mimi9991 14.01.08, 08:25 Czy ktoś korzystał z usług tej firmy i jest niezadowolony z ich usług??? Znajduje sie ona na ul. Kolejowej przy trasie na Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Firma Dach Centrum Bis - blacha na dachy 14.01.08, 08:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=66217492 Odpowiedz Link Zgłoś
vimax Re: Firma Dach Centrum Bis - blacha na dachy 04.02.08, 10:02 witam prosze wpisać sobie nazwe firmy w google i pokaże panu ile jest zadowolonych klijentów :( omijać wielkim łukiem pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
mich.skol Re: Firma Dach Centrum Bis - blacha na dachy 27.02.08, 18:48 Witam, firma o której tu piszecie jest właśnie w trakcie wykonwania mojego dachu dachówką karpiówką Coramika i jak narazie (są na etapie montażu dachówki) jest wszystko ok. jak dotąd nie było żadnego opóźnienia ani w dostawie materiału ani w pracach dekarskich (z wyjątkiem przerw związanych z opadami). Z czystym sumieniem mogę polecić wykonawcę P. Krzysztofa Kulę 785803716 a myślę, że już niedługo będę mógł zrobić to samo w odniesieniu do Dach Centrum BIS Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Firma Dach Centrum Bis - blacha na dachy 27.02.08, 21:31 Pojedynczy przypadek nie przesądza. Liczy się efekt statystyczny. Ta firma ma wyjątkowo wielu niezadowolonych klientów, co nie może być dziełem przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
mul-ti Re: Firma Dach Centrum Bis - blacha na dachy 18.04.08, 19:38 Ha hahahahahaha trafiło się chyba jak ślepej kurze ziarno,człowieku zerknij na forum gazety, to się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mul-ti Re: Firma Dach Centrum Bis - blacha na dachy 18.04.08, 19:29 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee w żadnym wypadku to oszuści Odpowiedz Link Zgłoś