Dodaj do ulubionych

IDE NA REFERENDUM... IDE NA REFERENDUM!

16.11.06, 22:53
Ja ide i zapraszam wszystkich bardzo
Pojdzmy na referendum
Pokazmy Naszej Nowej Ekipie Panujacej jakie mamy zdanie w sprawie obwodnicy
Sa naszymi przedstawicielami
Pokazmy im czego wymagamy od Nowej Szanownej Rady i od Pana Burmistrza
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: IDE NA REFERENDUM... IDE NA REFERENDUM! 16.11.06, 22:55
      To idź.
      Ale wymagać od nowego burmistrza to wybacz, ale chyba nie masz prawa, bo nie
      sądzę, żebyś na niego głosował. ;)
      • waleo NIE IDE NA REFERENDUM... NIE IDE NA REFERENDUM! 16.11.06, 22:57
        Ja raczej nie idę, nie ma to żadnego sensu. Nie zamierzam chyba nabijać
        frekwencji byłemu burmistrzowi.
        • lomek88 dlaczego nie moge wymagac od Nowego Burmistrza? 16.11.06, 23:01
          oj tos sie zaplatala
          normalnie jak chory w kubel - kobito...
          Jakto nie moge wymagac?
          Taki on moj jak i Twoj Burmistrz
          Bardzo szanuje Nowa Wladze i mam nadzieje - ba! - bardzo wierze, ze wywiaza sie
          ze swoich obietnic wyborczych.
          Zycze im wszystkiego najlepszego i czekam na spelnienie
          Mam prawo!
          • kmsanczia Re: dlaczego nie moge wymagac od Nowego Burmistrz 16.11.06, 23:12
            lomek88 napisała:
            > Pokazmy Naszej Nowej Ekipie Panujacej jakie mamy zdanie w sprawie obwodnicy
            > Pokazmy im czego wymagamy od Nowej Szanownej Rady i od Pana Burmistrza

W tym temacie NIE MASZ PRAWA, bo burmistrza NIE MA PRAWA ingerować w przebieg
            dróg krajowych. I nie pajacuj, bo nie uwierzę, że jestes kobietą. ;)
            • lomek88 Re: dlaczego nie moge wymagac od Nowego Burmistrz 16.11.06, 23:28
              ma prawo - tylko mu sie nie chce
              a poza tym - gdyby teraz zaczal dzialac w sprawie obwodnicy to na tle tego co
              robil w radzie miasta wyszedlby na zamulacza
              sam wydal uchwale potepiajaca Sokola za zajmowanie sie obwodnica
              wiec teraz mu... jak to powiedziec... glupio przyznac sie ze to byla gra
              obliczona na przejecie wladzy
              Wladze juz ma wiec moglby spuscic z tonu i postarac sie zrobic cos dobrego dla
              Naszej Spolecznosci
              Ja mu zycze duzo sukcesow bo to moje Miasto i Jego sukcesy sa moimi sukcesami
              • lomek2 Re: dlaczego nie moge wymagac od Nowego Burmistrz 16.11.06, 23:42
                lomek88 napisała:

> Ja mu zycze duzo sukcesow bo to moje Miasto i Jego sukcesy sa moimi sukcesami

Dobrze, że nie każesz mui czerpać ze skarbnicy swoich osiągnięć
                :)))))))))))))
                • kmsanczia Re: dlaczego nie moge wymagac od Nowego Burmistrz 16.11.06, 23:47
                  lomek2 napisał:
                  > Dobrze, że nie każesz mui czerpać ze skarbnicy swoich osiągnięć

Boże chroń nas przed większą ilością "osiągnięć" ptactwa!
                  I hasłem "potrzebne jeszcze 4 lata" żeby Łomianki doprowadzić do ruiny i
                  odsprzedać Cezaremu T. za symboliczną złotówkę. ;)
    • mmc_lomianki Re: IDE NA REFERENDUM... IDE NA REFERENDUM! 16.11.06, 23:34
      > Pokazmy Naszej Nowej Ekipie Panujacej jakie mamy zdanie w sprawie obwodnicy
      Ale nie ma żadnej obwodnicy. Jest tylko trasa ekspresowa S7 ;)

> Ja ide i zapraszam wszystkich bardzo
      A mi włos się na głowie jeży kiedy myślę o kosztach tej bezużytecznej fanaberii
      ludzi, którzy przemineli.
      Nie pójdę i namawiam każdego z okolicy, żeby zrobił to samo.
      • j46 Re:Łomek 88 przekonał mnie!!! :< 17.11.06, 08:45
        Ja też nie pójdę! Trudno poważnie traktować referendum, jeżeli dyskusja
        prowadzona przez zwolenników jego przeprowadzenia, jest na tak żenująco niskim
        poziomie. Oni po prostu wszystko wiedzą, a każdy, kto ma wątpliwości to koń
        trojański w ich gronie. Może dlatego że poziom ich kompetencji jest żenująco niski.
        A argument i sposoby by kogoś ośmieszyć są śmieszne. Cytując, łomka 88 który,
        pisząc o mnie napisał <No - owszem był taki facecik - niziutki i chudziutki w
        garniturku> powstaje pytanie, co to ma do rzeczy? W dodatku 75 kg przy 164 cm
        wzrostu to dość słuszna waga, dzięki za komplement. Tylko na moje merytoryczne
        pytania otrzymałem dziwne odpowiedzi, o których piszę w innych wątkach.
        Ja też umiem operować słowem i mógłbym na pisać, że kreatorzy spotkania to:
        zdeptany brodacz, przedziałek ze smutnym wąsikiem o garbatej sylwetce, paczuszek
        z tupecikiem, ale nie napisałem, bo co to ma do rzeczy. To nie argumenty nawet,
        jeżeli opisy są prawdziwe. /Jeżeli ktoś poczuje się dotknięty powyższymi
        porównaniami to przepraszam, nie miałem nikogo na myśli/.
        • jetene Re:Łomek 88 przekonał mnie!!! :< 18.11.06, 10:10
          a ja pójdę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka