mwsylwia 23.12.07, 14:08 Ess - jak tam Twój świerk, bo z mojego podwórka widzę jakąś poświatę. Czy to aby nie Twoja dekoracja?? :) Wesołych i Dobrych Świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: dekoracje świąteczne 23.12.07, 17:51 No niestety to kolejny sąsiad mnie dołuje. Przeszedł samego siebie. Chyba zatrudnil jakąś firmę, bo amator, by tego nie zrobił. W temacie ozdób zewnętrznych poszedłem na minimalizm (tak, jest to kapitulacja). Natomiast postanowiłem to odkupić fajnymi prezentami oraz tym, że ze stoickim spokojem przyjmuje wszystkie uwagi na temat organizacji tych świąt (zupełnie jakbym nic nie robił, cholera, ciekawe, kto przytaszczył choinkę i kupił alkohole) Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: dekoracje świąteczne 23.12.07, 23:52 :)) Może w przyszłym roku zrobimy "Uliczny konkurs dekoracji świątecznych" i zostaniesz sędzią? ;) Tylko kto będzie fundatorem nagród??? hmn... Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: dekoracje świąteczne 24.12.07, 13:26 może gmina rozpisze ogólnołomiankowski konkurs na najpiękniejszą dekorację świąteczną, wtedy fundatorem byłby burmistrz :) ...kiedyś pamiętam były takie "blokowe" konkursy na najpiękniejszy balkon. Żeby kwiaty zamiast rowerów ew. bielizny na sznurki schnącej :) A tutaj - zamiast ładu w obejściu i latarni ulicznych - sznury lampek i innych dekoracji. Też może być ;) Zresztą, w temacie dekroacji - i ja powoli mięknę - dzieciaki - chociaż na razie skupiają się na podziwianiu innych cudów, a u nas starcza im choinka. Dobra, dosyć dobrego, lecę uszka kleić, a potem trzeba i dom i siebie na "bóstwo" zrobić Wesołych, przepełnionych miłością i spokojem Świąt Bożego Narodzenia, Łomiankowscy Forumowicze! No i smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś