lomianki_rozum
02.12.13, 01:51
Wychodzę dziś z roli i chcę powiedzieć coś od siebie.
Od blisko miesiąca poznaję lepiej sprawy Łomianek. Wokół opowiastek o ŁomPiongu zgromadziła się grupa ludzi, która chce w ten sposób wyrażać swoje odczucia.
Dlatego wkurza mnie maksymalnie jak widzę, że tutejsza władza chce swoimi manipulacjami robić nam wodę z mózgu i zawłaszczyć kolejny kawałek rzeczywistości – nasz Internet, a konkretnie ten jego kawałek, w którym lubimy być.
Ruszmy się i nie pozwólmy odebrać tej części naszej wolności!
Pokażmy kto tu rządzi.
Proszę osoby, które wspierały mnie na tym forum o współpracę. Ułóżmy listę nicków wysługujących się władzy lub reprezentujących władzę. Przyjmijmy zasadę, że nie odpowiadamy na ich wątki. Nawet jak będą prowokować (zawsze można założyć nowy lub odpowiedzieć w innym). Niech jak tajniacy nie mieszają się z porządnymi ludźmi.
Listę ”Z NIMI NIE ROZMAWIAMY” będziemy uaktualniać i publikować zawsze, kiedy zajdzie potrzeba.
Proszę o propozycję takiej listy. Kieruję ją do osób, które uczestniczyły w naszych rozmowach (przepraszam jeśli kogoś pominąłem):
Drabbu, Modlin_1, Mister_Z, Grey_Ghost, Unga_Dunga, Tede3, Be-Cacy, Z.Lomianek, Dzony_Bravo, Tuzimka, Emma.0.07, Lokalny24, Kasia_Buczkie, Bimber66, Samly, Lux2013, Ziomalreaktywacja, Offnick, I-Dam, Wolfkiller, Denta-Stasia, Kroolkarool, Nani1916.
Apeluję do wszystkich użytkowników Internetu, dla których słowo „wolność” ma jeszcze jakieś znaczenie, by przyłączyli się do nas.
Łomianki Rozum