Dodaj do ulubionych

Nowy autobus

04.06.06, 18:02
Ile nam potrzeba po 15 latach eksploatacji nowych lub choć sprawnych autobusów?
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: Nowy autobus 04.06.06, 19:50
      Wg. radnego Sternickiego lepiej remontować stare.
      Bo stare autobusy są prządnie zrobione a teraz to papierowe autobusy robią!
      • j46 Re: Nowy autobus 04.06.06, 20:52
        Spec od remontów naprawiał by i naprawiał bez końca.
        • papirus22 Re: Nowy autobus 04.06.06, 22:35
          Sternicki chyba pracuje w zajezdni i naprawia autobusy?
          Czy źle słyszałem, jak tak to znaczy, że jego głosu nie ma co brac pod uwagę.
          Co roku powinniśmy kupowac 3 autobusy, aby za 3 lata nie likwidowac KMŁ!
          • j46 Re: Nowy autobus 05.06.06, 18:19
            A może Sternicki lobuje na rzecz swojego zakładu, który taki remont wykona. A
            swoja drogą, kto przeprowadza remonty kapitalne autobusów tak by pracowały
            dłużej niż producent zakładał. Z dawnych lat pamiętam, że jak przyprowadzili po
            remoncie kapitalny samochód to psuł się tak samo jak przed remontem, tyle tylko,
            że plan trzeba było wykonać. To mnie przypomina czasy PRL, gdy remontowało się i
            w firmach państwowych i prywatnie samochody i remotowało ... .
            • krzysiom1 Re: Nowy autobus 05.06.06, 18:57
              Popatrzcie ilu ludzi straciło by pracę i możliwość zlecania intratnych napraw i
              remontów gdyby wyleasingować nowe autobusy?
              3 lata gwarancji albo i więcej....
              Właśnie to dla mnie jest najdziwniejsze że KMŁ upiera się przy kupowaniu
              autobusów za gotówkę. Przecież cały transport w Polsce leasingiem stoi...
              Nie znam ani jedej firmy transportowej która kupuje autobusy, ciągniki czy
              naczepy za gotówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka