bajm-mot 19.10.06, 10:07 Zapraszamy na program "Konfrontacje" w TVP3 - dzisiaj o godz.18.30 SPPiZK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlomianek Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 10:38 Gdzie należy się stawić żeby wziąść udział? Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 11:05 NIe jestem zbytnio zorientowany w telewizyjnej popelinie (ofercie programowej). Czy jest to program na żywo? Bo jeśli ze studia to na 100% nie, i stawić się mozna tylko przed odbiornikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciubabka3 Re:Kierujcie się na Sierakowską/Kolejowa,18.00 19.10.06, 12:41 zlomianek napisała: > Gdzie należy się stawić żeby wziąść udział? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 10:56 Dzięki, bajm-mot, za info. Będę oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 11:31 Będzie quiz "który z występujących to bajm-mot". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 12:16 I bardzo, bardzo proszę - spójrzcie pod adres: www6.tvp.pl/4066.dzialy Jeżeli to ma być zapowiedź treści tego dzisiejszego programu, to już bardzo dawno nie widziałem czegoś tak oszukańczego. Wielce ciekawe, kto to układał? zwłaszcza pytania w "internetowym sondażu": którędy poprowadzić trasę - nad Wisłą czy przez Łomianki! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 12:28 Pen jedno w za dużo ;) ww6.tvp.pl/4066.dzialy Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 12:30 Widać wysoki poziom dziennikarstwa np. po określeniu "puszcza kampinoWska". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 12:34 no i pytanie czy trasa ma przebiegać przez Łomianki czy wzdłuż Wisły? Ciekawe jaka tam jest miejscowosć, może właśnie "Wzdłuż Wisły" :)) Ciemnota, od razu widać, że pokumali się z sokołem, na którego deklaruje głosować frags :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Konfrontacje TVP3 19.10.06, 12:45 To jest dobre: "Niestety część trasy przebiegałaby w bliskim otoczeniu Puszczy Kampinowskiej (...) i to właśnie jej mieszkańcy nie zgadzają się na taki przebieg trasy." Kto mieszka w puszczy? Jakieś łosie ptrotestują? Odpowiedz Link Zgłoś
zenia13 Re: Konfrontacje TVP3 - do P. baj-mota 19.10.06, 15:36 Szanowny Panie bajmot,proszę ludziom powiedzieć że w tym programie, bedzie Pana idol Burmistrz Sokołowski a Pan wystąpi jako główny Ekolog Łomiankowski:) Życzę miłego występu niestety nie skorzystam z propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Konfrontacje TVP3 - do P. baj-mota 19.10.06, 15:48 Zeniu13, przecież to kontrowersje. Bądzie ktoś i z tej drugiej strony (tak myślę?). Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciubabka3 Re: Konfrontacje TVP3 - do P. baj-mota 19.10.06, 15:49 Sokół będzie w studio,a Bajmot w plenerze. Zenia przyjdż.Chodzi oto,by też zaprezentować sprzeciw wobec propozycji burmistrza.Inaczej widzowie będą słyszeć tylko jedynie słuszne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia1984 Re: Konfrontacje TVP3 - do P. baj-mota 19.10.06, 16:31 Z dobrze poinformowanego źródła wiem, że na tej ,,manifestacji'' będzie też opozycja Sokoła... A poza tym - czy nikt nie jest na tyle dobrze poinformowany, żeby wiedzieć, że burmistrz nie ma najmniejszego wpływu na przebieg trasy? Po co te nasze dyskusje? Niech Sokół popiera tę wersję, która chce, to bez znaczenia. Tak na marginesie, w związku ze zbliżającymi się wyborami - powinniśmy sięgnać po informację, co tak naprawdę leży w zakresie kompetencji poszczególnych jednostek samorządu terytorialnego. Gmina zajmuje się czym innym, niż powiat i województwo. Wiem, że to marzenie ściętej głowy, ale może skłonię do zasięgniecia informacji chociaż jedną osobę... To by było na tyle. I tak pewnie powiecie, ze za długo... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Konfrontacje TVP3 - do P. baj-mota 19.10.06, 16:54 Margolcia1984, ten temat już był. Polecam wątek: Brawa dla burmistrza Sokołowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia1984 Re: Konfrontacje TVP3 - do P. baj-mota 19.10.06, 17:14 Wiem, wiem, ale masa ludzi nic o tym nie wie...Jak im mówię, że to nie jest sprawa dla buristrza, to robią się agresywni....Dlatego mój post... Odpowiedz Link Zgłoś
zaplotka Re: Konfrontacje TVP3 20.10.06, 00:15 bajm-mot napisał: > Zapraszamy na program "Konfrontacje" w TVP3 - dzisiaj o godz.18.30 > SPPiZK Dzięki za zaproszenie. Ogladałam. Jeżeli prawdą jest - jak piszą - że to bajm- mot jest tym człowiekiem, który w programie agitował za wyrzuceniem S7 do sąsiadów nad Wisłę, to ja się dziwię, że bajm-mot zapraszał. No, no, przyznaję, że trzeba mieć tupet. Jedno jest pewne - jeżeli bajm-mocie zależy ci na czymś, to na pewno nie powinieneś w tej sprawie występować publicznie. Przepraszam za tę bezposrednią uwagę. Nie mogłam się powstrzymać. Wypadłeś tragicznie. Przekonałeś nawet nieprzekonanych, że kręcisz jak najęty. Trzeba dobierać argumenty do sytuacji. Nie można mówić, że cale Łomianki myślą tak jak ja, podczas gdy wokół siebie ma sie tłumy świadczące o czymś zupelnie innym Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Konfrontacje TVP3 20.10.06, 08:39 oj chyba nie tak miał wyglądac program, czy może jednak chodziło o to aby pokazywać ciagle i wszędzie Sokoła. Mam wrażenie, że Sokół występuje nie po to aby cos zrobić ale aby być pokazywać się, on ten NOŁ to ma w nosie, byle tylko wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś