krzysiom1 14.01.06, 00:38 Mamy wąrek Dzień dobry więc dla równowagi założyłem Dobranoc. Miłej nocy wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arti33ch Re: Dobranoc 14.01.06, 00:42 Wąrek! Piekne stwierdzenie! OK dobrej nocki, ja też umykam w obięcia Orfeusza!! Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Dobranoc 19.01.06, 22:37 Zapomniany wątek, a miły. Życzę dobrej nocy wszystkim, oby ciepłej! Odpowiedz Link Zgłoś
bilex74 Re: Dobranoc 19.01.06, 22:54 Nieee, jeszcze nieee!!! Dobry film na Canale! o ile oczywiście ktoś lubi "cinema noir" i lata 70-te... Odpowiedz Link Zgłoś
stefanson1 Re: Dobranoc 19.01.06, 23:08 No i proszę. Najpierw dostałem opieprz jak się patrzy, a teraz okazuje się że można. Jest wątek " dzień dobry", jest wątek " dobranoc" , czyli że można miło, kuluralnie, uprzejmie. Bardzo mnie to cieszy. Uściski dla wszyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Dobranoc 19.01.06, 23:15 O stefanson. Fajnie ze jesteś. Tylko widzę że dalej pozostałes bezkrytyczny wobec własnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanson1 Re: Dobranoc 19.01.06, 23:24 Hmmm, Witaj Krzysiom. Cieszę się bardzo, że mnie witasz. Nie rozumiem tylko Twojego przekonania o mojej bezkrytyczności wobec siebie. Wręcz przeciwnie. Wobec siebie jestem po wielokroć bardziej krytyczny niż wobec innych. Innym potrafię wybaczać, sobie nie. Pozdrawiam Cię i miłego dnia (lub nocy jak kto woli) życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bilex74 Re: Dobranoc 19.01.06, 23:17 wyrazy szacunku, jak zwykle... szkoda tylko, że angielska wersja... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Dobranoc 19.01.06, 23:41 Miłej nocki w cieplutkim łóżeczku choć na dworze taki mróz! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Dobranoc 25.01.06, 00:32 Sleep, baby, sleep Your father tends the sheep Your mother shakes the dreamland tree And from it fall sweet dreams for thee Sleep, baby, sleep Our cottage vale is deep The little lamb is on the green With snowy fleece so soft and clean Sleep, baby, sleep :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Dobranoc 30.01.06, 22:54 O dzięki Ci frags za kolejny "miły" wieczór na forum. Co jak co ale na "robieniu" odpowiedniej atmosfery to się zansz. Miłej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś