Dodaj do ulubionych

Lomki-bomki-gomki

23.11.06, 16:18
Dlaczego wszelka odmiana lomek, womek i gomek stała się tutaj tak modna? Jeśli
można, podrzucę jeszcze dwie propozycje nicków, równie wdzięczne:

sromek - np nick kobiety rozwiązłej
bromek - pseudo dla osoby nadmiernie spokojnej i spokój ceniącej
Obserwuj wątek
    • kowalik22 Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 16:24
      O, widzę, że przebiłeś się przez ostatnie wątki.
      I jak? (oprócz, oczywiście refleksji o lomkach-gomkach-womkach)
      Dziwaczne to forum :)
    • viaderko Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 16:55
      mnie też podoba się dzielenie lomków przez pączkowanie (przy okazji gorąco
      pozdrawiam prawowitego własciciela nicku - lomek2!). Jeżeli ktoś jeszcze
      chciałby być lomkiem uprzejmie donosze, że nick lomek69 nie jest jeszcze
      zajęty. Fragsiu, czy masz pomysł, kto mógłby go używać?
      • frags Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 18:43
        lomek69/ Hmmm nie wiem. Może observvator? Ciociafragsa? suren5? Jest sporo
        zapomnianych a przecież obecnych tutaj nicków...
    • jojcorz Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 17:14
      frags napisał:

> Dlaczego wszelka odmiana lomek, womek i gomek stała się tutaj tak modna? Jeśli
      > można, podrzucę jeszcze dwie propozycje nicków, równie wdzięczne:
      >
      > sromek - np nick kobiety rozwiązłej
      > bromek - pseudo dla osoby nadmiernie spokojnej i spokój ceniącej

Tutaj popełniasz błąd frags'ie.

Gdybyś w Swej przenikliwości zauważył, że owe nicki (wymienione przez Ciebie) i wiele innych, które pojawiły się (podejrzewam że są one trochę złośliwym odpryskiem do postów lomek88) są konsekwencją układu (?)omek88.

Twoje (wprawdzie złośliwe i celne w swojej satyrycznej wymowie nicki) nie maja nic wspólnego z owym .omek88!

Jedynym przykładem który ma sens, może być polski alfabet. Zauważ, ile pojawiło się dotychczas literek które uzupełniają wspomniany nick (?)omek88 na pierwszej pozycji (czyli zamiast literki l).

Twoje przykłady: sromek, bromek sa na poziomie tzw. licentia poetica, ale nie mają nic wspólnego z prawidłowością którą zauważyłem jeżeli chodzi o wysyp owychowe nick'ów.

A swoja droga ten lomek88 a obecnie lom88-jak-nowy potrafił(a) być irytujacy(a), nie uważasz?

• frags Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 18:43
        Nie wiem, czy irytujący. Straciłem wątek w tych dyskusjach o wałach, wałachach i
        wałówkach.
        • viaderko Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 20:45
          czyby frags stracił nagle poczucie humoru?
          • frags Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 22:08
            Ależ skąd! Wątek to jedno, a poczucie humoru drugie. Wręcz przeciwnie, uważam,
            że jak się to chwilkę pobędzie jest wesoło, jak na Wesołe Miasteczko przystało.
      • lom88-jak-nowy Re: Lomki-bomki-gomki 23.11.06, 22:51
        jojcorz napisała:
        "A swoja droga ten lomek88 a obecnie lom88-jak-nowy potrafił(a) być irytujacy(a)
        > , nie uważasz?"

gdziezby tam... irytujacy? tos wymyslil!
        poprostu glanuje przeciwnikow obwodnicy
    • lolaxyz Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 08:51
      Frags, mógłbyś odejść w cień z godnością, czas się pogodzić, że jesteś już de
      mode, czas "frags, fragsa, fragsowi ..." już się skończył, teraz lomek jest na
      fali :))
      • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:34
        ALeż ja właśnie wracam. I to wracam w wielkim stylu, niczym heroina w Pulp
        Fiction!!!
        • zlomianek Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:40
          frags napisał:

> ALeż ja właśnie wracam. I to wracam w wielkim stylu, niczym heroina w Pulp
          > Fiction!!!
          Nadzieja matką głupich!
          Chłopina nie potrafi się pogodzić z rolą forumowego pariasa.
          • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:44
            zlomianku, Ty mnie jakoś nie lubisz chyba. Gdybyś jeszcze pisać potrafił
            weselej, zapewne byśmy sobie pożartowali. Ale tak, to ma mały sens. Trenuj,
            trenuj. Jan był z Nagłowic, a Ty może kiedyś będziesz słynnym twórcą
            internetowych postów zwanym "Zlomianek z Wesołego Miasteczka". Nie mylić
            (mulić?) z Lunaparkiem...
            • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:48
              REEEEJJJJ Wpadka z powodu nadmiernie dobrego humoru!!!
              • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:49
                A Jan zupełnie skąd inąd. Jak to czasem humor i poranna kawa przyćmiewają
                pamięć... Ruszam do Czarnolasu we włosienicy, odezwę się po powrocie!
                • zaplotka Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:53
                  Dawniej, gdy fr próbował tu brylować jako znawca filmu i literatury, to wklejał
                  jako swoje opinie teksty wyszukane w internecie. Teraz zaufał swojej wiedzy i
                  taka szkolna wpadka. Tak bywa.
                  • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 09:57
                    Zaplotko, Ty tak zza płotka? Uff, jak to dobrze, bo bałbym się, że mnie pokąsasz
                    po nogach!
                    • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 10:02
                      Mikołaj Rej herbu Oksza, pseudonim Ambroży Kurczbok Rożek. Pisarz, poeta,
                      dramaturg, tłumacz. Urodził się 4 lutego 1505 w Żurawnie pod Haliczem. Zmarł na
                      jesieni (dokładna data nie jest znana) 1569 w Rejowcu. Przydomek "z Nagłowic"
                      bierze się, jak podano w jego biografii, od wsi w ziemi krakowskiej, skąd
                      wywodzi się jego "starożytny ród".

Cholerka, zaplotka mnie pożre zapewne teraz. Niby z Nagłowic, ale w zasadzie z
                      Żurawna. Jak Sokół z Dąbrowy, a w zasadzie z Marek...
                      • lolaxyz Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 12:01
                        Frags, dobrze Ci szło, dlaczego przerwałeś ten pasjonujący monolog?
                        • j46 Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 12:55
                          Bo do tanga trzeba...! Dalej nie pisze bo może jakąś niełowicką gafę strzelę!
                          • frags Re: Lomki-bomki-gomki 24.11.06, 13:56
                            Jestem, jestem. Poszedłem na kolanach do Czarnolasu i właśnie wróciłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka