kmsanczia 11.07.06, 11:30 Zobaczymy czy się przebije. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwsylwia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 11:32 KM - niedobrze, ze wyraz "normalny" wzięłaś w cudzysłów. Zaraz bedą tego skutki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 11:43 Nie chciałam sugerować że inne wątki są nienormalne. ;) Polecam prognozę pogody i ciekawostki w portalu www.twojapogoda.pl/ - pogoda na 16 kolejnych dni (jak na razie się sprawdza). :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:01 Normalny... i to całkiem beze mnie tralalalala Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 11:41 Podbijam, niech będzie jak najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:02 Jeszcze mundialowo: dlaczego Zidane tak się brzydko zachował wobec Materazziego? Bo Włoch powiedział mu, że zostanie selekcjonerem polskiej reprezentacji. KM, szczere dzięki za pogodowy adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:07 ja słyszłem, że włoch mu powiedział, "...grasz jak Rasiak". Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:23 Ja obstawiam, że powiedział coś o żonie. ;-) Ale poważnie, Szpak sugerował, że to mogło być coś rasistowskiego, co myślicie? Zidane chyba jest arabem? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:28 W reprezentacji Francji gra chyba jeden zawodnik, który jest rodowistym Francuzem:( Widać na zdjęciach, że czarno tam, Zidane jest Arabem z Maroka czy Algieru? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 17:05 Zidane - syn imigrantów z Algieru teraz trochę in English wkleję - przepraszam, ale po polsku jeszcze nie znalazłam: "BC Radio Five Live asked for help from a deaf lip reader, Jessica Rees, who read the words phonetically to an Italian translator. She deciphered the insult as being "you're the son of a terrorist whore" - a translation also carried by many national newspapers in Britain on Tuesday. The BBC's Ten O'Clock News also called in experts to study the television footage of the incident and determined the following: Materazzi's first word to Zidane was "no" before he then told him to "calm down". He then accused him of being a "liar" and wished "an ugly death to you and your family" on the day the Frenchman's mother had been taken to hospital ill. This was followed by "Go f*** yourself". No miły ten Włoch, i jaki elokwentny, no,no... Podobno tłumaczył się, że nie nazwał nikogo terrorystą, bo jest ignorantem i nie wie nawet,co to słowo oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 17:07 tylko mi nie sugerujcie, żeby tłumaczyć!!!! Podobno Fifa już prowadzi swoje śledztwo w sprawie czerwonej kartki dla Zidane. Poczekamy na rezultaty. Odebrać Włochom puchar!!!! O! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 18:03 No no, ci Włosi to jednak mili chłopcy są. I jacy inteligentni. ;) Chyba że pani czytająca-z-ust ma wybujałą wyobraźnię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 18:19 poczekajmy na "oficjały" w sprawie...ja tam za Italiani nie przepadam, no może poza "Giuseppe w Warszawie", słodką Czyżewską i Cybulskim wołającym "Maaryśka!!!!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 15:34 podbijam - z "normalnych" rzeczy właśnie stałam się posiadaczką dwóch normalnych biletów na koncert dzisiejszy Eryki B. (mam nadzieję, że będzie nadzwyczaj nienormalnie;)) Znowu się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:18 a ja normalnie nie rozumiem tego normalnego wątku, którego "obfitość" jest nienormalnie olbrzymia w dzisiejszym forum - normalnie nienormalnym forum. ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:27 Robert, to, że nie rozumiesz, to akurat na tym forum normalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:31 widać nie było mi dane urodzić sie lekarzem, prawnikiem, biegłym rewidentem itd. Cieszę się, że inni rozumieją. Martwi mnie też, że inni "rozumieją". I mam nadzieję, że sie odnajdziesz - rozumiesz, przeciez się przyznałaś, że sie pogubiłaś i przyznałaś się, że się przyznałaś. To przeca jasne wszystko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:34 Aha. No jasne. Wino może jakieś czas otworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:36 No jasne. Przecież to nie Twoja wina aby wina nie otwierać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:40 robert, a Ty masz dzisiaj za dużo wolnego w ciągu dnia, coś tam wczoraj (dzisiaj) marudziłeś, że dnia nie starcza... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=37032234&a=45021062 Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:46 Oooo....!!! Iod, nienormalny wątek do normalnego wątku? Jako skromna, obiektywna na wskroś z racji dystansu, gwiazda nadziei dla lepszego jutra Łomianek (to ja oczywiście) informuję - niezmierzone pokłady mej pracowitości nie dały szans na lenistwo wszelakim obowiązkom!!! A jeżeli jakieś sprawy rozpatrzone nie zostały - tym gorzej dla spraw odłożonych!!! ps. dobrze wyszło, normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:49 dobrze wyszło, zupełnie bez błędów ortograficznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 17:26 robert_58 napisał: informuję - niezmierzone pokłady mej pracowitości nie dały szans na lenistwo wszelakim obowiązkom! ps. dobrze wyszło, normalnie? Hmm? A czy byłby ktoś tak uprzejmy i wyjaśnił mi, o co tu właściwie idzie, zwłaszcza co do tych szans na lenistwo...? Nowy nasz premier użył wczoraj sformułowania, że należy prowadzić (od teraz) "bardziej narodową politykę międzynarodową". Ale żeby Robert - toż nie premier przecież (o ile mi wiadomo) - też tak niejasno? Obu przygrzało? A poza tym, przestaliśmy pilnować licznika i chyba nikt nie zauważył (i nie uczcił stosownym listem) przekroczenia 43000 postów. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 21:34 nie martw się Drabbu ja tez nie wiem co pisze Robert, nieobrażając go mam wrażenie ze on czasem tez nie wie co pisze, a właśnie licznik nie wiadomo kto stawia piwo?! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 21:55 Drabbu, dzięki za słowa uznania!!! Dzięki Tobie wiem, że moja praca nad własną osobą przynosi efekty. Celuję, normalnie, w najwyższe urzędy w Państwie. Papek, idziesz widzę z duchem dzisiejszego forum w nieśmiałych próbach obrażania kogoś/się. Ja, jak zwykle, pod prąd. Nie obrażam się. "Rozumiesz" chyba? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:22 nikogo Papi, czytaj uważnie. Mnie również nie (jeszcze?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:43 Robert jeżeli Ciebie obraża prawda o Tobie to tak obrażaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:56 Re: "Normalny" wątek robert_58 11.07.06, 21:55 + odpowiedz Drabbu, dzięki za słowa uznania!!! Dzięki Tobie wiem, że moja praca nad własną osobą przynosi efekty. Celuję, normalnie, w najwyższe urzędy w Państwie. Papek, idziesz widzę z duchem dzisiejszego forum w nieśmiałych próbach obrażania kogoś/się. Ja, jak zwykle, pod prąd. Nie obrażam się. "Rozumiesz" chyba? Pozdrawiam. tak powtarzam abyś "rozumiał" - nie obrażam się - napisałem uprzednio. Czyli jako niemalże "psycholog" (w innym wątku), której to dziedziny nauki tajniki nie są Tobie obce, dokonałeś analizy. Gratuluję! Szczerze! Niewielu znam psychologów i nawet "psychologów", którzy po wpisach pod postacią anonimowego nicka na forum, dokonują ocen. Jesteś widać o wiele "lepszy" od nich - a wręcz lepsiejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:11 nie jestem psychologiem, tylko szkoda mi Ciebie. Taki "malutki" ostatnio jesteś, no ale na forum jest miejsce dla kazdego, śmiało pisz. Możesz pisac jak zawsze jakies głupoty tu panuje totalna tolerancja, nawet żabki moga pisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:17 hm, przeskoczyłam na chwilę z nienormalnego wątku w normalny, ale tu też zaczyna byc niefajnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:21 e tam po wierszyku fragsa nie mam żadnych skrupułów. Skoro iod na tamten nie reagowałaś to chyba nie wiem dlaczego teraz reagujesz, to jakis kartel? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:24 3 razy cytowałem tekst frags do Lomiankowicza-nie wiem jak to nazwać nie ma w polskim okreslenia, może podpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 21:51 Brawo R. - bardzo ładnie powiedziane - prawdziwie upalne rozgrzanie nas opanowało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:59 Czy ten wątek jest jeszcze normalny? albo chociaż "normalny"? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:10 hm, nie wiem, czy jest normalny, czy tylko (chociaż) "normalny", ale to pierwszy do którego zaglądam po przerwie...lecę poczytać inne, normalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 21.07.06, 21:25 Postanowiłam podciągnąć - tak, na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:06 Uff... Mamy ponownie wątek romatyczno-romansowy. Tylko gdzie jest nasza specjalistka "km"? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:10 krzysiom1 napisał: > Uff... > Mamy ponownie wątek romatyczno-romansowy. Krzysiom, chyba nie chodzi Ci o ten o "słodkiej idiotce"???? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:13 Jak dla mnie to milutko jest. Nawet z tą słodką... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:18 Przypomniało mi się...dzisiaj przeczytałam, że Paris Hilton (cokolwiek to znaczy), mówi o sobie, że nie jest idiotką, jest za to ikoną (czasów chyba). To ja już wolę być idiotką. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:24 iod musisz byc zdecydowana i bardziej agresywna albo chcesz być słodką idiotką albo nie, bo na razie kłóciłas sie. No tak jak pisałem wiecej zdecydowania przynajmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:29 skoro muszę być bardziej zdecydowana, to będę się kłócić. Dla mnie - jedna z lepszych komedii to "Poskromienie złośnicy" :) Poprzednie (Jak można mieć na imię Paris???) dla kontrastu wprowadziłam, Papi, czytaj ze zrozumieniem, no! W tym wątku rozumiem, że wszystko można ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:34 no lepiej, niepotrzbnie sie kreujesz na słodką... wole zdecydowanie, pewność siebie i tą polonistykę (no właśnie tą czy tę-nigdy nie wiem?), ale po reformie ortograficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:39 tę polonistykę....z tą słodką to nie przesadzajcie, czytacie, jak chcecie i tyle! Ponoć każdy odbiór jest właściwy, także nie polemizuję... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:42 musisz sobie załatwić rzecznik prasowego dbającego o wizerunek i piszącego zgodnie ze strategią, może syn-zawsze matce pomoże:))), bo robek wzbudza negatywne emocje. to tak mało a zatem tak dużo. Odpowiedz Link Zgłoś