Dodaj do ulubionych

"Normalny" wątek

11.07.06, 11:30
Zobaczymy czy się przebije. ;-)
Obserwuj wątek
    • mwsylwia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 11:32
      KM - niedobrze, ze wyraz "normalny" wzięłaś w cudzysłów. Zaraz bedą tego
      skutki :))
      • kmsanczia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 11:43
        Nie chciałam sugerować że inne wątki są nienormalne. ;)

Polecam prognozę pogody i ciekawostki w portalu www.twojapogoda.pl/ -
        pogoda na 16 kolejnych dni (jak na razie się sprawdza). :)
      • frags Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:01
        Normalny... i to całkiem beze mnie tralalalala
    • pencroff Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 11:41
      Podbijam, niech będzie jak najwyżej.
    • pencroff Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:02
      Jeszcze mundialowo:
      dlaczego Zidane tak się brzydko zachował wobec Materazziego? Bo Włoch
      powiedział mu, że zostanie selekcjonerem polskiej reprezentacji.

KM, szczere dzięki za pogodowy adres :)
      • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:07
        ja słyszłem, że włoch mu powiedział, "...grasz jak Rasiak".
        • kmsanczia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:23
          Ja obstawiam, że powiedział coś o żonie. ;-)
          Ale poważnie, Szpak sugerował, że to mogło być coś rasistowskiego, co myślicie?
          Zidane chyba jest arabem?
          • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 12:28
            W reprezentacji Francji gra chyba jeden zawodnik, który jest rodowistym
            Francuzem:(
            Widać na zdjęciach, że czarno tam, Zidane jest Arabem z Maroka czy Algieru?
            • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 17:05
              Zidane - syn imigrantów z Algieru

teraz trochę in English wkleję - przepraszam, ale po polsku jeszcze nie znalazłam:
              "BC Radio Five Live asked for help from a deaf lip reader, Jessica Rees, who
              read the words phonetically to an Italian translator.
              She deciphered the insult as being "you're the son of a terrorist whore" - a
              translation also carried by many national newspapers in Britain on Tuesday.
              The BBC's Ten O'Clock News also called in experts to study the television
              footage of the incident and determined the following:
              Materazzi's first word to Zidane was "no" before he then told him to "calm down".
              He then accused him of being a "liar" and wished "an ugly death to you and your
              family" on the day the Frenchman's mother had been taken to hospital ill. This
              was followed by "Go f*** yourself".

No miły ten Włoch, i jaki elokwentny, no,no...
              Podobno tłumaczył się, że nie nazwał nikogo terrorystą, bo jest ignorantem i nie
              wie nawet,co to słowo oznacza...
              • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 17:07
                tylko mi nie sugerujcie, żeby tłumaczyć!!!!
                Podobno Fifa już prowadzi swoje śledztwo w sprawie czerwonej kartki dla Zidane.
                Poczekamy na rezultaty. Odebrać Włochom puchar!!!! O!
                • kmsanczia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 18:03
                  No no, ci Włosi to jednak mili chłopcy są. I jacy inteligentni. ;) Chyba że pani
                  czytająca-z-ust ma wybujałą wyobraźnię. ;)
                  • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 18:19
                    poczekajmy na "oficjały" w sprawie...ja tam za Italiani nie przepadam, no może
                    poza "Giuseppe w Warszawie", słodką Czyżewską i Cybulskim wołającym
                    "Maaryśka!!!!" ;)
    • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 15:34
      podbijam - z "normalnych" rzeczy właśnie stałam się posiadaczką dwóch normalnych
      biletów na koncert dzisiejszy Eryki B. (mam nadzieję, że będzie nadzwyczaj
      nienormalnie;))
      Znowu się cieszę :)
      • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:18
        a ja normalnie nie rozumiem tego normalnego wątku, którego "obfitość" jest
        nienormalnie olbrzymia w dzisiejszym forum - normalnie nienormalnym forum. ;-0
        • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:27
          Robert, to, że nie rozumiesz, to akurat na tym forum normalne ;)
          • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:31
            widać nie było mi dane urodzić sie lekarzem, prawnikiem, biegłym rewidentem itd.
            Cieszę się, że inni rozumieją. Martwi mnie też, że inni "rozumieją".

I mam nadzieję, że sie odnajdziesz - rozumiesz, przeciez się przyznałaś, że sie
            pogubiłaś i przyznałaś się, że się przyznałaś. To przeca jasne wszystko ;-)
            • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:34
              Aha. No jasne. Wino może jakieś czas otworzyć...
              • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:36
                No jasne. Przecież to nie Twoja wina aby wina nie otwierać ;-)
                • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:40
                  robert, a Ty masz dzisiaj za dużo wolnego w ciągu dnia, coś tam wczoraj
                  (dzisiaj) marudziłeś, że dnia nie starcza...
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=37032234&a=45021062
                  • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:46
                    Oooo....!!!
                    Iod, nienormalny wątek do normalnego wątku?

Jako skromna, obiektywna na wskroś z racji dystansu, gwiazda nadziei dla
                    lepszego jutra Łomianek (to ja oczywiście) informuję - niezmierzone pokłady mej
                    pracowitości nie dały szans na lenistwo wszelakim obowiązkom!!! A jeżeli jakieś
                    sprawy rozpatrzone nie zostały - tym gorzej dla spraw odłożonych!!!

ps. dobrze wyszło, normalnie?
                    • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 16:49
                      dobrze wyszło, zupełnie bez błędów ortograficznych ;)
                    • drabbu Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 17:26
                      robert_58 napisał:
                      informuję - niezmierzone pokłady mej
                      pracowitości nie dały szans na lenistwo wszelakim obowiązkom!

ps. dobrze wyszło, normalnie?

Hmm? A czy byłby ktoś tak uprzejmy i wyjaśnił mi, o co tu właściwie idzie,
                      zwłaszcza co do tych szans na lenistwo...?

Nowy nasz premier użył wczoraj sformułowania, że należy prowadzić (od teraz)
                      "bardziej narodową politykę międzynarodową". Ale żeby Robert - toż nie premier
                      przecież (o ile mi wiadomo) - też tak niejasno?
                      Obu przygrzało?

A poza tym, przestaliśmy pilnować licznika i chyba nikt nie zauważył
                      (i nie uczcił stosownym listem) przekroczenia 43000 postów.
                      • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 21:34
                        nie martw się Drabbu ja tez nie wiem co pisze Robert, nieobrażając go mam
                        wrażenie ze on czasem tez nie wie co pisze, a właśnie licznik nie wiadomo kto
                        stawia piwo?!
                      • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 21:55
                        Drabbu,
                        dzięki za słowa uznania!!! Dzięki Tobie wiem, że moja praca nad własną osobą
                        przynosi efekty.

Celuję, normalnie, w najwyższe urzędy w Państwie.

Papek,
                        idziesz widzę z duchem dzisiejszego forum w nieśmiałych próbach obrażania kogoś/się.
                        Ja, jak zwykle, pod prąd. Nie obrażam się. "Rozumiesz" chyba?

Pozdrawiam.
                        • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:19
                          tak a kogo obraziłem?
                          • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:22
                            nikogo Papi, czytaj uważnie.
                            Mnie również nie (jeszcze?)
                            Pozdrawiam
                            • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:43
                              Robert jeżeli Ciebie obraża prawda o Tobie to tak obrażaj się!
                              • robert_58 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:56
                                Re: "Normalny" wątek
                                robert_58 11.07.06, 21:55 + odpowiedz

Drabbu,
                                dzięki za słowa uznania!!! Dzięki Tobie wiem, że moja praca nad własną osobą
                                przynosi efekty.

Celuję, normalnie, w najwyższe urzędy w Państwie.

Papek,
                                idziesz widzę z duchem dzisiejszego forum w nieśmiałych próbach obrażania kogoś/się.
                                Ja, jak zwykle, pod prąd. Nie obrażam się. "Rozumiesz" chyba?

Pozdrawiam.

tak powtarzam abyś "rozumiał" - nie obrażam się - napisałem uprzednio.

Czyli jako niemalże "psycholog" (w innym wątku), której to dziedziny nauki
                                tajniki nie są Tobie obce, dokonałeś analizy.
                                Gratuluję! Szczerze! Niewielu znam psychologów i nawet "psychologów", którzy po
                                wpisach pod postacią anonimowego nicka na forum, dokonują ocen. Jesteś widać o
                                wiele "lepszy" od nich - a wręcz lepsiejszy!!!
                                • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:11
                                  nie jestem psychologiem, tylko szkoda mi Ciebie. Taki "malutki" ostatnio
                                  jesteś, no ale na forum jest miejsce dla kazdego, śmiało pisz. Możesz pisac jak
                                  zawsze jakies głupoty tu panuje totalna tolerancja, nawet żabki moga pisac:)
                                  • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:17
                                    hm, przeskoczyłam na chwilę z nienormalnego wątku w normalny, ale tu też zaczyna
                                    byc niefajnie :(
                                    • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:21
                                      e tam po wierszyku fragsa nie mam żadnych skrupułów. Skoro iod na tamten nie
                                      reagowałaś to chyba nie wiem dlaczego teraz reagujesz, to jakis kartel?
                                      • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:22
                                        coś mi umknęło?
                                        • papirus22 Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:24
                                          3 razy cytowałem tekst frags do Lomiankowicza-nie wiem jak to nazwać nie ma w
                                          polskim okreslenia, może podpowiesz?
                    • mwsylwia Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 21:51
                      Brawo R. - bardzo ładnie powiedziane - prawdziwie upalne rozgrzanie nas
                      opanowało :)))
                      • drabbu Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 22:59
                        Czy ten wątek jest jeszcze normalny? albo chociaż "normalny"?
                        • iod Re: "Normalny" wątek 11.07.06, 23:10
                          hm, nie wiem, czy jest normalny, czy tylko (chociaż) "normalny", ale to pierwszy
                          do którego zaglądam po przerwie...lecę poczytać inne, normalnie ;)
    • iod Re: "Normalny" wątek 21.07.06, 21:25
      Postanowiłam podciągnąć - tak, na wszelki wypadek ;)
      • krzysiom1 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:06
        Uff...
        Mamy ponownie wątek romatyczno-romansowy.
        Tylko gdzie jest nasza specjalistka "km"?
        • iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:10
          krzysiom1 napisał:

> Uff...
          > Mamy ponownie wątek romatyczno-romansowy.

Krzysiom, chyba nie chodzi Ci o ten o "słodkiej idiotce"????
          • krzysiom1 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:13
            Jak dla mnie to milutko jest.
            Nawet z tą słodką...
            • iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:18
              Przypomniało mi się...dzisiaj przeczytałam, że Paris Hilton (cokolwiek to
              znaczy), mówi o sobie, że nie jest idiotką, jest za to ikoną (czasów chyba). To
              ja już wolę być idiotką.
              • papirus22 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:24
                iod musisz byc zdecydowana i bardziej agresywna albo chcesz być słodką idiotką
                albo nie, bo na razie kłóciłas sie. No tak jak pisałem wiecej zdecydowania
                przynajmniej:)
                • iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:29
                  skoro muszę być bardziej zdecydowana, to będę się kłócić. Dla mnie - jedna z
                  lepszych komedii to "Poskromienie złośnicy" :)
                  Poprzednie (Jak można mieć na imię Paris???) dla kontrastu wprowadziłam, Papi,
                  czytaj ze zrozumieniem, no! W tym wątku rozumiem, że wszystko można ;)))
                  • papirus22 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:34
                    no lepiej, niepotrzbnie sie kreujesz na słodką... wole zdecydowanie, pewność
                    siebie i tą polonistykę (no właśnie tą czy tę-nigdy nie wiem?), ale po reformie
                    ortograficznej.
                    • iod Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:39
                      tę polonistykę....z tą słodką to nie przesadzajcie, czytacie, jak chcecie i
                      tyle! Ponoć każdy odbiór jest właściwy, także nie polemizuję...
                      • papirus22 Re: "Normalny" wątek 22.07.06, 00:42
                        musisz sobie załatwić rzecznik prasowego dbającego o wizerunek i piszącego
                        zgodnie ze strategią, może syn-zawsze matce pomoże:))), bo robek wzbudza
                        negatywne emocje. to tak mało a zatem tak dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka