Dodaj do ulubionych

Tak się bawi elita !!!

30.11.18, 21:54
AKCJA TOP SECRET - dosłownie Ściśle Tajne spotkanie integracyjne dla 80 osób. W pełnej konspiracji w cudownym miejscu gdzieś na mazowieckiej wsi, postanowili z nami odpocząć od stresów dnia codziennego - informacja organizatora.
Wszystko za jedyne 33.950,83 zł z pieniędzy podatników. Ciekawi mnie, z jakiego miasta aż 80 osób zapragnęło ściśle tajnej integracji ? Czyżby z Łomianek ?
Obserwuj wątek
    • john.bull Re: Tak się bawi elita !!! 30.11.18, 23:36
      Każdy z każdym ma prawo się spotkać. Skoro wiesz, o co chodzi, to napisz wyraźnie, a nie tak tajemniczo. Albo wcale nie pisz.
      • artur_nieborek Re: Tak się bawi elita !!! 01.12.18, 18:55
        Dobrze pisze!!! Uderzyć w stół a nożyce się odezwą...
      • kiix Re: Tak się bawi elita !!! 02.12.18, 21:14
        john.bull napisał:

> Każdy z każdym ma prawo się spotkać.
        >
        Może i może każdy z każdym ale za swoją kasę a nie z pieniędzy podatników libacje z konkursami w piciu łyskacza.
        Fakturka za 80 osób, ciekawe prawdo johny,
        a jednym autokarze mieści się około 40 osób.
        Co Ty o tym teraz myślisz????.
    • artur_nieborek Re: Tak się bawi elita !!! 01.12.18, 18:57
      Dobrze że ryjów w talerzach nie maja.. bo to u elit normalka..
      • 2lanser Re: Tak się bawi elita !!! 03.12.18, 13:24
        Co jest na fakturze ,,wyjazd integracyjny,,? , ,,szkolenie,,? a może było to ,,irlandzkie preludium do stypy,, lub ,,spotkanie co zrobić by wygrać? ,, Jak widać osoba podpisująca papiery została ,, prowodyr,, spierniczył tam gdzie p[ieprz rośnie. Jeszcze usłyszymy że winnym zostanie ofiara która wszystkim zostanie obciążona. Po prostu jedna osoba zostanie kozłem ofiarnym i tylko mnie trochę rusza czy wszystkim taki układ oczyszczenia pasuje?Mnie nie, zacząłbym rozliczenia od wzięcia prowodyra za tyłek. Taki był kiedyś piękny i młody i już się wziął za whisky i to nie za swoje. Ale to już przecież było i od tego jest prawo by to ścigać. Nie zaś forum lelum polelum. Zawiadomienie do prokuratury o nadużycie kompetencji i niegospodarność a jeżeli wszystko jest z papierami ok, to jak tego z Chicago za podatki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka