Dodaj do ulubionych

szukam pracy...

23.12.05, 17:05
...może być na pół etatu, w biurze, w administracji, w marketingu. Jeśli
słyszeliście o jakiś ofertach to proszę o kontakt na maila. Mam doświadczenie
w prowadzeniu biura, w marketingu i w kadrach.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • latte5 Re: szukam pracy... 07.01.06, 22:31
      ponawiam
      • stefanson1 Re: szukam pracy... 08.01.06, 20:52
        A kim jesteś?
        • iod Re: szukam pracy... 08.01.06, 21:22
          stefanson1 napisał:

> A kim jesteś?

ciekawski jaki ;)
          • stefanson1 Re: szukam pracy... 08.01.06, 21:59
            iod napisała:
            > ciekawski jaki ;)

A mnie w dawych, przedpotopowych czasach uczono że mówi się " dzień dobry" gdy ktoś chce się przyłączyć do dwojga rozmawiających osób. Czasy sie zmieniają.....
            • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:01
              Hahaha, podoba mi się to, Dobry Wieczór, już zapomniana formuła powitania,
              karlejemy w tym internecie, niestety wszyscy. Ale, stefanson, zaręczam Ci że w
              tak zwanym realnym świecie powitania jeszcze między nami krążą!
            • iod Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:02
              dobry wieczór,

A mnie się zdawało, że jak ktoś szuka pracy, to mógłby coś o sobie więcej, poza
              tym, że szuka, choćby drobne ":jestem kobietą/mężczyzną, wiek, wykształcenie,
              szukam". Rozumiem sytuację, ale tu od ilości wyrazów opłaty nie pobierają
              Poza tym, ja żartowałam trochę, ale już się nie wtrącam.

Dobranoc.
              • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:05
                iod, co z Tobą??? Bo jutro Ci słoik śledzi jednak zrobię na poprawę humoru!!
              • krzysiom1 Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:05
                A stefanson jaki wyrywny z tymi grzecznościami....
                • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:08
                  Ale miłe to Dzień Dobry, taki moment zatrzymania w biegu i zastanowienia.
                • randolff Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:09
                  Swoją drogą to by było bardzo ciekawe zaczynac każdy post od "dzień dobry"
                  albo "dobry wieczór" w zależności od pory dnia. I oczywiście kończyć
                  słowem "odbiór".
                  • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:10
                    randolff, czy za każdym razem jak się zracasz do żony, to mówisz Dzień Dobry
                    Kochanie, czy tylko rano? Bo ja rano mówie zdawkowe bubbbbrbrhrma i to jest
                    taki znak powitania.
                    • randolff Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:14
                      Wiesz co, obawiam się na naszym etapie znajomości być może wcale nie mówię
                      rano "dzień dobry". Przecież nigdzie sie nie rozstawaliśmy to i nie musimy się
                      witać :) Co innego po dłuższej rozłące np. na czas pracy.
                      • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:15
                        wracając z pracy witam się zwykle z lodówką, dzieckiem i żoną. Cholera jak
                        popatrzyłem na to co napisałem, to mnie trochę ta kolejność przestraszyła.
                        • randolff Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:16
                          Może po prostu od progu są ustawione w tej kolejności?
                          • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:18
                            niestety - nie. Lodówka nie wychodzi do drzwi, a żona tak...
                            • mwsylwia Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:24
                              No i wystraszyliście nam dwóch nowych uczestników Forum :((
                              • frags Re: szukam pracy... 08.01.06, 22:25
                                sylwia wyjęłaś mi to z ust, uciekajmy z tego wątku, jeden szuka pracy i to
                                przecie trudna sprawa, a drugi może mu pomoże, a my im zaburzamy komunikację.
              • elpr1 Re: szukam pracy... 09.01.06, 06:26
                iod napisała:

> dobry wieczór,
                >
                > A mnie się zdawało, że jak ktoś szuka pracy, to mógłby coś o sobie więcej,
                poza
                >
                > tym, że szuka, choćby drobne ":jestem kobietą/mężczyzną, wiek, wykształcenie,
                > szukam". Rozumiem sytuację, ale tu od ilości wyrazów opłaty nie pobierają
                > Poza tym, ja żartowałam trochę, ale już się nie wtrącam.
                >
                > Dobranoc.

Nie przejmuj się - pozdrawiam
            • lolaxyz Re: szukam pracy... 09.01.06, 13:43
              stefanson1 napisał:

> A mnie w dawych, przedpotopowych czasach uczono że mówi się " dzień dobry"
              gdy ktoś chce się przyłączyć do dwojga rozmawiających osób. Czasy sie
              zmieniają....
              > .

No właśnie Stefanson !
        • latte5 Re: szukam pracy... 09.01.06, 13:36
          bardzo to miłe że wątek się tak rozwinął ale niestety nie w tym temacie o jaki
          prosiłam;(
          Jeśli naprawdę masz jakąś propozycję to chętnie odpowiem na maila, bo może
          niekoniecznie chciałabym aby wszyscy wiedzieli kim jestem i co robię;)
          Pozdrawiam
    • j46 Re: szukam pracy... 09.01.06, 15:53
      Fajne są nasze pogaduszki. Zwałszcza wygłaszane przez sytego. Dużo trudniej jest
      być głodnym, bo brak grosza i każda praca jest skarbem. Wtedy człek jest i
      nieśmiały i malutki. Jeżeli możecie to pomóżcie.
      • stefanson1 Re: szukam pracy... 09.01.06, 17:59
        Witajcie.
        Ależ się szum dookoła zrobił... :)
        Iod, nie obrażaj się, bo chyba nie masz za co. Frags bardzo ładnie to podsumował, a i inni bardzo sympatycznie przyjęli moją wypowiedź. Jako człowiek chowany w epoce dinozaurów odczuwam czasami brak zwykłej, ludzkiej kultury na codzień. Zwłaszcza w internecie. A że w takiej formie? No cóz, jeśli poczułaś się urażona, to z głębi serca przepraszam. Ale nie zmieni to mojego poglądu, że słowa powitania na dzień dobry są przede wszystkim wyrazem szacunku dla drugiego człowieka. Tak samo jak podanie ręki lub jej ucałowanie, tak samo jak zwracanie się do innych w formach pisanych z dużej litery czy jak unikanie w listach blędów ortograficznych. Tak samo jak zwracanie się do osób wyraźnie starszych per Pani czy Pan.
        I tu pytanie do wszystkich: czy nie dostajecie skurczów żołądka czytając niektóre wpisy na internetowych forach? Może by tak uczynić niniejsze oazą kultury i poprawnej polszczyzny? To naprawdę nie boli.
        Latte5- jeśli nie chcesz na forum, to poproszę o więcej informacji na maila gazetowego.
        Miłego dnia wszystkim życzę.
        • kmsanczia Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:12
          Wszystko pięknie, ale może nie zaczynajmy sobie "panowac". Wiek też raczej
          trudno rozpoznac, kiedyś myślałam naiwnie że da się to wyczuc po ilości błędów
          ortograficznych ale się myliłam. ;) Jak ktoś chce byc traktowany z naleznym z
          racji wieku szacunkiem to powinien to jakoś zaznaczyc, np. powiedziec dzień
          dobry w naszym wątku poznawczym.
          • stefanson1 Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:18
            Kmsancia, skąd w Tobie tyle agresji?
            W wątku poznawczym nie będę się przedstawiał, bo nie mam zamiaru tu pisywać na stałe. Wystarczy mi czytanie.
            Pozdrawiam
            • j46 Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:21
              Ja też nie chcę panować. Sądzę że wszystko rządzi się swoimi prawami. Tu używamy
              skrótów. I niech tak zostanie. Możemy dawać na początku Witaj, ok, ... a jako
              przekleństwo ty sokole.
            • kmsanczia Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:21
              W którym miejscu ta agresja??
              • kmsanczia Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:24
                A w ogóle to chyba PANI Kmsanczio. ;-))
                • krzysiom1 Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:31
                  No!!!!
            • papirus22 Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:42
              Dzień Dobry Kochany Stefanson (boję sie odmienić), jeżeli pragniesz nas pouczać
              jak my mamy sie do siebie zwracac, to zacznij od siebie, po prostu przedstaw
              się. Tego wymaga kultura osobista, zrób to szczerze, jak my a na pewno
              zaczniemy wspólnie dykutowac szanując się wzajemnie i podnosząc naszą kulturę
              osobistą:)
        • iod Re: szukam pracy... 09.01.06, 21:48
          no nie!
          błędów ortograficznych nie robię (zdarzają się literówki z pośpiechu),
          nastolatką nie jestem, moje drobne z uśmieszkiem "ciekawski jaki" było
          odpowiedzią na bardzo głęboki wspis zdaje się "a kim jesteś". Nie zauważyłam
          tam drobnego "dzień dobry latte, mniemam że jesteś kobietą, być może będę mógł
          pomóc, do widzenia " itp.
          Nie obraziłam się, bo w ogóle lubię ludzi i raczej się nie obrażam. Nie
          chciałam już pisać w tym wątku, bo poczułam się wyproszona (wypłoszona? ;))
          O poprawnej polszyźnie możemy sobie tutaj pomarzyć, ale uważam, że nasze
          łomiankowskie forum, w porównaniu z innymi, jest zupełnie przyzwoite.
          Co do słów powitania na dzień dobry - jak najbardziej popieram, nie wymagajmy
          jednak zbytniej przesady od prostych wpisów. Mówmy sobie dzień dobry na ulicy,
          w sklepie, szanujmy sąsiada i uśmiechajmy do siebie. Świat wtedy będzie o niebo
          lepszy :)
          Pozdrawiam.
    • glupik1 Re: szukam pracy... 09.01.06, 18:38
      Aż głowa boli od waszej pracy .No marki jednak dogonimy.
      • frags Re: szukam pracy... 09.01.06, 20:01
        trudno faktycznie mówić dzień dobry w każdym wątku, w którym pisze się post,
        trochę jednak rozumiem stefansona i... mam nadzieję, że pomoże latte, bo to
        tutaj najważniejsze, a nie konwenanse moim zdaniem. I myślę stefanson, że od
        czasu do czasu słówko jednak skrobniesz. Ot, chociażby dla powiedzmy...
        rozhermetyzowania...
        • krzysiom1 Re: szukam pracy... 09.01.06, 20:35
          Wracając do tematu.
          Latte strasznie Ci wspólczuję ale nie mam jak Ci pomóc.
          Wiem że brak pracy to obecnie największa tragedia dotykająca wiele osób.
          Sorry że ten wątek tradycyjnie odbiegł od tematu ale nam chyba wybaczysz.
          • randolff Re: szukam pracy... 09.01.06, 21:26
            Dzisiejsza Gazeta-Praca jest strasznie gruba. Może tam się coś znajdzie...
            • mwsylwia Re: szukam pracy... 09.01.06, 21:46
              To prawda - jest gruba, ale jak ktoś rzeczywiście szuka, to ma problem. Wiem bo
              od czasu do czasu, kiedy wpadam w depresje i mam kryzys, to szukam pracy. I
              ciężko jest... bardzo ciężko.
              Na szczęście kryzys przechodzi i pracuję dalej ale jakbym miała naprawde teraz
              zacząć szukać pracy to miałabym potworny problem.
    • smerf291 Re: szukam pracy... 09.01.06, 22:20
      tak czesto w różnych tematach
      piszecie nie na temat
      ze wygląda to tak jakbyście nie mieli gg lub innego komunikatora
      wątek o pracy a wy o swoich pierdołach

i robi sie niepotrzebne zamiesznie
      troche nudne bo w koncu nie mozna przeczytac tego
      co się chce

sory ale jak wchodze w jakis temat to chcem przeczytac cos konkretnego
      to moje zdanie tez w temacie nie na temat ale
      tak sie rozwinął że jakoś tak i ja nie na temat wyskocze....
      • kmsanczia Re: szukam pracy... 09.01.06, 22:47
        Ciekawy jest ten nagły napływ
        "wiecznie-niezadowolonych-ze-wszystkiego-smerfów"... Może najlepiej ocenzurujmy
        całe forum, posadźmy kogoś kto będzie sprzątał i banował tych, którzy piszą "nie
        na temat". Rozumiem Smerf, że miałaś zamiar zaoferowac Latte pracę ale my cię do
        tego zniechęciliśmy, sorry postarm(y) się poprawic.
        (to mówiłam ja i moja agresja;)
        • mazowianka Re: szukam pracy... 09.01.06, 22:55
          Dobranoc wszystkim:))))
      • papirus22 Re: szukam pracy... 10.01.06, 08:49
        a dzień dobry to gdzie, albo chociaz dobry wieczór:(
        • latte5 Re: szukam pracy... 10.01.06, 10:37
          dzień dobry;))))cześć i czołem:)))
          to na zapas kolejnych odwiedzin na forum;))
          dzięki za rady, które jednak gdzieś tam mimochodem wplątaliście, wyborcza
          rzeczywiście gruba, ale wiecie jak to jest z tymi ogłoszeniami, niby jest w
          gazecie, bo rekrutacja musi być, bo taka jest procedura w firmie, a stanowisko
          i tak dostaje ktoś znajomy. Przykre ale prawdziwe...
          • daisy32 Re: szukam pracy... 10.01.06, 10:39
            szukam specjalisty ds.obsługi klienta,
            jeśli jesteś zainteresowana bardzo proszę przeslij swoją aplikacją na mój priv.

pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka