicznego oraz większemu zaangażowaniu powiatowej policji w spra
      > wy naszej gminy.

> Jestem odważna i zawsze realizuję cele, które sobie stawiam. W Radzie Powiatu b
      > ędę reprezentować i bronić interesów Łomianek - mojej małej Ojczyzny."
      >
      > www.lomianki.info/document.php?did=1928
      > No to poprosimy o sprawozdanie z 1,5 roku brania diet w powiecie.
      Miałem napisać coś w tym wątku ale nie chce mi się babrać w takim gówienku...
      • lomianki_live Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 07.06.12, 11:09

• dziekan54 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 11.06.12, 21:50
          Ja nie słyszałem o żadnych jej sukcesach i raczej na pewno nie usłyszę.
          • lomiankiinfo [...] 11.06.12, 23:58
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • drabbu Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.06.12, 00:04
              Dlaczego Pani Wójcicka ma być tak uprzywilejowana? Wszyscy pytają tylko o jej program wyborczy. A dlaczego? Powiedzmy sobie coś o sukcesach kadencji znanego radnego, pana Krysteckiego. Wreszcie traktujmy radnych demokratycznie.
              • lomiankiinfo [...] 12.06.12, 08:47
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • drabbu Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.06.12, 10:26
                  To pan burmistrz miał ogłosić informacje o referendum. Nie ogłosił w przewidzianym czasie, więc bardzo dobrze, że ktoś go wyręcza, chociaż niedobrze, że musi. Pan Tadeusz Krystecki jest radnym bardzo aktywnie działającym na rzecz burmistrza. To co, czy o osiągnięcia z kadencji można pytać
                  radnych opozycji, a nie można pytać radnych proburmistrzowych? Chyba tym bardziej można i tym bardziej należy. Więc pytam uprzejmie, jakimi osiągnięciami za półtora roku brania diet w gminie może się wykazać.
                • jwc3 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.06.12, 10:28
                  Piotrusiu,
                  do referendum jeszcze kilkanaście dni, a ty ciągle to samo. Niestety metody stosowane przez Stalina nie sprawdzają się. Można inaczej. Popatrz chociażby na kibiców polskich i rosyjskich. Wczoraj wspólnie składali kwiaty pod pomnikami w Warszawie. A ty co? Szkoda kasy?
                  Ty przyczepiłeś się do Pani Magdy jak rzep do psiego ogona. Czy nie wiesz, że Łomianki mają 5 radnych powiatowych? Staram się być na każdej sesji, ale radnego Opary np. nigdy nie widziałem. Radny Bochenek wygrywa z wami każdą sprawę, a wy nic. Radny Wołyński w TŁ bardzo dokładnie opisał mechanizm wyboru Dąbrowskiego na burmistrza i swój udział w tym procederze. Napiszcie mieszkańcom Łomianek, czy to prawda? Radnego Kolwasa neutralizujecie poprzez organizowanie spotkań poprzez wiceprzewodniczącego rady osiedla Łomianki Górne. Tylko z Panią Magdą macie problem. Ona jest niezależna i robi wszystko dla mieszkańców. Ty odkąd pojawiłeś się w Radzie Miejskiej, podobnie jak twój kolega TK, zawsze byliście przeciw wszystkiemu. Bardzo dobrze się stanie, że 24 czerwca stracicie mandaty zaufania mieszkańców. Wspaniali ludzie, mieszkający w Łomiankach, zasługują na lepszych zarządzających.
                  POzdrowienia.
                  • lomiankowska Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.06.12, 10:32
                    Wmawiaj to sobie kochanie każdego dnia do 24 czerwca, potem będzie 25 czerwca
                    • lomianki_live Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 13.06.12, 10:02

• prochownia2 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.10.12, 09:23
                        lomianki_live napisał:

> "Co ma zamiar zrobić Pani / Pan dla Łomianek w przyszłości?
                        > Będę zabiegać o szerszą niż dotychczas współpracę instytucji powiatowych z nasz
                        > ym Urzędem Gminy. Chcę doprowadzić do większego zainteresowania Rady Powiatu sp
                        > rawami najliczniejszej gminy w powiecie bo mam wrażenie, że dotychczasowe proje
                        > kty i uchwały powiatowe związane z inwestycjami skutecznie nas omijały.
                        >
                        > Pracując w Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych widzę potrzebę
                        > stworzenia wspólnego, powiatowego programu pomocy rodzinom osób uzależnionych,
                        > a szczególnie dzieciom. Bardzo ważne jest również zapewnienie bezpieczeństwa na
                        > ulicach oraz w okolicach szkół, co może być osiągnięte dzięki systemowi monito
                        > ringu elektronicznego oraz większemu zaangażowaniu powiatowej policji w sprawy
                        > naszej gminy.
                        > Jestem odważna i zawsze realizuję cele, które sobie stawiam. W Radzie Powiatu b
                        > ędę reprezentować i bronić interesów Łomianek - mojej małej Ojczyzny."

No to poprosimy o sprawozdanie z 2 lat brania diet:-)
                        • 11chwilka Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.10.12, 19:36
                          Wpierw czekamy na lokalną władzę, która poza ławeczkami dla klerykalnego wyborcy nie ma żadnych własnych sukcesów! No nie ponoć dla ogólnie znanego następcy Galaru będzie modernizować Wiślaną!
                          • 90procent Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 12.10.12, 20:07
                            11chwilka napisała:

> Wpierw czekamy na lokalną władzę, która poza ławeczkami dla klerykalnego wyborc
                            > y nie ma żadnych własnych sukcesów! No nie ponoć dla ogólnie znanego następcy G
                            > alaru będzie modernizować Wiślaną!

Niech żyje PRON i WRON w jednej osobie.
                            Alleluja i do przodu , nawet przez zachrystię.
                            • 11chwilka Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 13.10.12, 15:46
                              Wyjaśnij o czym myślisz pisząc i co to za skróty<Niech żyje PRON i WRON w jednej osobie>. Nie znam znaczenie tych skrótów, chyba iż chodzi o czas zaprzeszły, to może zacznijmy od gwałcicieli i szkolnych matołków!
                              • lomiankowska Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 13.10.12, 16:06
                                No i dyskusja wekslowana jest na bok a gdzie sprawozdanko z dwóch lat brania diet?
                                • 90procent Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 13.10.12, 19:47
                                  Myślę że Powiat nie świadom jest swego sponsoringu dla ,,walczących inaczej,, z Burmistrzem .
                                  To se ne vrati.
                                  Na pewno, nie powrócicie do mieszania w Łomiankowskim tyglu.
                                  Nie wiem też czy kogokolwiek z wyborców przekonacie w następnych wyborach do swych wirtualnych działań.
                                  Jednym słowem poreferendalny wstyd i zgrzytanie zębów.
                                  Proponuję byście oddali bądź też przekazali równowartość wyrzuconych na referendum pieniędzy na konto Szpitala Dziecięcego w Dziekanowie Leśnym.
                                  O ile poczuwacie się do honorowych zachowań.
                                  • 11chwilka Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 13.10.12, 20:03
                                    No odważni piewcy tępaka wnioskującego o ustanowienie drakońskich opłat za śmieci mieliście odpowiedzieć na proste pytanie: Wyjaśnij o czym myślisz pisząc i co to za skróty<Niech żyje PRON i WRON w jednej osobie>. Nie znam znaczenie tych skrótów, chyba iż chodzi o czas zaprzeszły, to może zacznijmy od gwałcicieli i szkolnych matołków!
                                    • 90procent Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 14.10.12, 10:36
                                      Czy masz na myśli /pisząc tępak/ przewodniczącego swojego klubu.
                                      Jeżeli tak zgadzam się z tobą , nie ma on lotnego umysłu.
                                      A co do skrutów , mniemam że posiadasz w domu encyklopedię PWN w wydaniu książkowym. Potrafisz się nią posługiwać lepiej niż wikipedią dla myślących wolniej.
                                      • drabbu Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 14.10.12, 11:25
                                        90procent napisał(a): > A co do skrutów , mniemam że

Skrótów, Procent, skrótów, nie "skrutów". Mniemam, że powinieneś pójść na daleki spacer i przewietrzyć się trochę. Dobrze ci to zrobi.
                                        • 2hestia Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 15.10.12, 10:04
                                          Takie ortograficzne błędy zarezerwowane sa na tym forum wyłącznie dla Piotrusia Rusieckiego, jak również to, że często zacina mu się płyta "matula, matura, bezradnicy Pełowcy no i jeszcze synowa- teściowa. Bystry chłopak
                                          • esscort Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 15.10.12, 10:53
                                            Jakiego Piotrusia? Ja tu raczej rozpoznaję niepowtarzalny styl męża p. radnej Podolskiej, występującego tu onegdaj pod nickiem Roberto
                                            • lomiankowska Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 15.10.12, 13:22
                                              Pani Wójcicka raczy nas zdaje się bardzo lekceważyć, ale to dobrze, będzie co pokazywać przed następnymi wyborami.
    • prochownia2 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 15.10.12, 13:28
      "Będę zabiegać o szerszą niż dotychczas współpracę instytucji powiatowych z naszym Urzędem Gminy. Chcę doprowadzić do większego zainteresowania Rady Powiatu sprawami najliczniejszej gminy w powiecie bo mam wrażenie, że dotychczasowe projekty i uchwały powiatowe związane z inwestycjami skutecznie nas omijały."

A oto kolejny słodki cytacik z ust Pani Radnej - czy możemy poprosić o przykłady realizacji tych obietnic wyborczych?
      • 11chwilka Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 15.10.12, 17:34
        Szambo komuś wybiło!
        • lomiankowska Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 15.10.12, 19:39
          11chwilka napisała:

> Szambo komuś wybiło!

Zgadzam się, podać Ci numer telefonu po szambiarkę?
          • prochownia2 Re: Magdalena Wójcicka i program wyborczy 17.10.12, 19:31
            lomiankowska napisał(a):

> 11chwilka napisała:
            >
            > > Szambo komuś wybiło!
            >
            > Zgadzam się, podać Ci numer telefonu po szambiarkę?

Wy tu o szambiarkach a Pani Wójcicka nadal nie pokazała gdzie zamontowała monitoring i ile załatwiła pomocy od policji powiatowej. No cóż przypomnimy o tym podczas wyborów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka